• alma2
    Felpakoltam ismet a DC-t, anno sose vezettem helit benne, most bepotoltam ha mar van joyom...Szuz kezek lassuk mit tapasztaltok :)
    szerintem a szokas hatalama beszel azokbol akik istenitik benne az iranyitast..
    Egyfelol nehezebb iranyitani ez teny, mert olyan elkepzelhetetlen tehetetlensege van a heliknek, mintha egy x ezer tonnas teherhajot probalnak kormanyozni a dunan.ezt tulzasba vittek bar meg nem vezettem eloben helit, masfelol meg iszonyat konnyu mert keptelenseg lezuhanni vele, szinte meg a magassaga sem csokken ha fuggolegesen /orral a foldnek repulok/ siman szetlossz barmit a foldon, mert kb fel orad van ra mig a talaj kozelebe ersz.. ellenben itt a bf2ben 1 sec alatt a foldben vegzed.
    A repuloket, meg ugy lehet forgatni a tengelyuk korul a levegoben, mintha egy ringlispilbem ulnel :)
    szerintem sokat javult a mozgasuk a kettoben, persze egyszerusodott is a helie, de keves emberek koze tartozom akik azt mondjak jobb a kettoben a helit vezetni.
    amen.
    Bar ez nem az iranyitassal kapcsolatos de ebben a dc finalban amikor lovod a raketekat helibol, olyan mintha ego gyufakat dobalnal le, rohadt zavaro :)