• DummyBoy
    Szép ez a fórum, már csak röhögni járok ide ...

BORG, ne haragudj, hogy beleszólok a munkádba, tudom, hogy semmi közöm hozzá, de ezt a két khmm "zsenit" a te dolgod lenne innen kiirtani ... aki valamit is konyít ahhoz, hogy hogyan lehetne segíteni az újoncoknak, az baszik ide írni mert a CSláma meg a haverja keveri a szart ...

Az én gépemen szép a BF2, nekem megfelel, szerintem realisztikusabb, hogy nem lövök át afalon, mint hogy pisztollyal átlövöm a TÖBBEMELETES dobozház 2cm!!! vastag falát ... Realisztika? Gratulálok ... Realizmust akarsz? Számítógép előtt azt nem fogsz kapni, mert élvezhetetlenné tenné a játékokat, de sajnos a gondolkodáshoz még nem nőttetek fel ... majd eccer :)

Tetszik hogy ezt élveziket, és örömmel konstatálom, hogy mostmár a CS scene is utálni fog benneteket :) A FarCryhoz meg csak annyit, hogy kevesen nézték meg milyen szép is tud lenni :)

CS vs. BF vita mindig is a lámák vitája lesz, valakinek ez jön be valakinek amaz ... Nekem eddig az Enemy Territory jött be a legjobban :)

Bátorkodtam kifejezni a véleményemet az egész csodás "support" topiccal kapcsolatban :)

Uff!