172102
  • DummyBoy
    Fejtse ki a véleményét, ok, nem tetszik neki, elmondta miért, eddig sincs semmi baj, az összehasonlítással már akadtak gondok ... moderálásba nem akarok beleszóllni ...

DE!!! SEMMI MÁST NEM CSINÁLNAK MINT KELTIK A FLÉMET! Lehúzzák a amúgy is "magas" színvonalat, mindezt HETI rendszerességgel ... Na itt a gond!

Nem érzem magam elvakultnak, de engem zavar, ha ész nélkül fikáznak valamit amit szeretek ...

Valamint a vélemény olyan mint a segglyuk ... midnenkinek van, de senki sem kiváncsi a másikéra, mondja el hogy nem tetszik és menjen el ... De ne szajkózza folyamatosan, hogy ilyen szar olyan szar, a Márió sokkal jobb, mert csak ráugrok a Tekikatona fejére és ki tudom vele lökni a többi enemy-t ...
  • CB SNIPER #33437
  • egyuri
    Segitsetek

tudja valaki mi lehet a baj??????
    Tegnap ujbol kelett instalálnon hardver probléma miatt a bf2 Game-t, felraktam a 1.01, 1.02 patche-t és mindig azt irja ki a magyar szerverekre mikor IP-n keresztül szeretnék kapcsolodni, hogy A JÁTÉKOD VERZIÓSZÁMA RÉGEBBI MINT A SZERVERÉ. Tegnap már probáltam mindent de nem jött össze. eredeti a game és minden frankó hivatalos. Kérlek segitsetek!!!!!!
  • csiga88
    valakinek nem volt ilyen problémája: This server only allows players with unmodified content to join.Revert your version of BF2 to the current official version to join.? Ha igen légyszi mondja el mit kezdjek vele? Nem állítottam el rajta semmit.
  • 0Fritz0
    Jelentem, Lac nem supportolni jár ide.
    A rendszeres, tucatnyi "beszólás" nem tartozik bele a flémkeltés fogalmába?
  • DummyBoy
    Semmi baj a CS-el, néha mi is szoktunk játszani levezetésképp :)

Teljesen más ... bár kétlem hogy olyan hegyekben állna benne a realizmus mint ahogy "tanult" kollégánk állította volna ...

Teljesen más ... grafikailag sem összehasonlíthatóak, ugyanis persze hogy kicsi a gépigénye, hiszen egy dobozra van húzva egy gyönyörű textúra és kész ...

16 poligonhoz nem kell erőmű ...
  • Borg
    Nekem eszem ágában sincs a két játékot összehasonlítani, pedig SAJNOS mindkettő rajongótáborábam vannak közös vonások.
    A két játék maga viszont egész más, szal ezzel az összehasonlítgatós hülyeséggel max az jön, aki nem jutott el arra a szintre, hogy felfogja: Nem a játékok lettek összehasonlítva, hanem a technikai tudásuk.
  • 0Fritz0
    Amennyiben a CS-sek most elkezdenek egymással flémelni a BF2 topikcban, akkor inkább egy állati ordítás mellett kitépem a hálókártyát. :)

(Kár, hogy integrált)
  • SigS
    Dummyboy-nak, ja tenyleg , nem "Valasz"-kent irtam ;)
    Es szoszolja=szoszoloja
  • Borg
    Melyik két zsenire gondolsz? Arra kettőre aki ki merte fejezni nemtetszését a BF2-vel szemben, vagy arra kettőre akik ezért kifejezetten kultúráltan, és felsőbbrendű intelligenciával lehurrogták, és személyeskedni kezdtek velük?
    Mégis, melyikeket kellett volna kitennem szerinted? Mert ugye a vélemény szabad, ezért fórum, csak a megnyilvánulási forma nem. Szal?

Válaszolok neked: Az egyetlen olyan csoport akit innen ki kellene rakni, az pont az ilyen demagóg dumákkal visszavágó, flamet keltő emberek.
    Meg aki pl előbb kijelenti hogy röhögni jár ide, aztán megszólja azt, aki nem segít az újoncok 34.-szer feltett, és 34x megválaszolt kérdésére. Dehát nehéz dolog is érdemeben reagálni valamire, ugye...

Szal ahelyett hogy hiszel benne, hogy okosat szóltál, inkább psszt. És a moderálást nem tárgyaljuk ki a topikban. Ez meg a másik.

Javaslom továbbra is járj csak röhögni ide, de a szellemes megjegyzéseidtől kíméld az embereket.
  • CB SNIPER #33428
    ez lacconak szolt? :D lemaradtam egy kicsit :D
  • SigS
    " mostmár a CS scene is utálni fog benneteket "

Ezert cshu foruman teged meglincselnenek joember...
    Nem kotozkodni akarok, felre ne ertsd de te vagy itt a "cseszken" szoszolja? :)
    Egyebkent en is cszek, de eszembe sincs osszehasonlitani a ket jatekot...jatszok mindkettovel
    Bye
  • CB SNIPER #33426
    :DDDDDD
  • 0Fritz0
    Borg is CS-zik, nektek annyi.
  • CB SNIPER #33424

vesszen a CS és a sok okos CS fan innen :DD :P
  • DummyBoy
    Szép ez a fórum, már csak röhögni járok ide ...

BORG, ne haragudj, hogy beleszólok a munkádba, tudom, hogy semmi közöm hozzá, de ezt a két khmm "zsenit" a te dolgod lenne innen kiirtani ... aki valamit is konyít ahhoz, hogy hogyan lehetne segíteni az újoncoknak, az baszik ide írni mert a CSláma meg a haverja keveri a szart ...

Az én gépemen szép a BF2, nekem megfelel, szerintem realisztikusabb, hogy nem lövök át afalon, mint hogy pisztollyal átlövöm a TÖBBEMELETES dobozház 2cm!!! vastag falát ... Realisztika? Gratulálok ... Realizmust akarsz? Számítógép előtt azt nem fogsz kapni, mert élvezhetetlenné tenné a játékokat, de sajnos a gondolkodáshoz még nem nőttetek fel ... majd eccer :)

Tetszik hogy ezt élveziket, és örömmel konstatálom, hogy mostmár a CS scene is utálni fog benneteket :) A FarCryhoz meg csak annyit, hogy kevesen nézték meg milyen szép is tud lenni :)

CS vs. BF vita mindig is a lámák vitája lesz, valakinek ez jön be valakinek amaz ... Nekem eddig az Enemy Territory jött be a legjobban :)

Bátorkodtam kifejezni a véleményemet az egész csodás "support" topiccal kapcsolatban :)

Uff!
  • AvRs Wolfguy
    Szerintem 55 teamscore kell.
  • egyuri
    sziaztok. :(

Tegnap ujbol kelett instalálnon hardver probléma miatt a bf2 Game-t, felraktam a 1.01, 1.02 patche-t és mindig azt irja ki a magyar szerverekre mikor IP-n keresztül szeretnék kapcsolodni, hogy A JÁTÉKOD VERZIÓSZÁMA RÉGEBBI MINT A SZERVERÉ. Tegnap már probáltam mindent de nem jött össze. eredeti a game és minden frankó hivatalos. Kérlek segitsetek!!!!!!
  • mohus
    írd be EA HU a szerverkeresőbe
  • mohus
    persze, már mindenki azzal tolja
  • Danee
    én karkand-on összekaptam magam, 78 ponttal vezettem ( a másodiknak volt 53) folyamatos élesztgetéssel sikerült 31 teamscore.
    most hogy átgondolom, mashtur city-n fogok próbálkozni
  • CBPeti
    Stalamate-en 1 jo squaddal BH-ban simán megvan, főleg ha vezetsz és sokat foglaltok...
  • Danee
    a Valorous Unit Ribbon -hoz akkor:
    25 óra leader
    25 óra member
    és 55 teamscore kell egy körön belül??
  • SigS
    COOP moddal (Google) meglehet, de engem (es tobbek kozott masokat is) indokolatlanul, szabalytalan idokozonkent kidobott az asztalra, es a Gulf of Omant nem tudta betolteni a szerver ha multival jatszottam
    Tehat nem ajanlom...
  • gergod
    lacó drága nem bírt magával
  • PeeTeR
    basszus tegnap ota 606 uj uzenet... mi van itt keremszepen?! :DDD
  • Kemi005
    azzal akérdéssel fordulok hozzátok ,hogy a single player módban hogy lehet elinditani a 32 illetve 64 pályákat (a patch nem jó)
  • Kemi005
    Szevasztok
  • bacsi5514
    Érdemes patchelni 1.02-re?
    Vannak alacsony pinges jó minőségű szerverek, amin játszanak is?
  • neménvoltam
    nem ranked szerverrel próbálkoztam
  • neménvoltam
    ez megtörtént
  • ACE
    Nem lehet warezzal ranked serveren! :D
  • Zs0lt1
    látom itt megint dúl az élet, dekirály :P
  • 0Fritz0
    Magyar szerverek keresése az 1.02-ben: %hun
  • lac coo
    Majd nem jó volt :DDDDD
  • 0Fritz0
    A válasz: 42
  • neménvoltam
    senki nem tud segíteni?
  • ACE
    TÉK! #33401
  • 0Fritz0
    TÉK! #33400
  • dronkZero
    Kell a peccshez kicsit több, mint egy giga hely, mert szétpakolja a dolgokat, beletúr, aztán visszapakolja. CSinálj neki!