172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
lesz még unlock? -
Az melyik ahol az ablak közepén van a célkereszt? Aztat nem ismerem annyira, nekem az a balos látós dög unszimpi, főleg amiatt,mert a BH meg jobbos és furcsa átszokni. :)
-
most nézem, hogy 1 véleményen vagyunk 
-
Hát valamelyik jobb valamelyik nem, de változóak a megítélések. Az tutti h a sniper unlock fegyvere mindenki szerint jobb. A többi változó, én nagyrészt mediccel játszom és alig vártam h lockolhassan az új fegyverét, de csalódtam, nem tudok vele úgy lőni mint az alappal, szóval értelmetlen volt unlockolnom. De mások pl azzal nyomják, szóval változó, ki kell próbálni, kinek mi esik kézre. -
de pl. nekem az arab oldal vadászhelikoptere jobban tetszik az USA-énál -
Thanatos #33907 ellenben a mec msáik helije viszont fényévvekel jobb szvsz mint amcsi heli ;) -
Bocsi a dáböl fisztfákk miatt.:) -
igen, ez jó érzés :-), hősnek lenni :-)
még elfelejtettem, hogy support a kedvenc kasztom, az unlockolt fegyverével (PK)jól lehet kaszálni. azt hallottam, hogy az unlockolt fegyverek nem feltétlenül jobbak, csak mások. speciel a PK mintha nagyobbat sebezne, és célozni is jobban tok vele, mint az alappal (persze lehet hogy csak tapasztaltabb vagyok) -
A BH miatt érdemes USA-val menni ha helizni akarok, a MEC helije egy rakás szar, olyan mint egy tüdőnlőtt békával dagadtrazabált golyába oltott viziló.!!!!!!!!! -
A BH miatt érdemes USA-val menni ha helizni akarok, a MEC helije egy rakás szar, olyan mint egy tüdőnlőtt békával dagadtrazabált golyába oltott viziló.!!!!!!!!! -
én meg az USA-ellenes koalíciót képviselem képviselem, jóképű arab gyerekkel szoktam lenni leginkább
-
Gabor970 #33901 én nem raktam 1,01-et. 1,02-őt raktam, de rosszul, s 1,01 maradt első nekifutásra.
más: először gondoltam érdemes singlebe nyomulni, hogy megtanulja az ember, de sajna belekóstoltam a multiba, és már nem tudok "visszalépni élményileg" most meg pironkodom, ha valamit -sokszor megesik- elbénázok. szal, ha valaki komolyan gondolja, és nem gyakorlott gamer, szerintem érdemes alaposan kiismerni a dolgokat, hogy nyugodt szivvel szállhasson be a tapasztaltak játékába. Én legalábbis nagyon nem szeretem elfuserálni mások játékát azzal, hogy néha csak golyófogónak vagyok jó :-))) Persze nagy az örömöm, ha egy kis csellel sikerül néha pár ellent visszaküldeni a kiindulópontjára :-) Tegnap egy játékban olyan jól sikerült elbujdosnom, hogy egy állást egymagam védtem legalább sok percen keresztül, és 6, azaz HAT áldozatot szedtem :-)))))) -
nem akarok mostmár kinlódni újra rakom a gamet :) -
Amit még elfelejtettem. Nagyrész (95%) USA armyval nyomom, kivéve ha át nem dob a szerver. :) A másik az hogy szokta játszani a szerver, hogy lehajít mindenkit és akkor kezdi a Delian Plant pályával, ez egyszer 8-1 között mindig megtörténik szóval ne legyen meglepi. Simán vissza lehet azonnal lépni rá, remélem hamarosan javítják ezt a hibáját. Remélem jó lesz a pingetek, nekem 40-70 között szokott lenni, lag, álló hullák, széttörő szuppli láda, sorozatos tk légi, földi járművekért kizárva. :) -
egy csalásokat semlegesítő program, mittomén, ne lehessen kódokat beírni pl. sebezhetetlenségre -
Kemi005 #33897 Szevasztok! Tud valaki single playerben a 64-es pályákhoz olyan BOTotkat amik az egész pályát használják és a járműveket is? (Alapból csak a pálya közepén mozognak)
(Fontos) Előre is köszi Kemi -
neménvoltam #33896 az 1.01-et nem kellett volna, sztem telepítsd újra a gamet és úgy próbáld meg, ha nem megy akkor #33843 én ez alapján tettem vettem :) -
ODEX: sztem kell oda is, mert attól, hogy törttel játszanak, még nem hiszem, hogy szeretnék a csalókat a meccseken
ünnepélyesen bejelentem, hogy engem a koschwarzHUN névvel lehet legyakni a csatamezőn
én ma télleg felmegyek arra az UK9-es szerverre -
Gabor970 #33894 jahh, megint egy láma kérdés: mi az a "punkbuster"? -
[HUN]Running[SG?] a nevem. A UK #9 ip címe: 85.236.101.3 port:16567 (aszem, az alap, amit nem kell átírni. :) )
Ma is leszek, szóval gyertek ha szeretnétek. A SQUAD neve általában HELI szokott lenni. :) -
jaj sorry azért hogy 2x írtam be ezt az üzenetet! -
Gabor970 #33891 Persze el kell végezni az itt fent "teljes FAQ" alatt leirtakat, daemon tools használata meg miegymás. -
és olyan nincs hogy cd-ről lehetne telepíteni a punkbustert?
vagy tört verziós gamehez nem is kell punkbuster? -
Gabor970 #33889 hello, én nagyon láma vagyok, nekem is segitséggel ment. A patc-et bemásoltad a játék könyvtárába? Először én is letöltöttem, csak kidobtam az asztalra, és onnét futtattam, ami becsapott, hogy úgycsinált, mintha megcsinálta volna, de maradt 1,01. Eztán bemásoltam a játék könyvtárába, ott futtattam, és minden rendben lett. -
cyberbob29 #33888 Értem, valahogy én is így vagyok vele, a csapatjátékot szeretem a BF2-ben, ha összejön egy jó squad akkor tényleg nagy élmény. Mi a nick-ed egyébként, kíváncsi vagyok hogy játszottunk e már együtt esetleg? -
neménvoltam #33887 végre sikerült, thx az ötleket!! -
Polemius #33886 Ott is lutri a dolog. De valahogy többször botlok normális squadba nem rankeden, meg kicsit nagyobb a hajlam a commander utasításait követni. Persze sok a rambó, hiszen tört játékkal boldog-boldogtalan be tud lépni. Viszont nincsenek pontra, plecsnire hajtó embrek sem, akik mondjuk a térkép sarkában egymást késelgetnék..
Persze lehet, hogy azért tűnik így nekem, mert többnyire nem rankeden játszom. -
mi az ip cime? -
azzal nem kell törődni, ha jól emléxem, azt írja ki, de az 1.02-est teszi fel -
ha kiszámolod én is kb 3-4 órát nyomom naponta, hozzáteszem jó esetben. Nincs suliszünetem ugyanis a Szentendrei Rendőrkapitányságon dolgozom mint rencergarázda. Így is csak azért megy ennyi játék, mert munka után alszom egy órát, hogy este ne aludjak el már 10-kor. :) Egyébként meg mióta kijött a bf2 azóta leszoktam a 8-9 óra alvásról. :)
Nem a pontok miatt játszom ennyit, hanem mert szeretem a játékot és kikapcsol a munka faszságait feledteti. Nekem is csak valami 16000 pontom van, ami elég közepesnek mondható. majd keresek statot ha érdekel.
A pontok egyébként se mutatják ki milyen játékos, mivel pl én se vagyok egy nagy aprítógép, pedig sokat játszottam már. Van aki 1000 ponttal rendelkezik de agyonlőne minden méteren.:) -
THX -
Polemius #33881 Ja, ok.
Szerencsére. Már lassan rángani kezd arcomon az ideg, amikor meghallok egy cincogó hangot a fülesben. -
jah és ha az a kérdésed hogy az updatet megcsináltame már hát meg! -
az en feszkembe tankot hozott a golya:) -
frissíjjed a PB-t. már nem emléxem, hogy csináltam, de a www.battlefield.hu -n megtalálod valahol a módját, keresd a hírek között. persze vissza kell lapozni 1-2 oldalt. -
neménvoltam #33878 hmm minden megvolt, amit írtál, és vmi amit eddig nem vettem észre: hiába az 1.02-est töltöttem le, amint futtatom azt írja, hogy ez az 1.01-es. Ez mér van? -
mit frissícsek?
nekem tört játék van,most raktam újra a gamet és álandóan ha felmegyek 1 serverre akkor azt írja ki hogy punk buster error de ez előtt ilyen nem volt nálam!
-
cyberbob29 #33876 Milyen néven tolod egyébként,csak kíváncsiságból..... -
na, ma este én is kb. 8-tól megragadom a PK-mat, és ellátogatok arra az UK9-es szerverre, és lesz nemulass! 

a kocsmás dolgot én sem komolyan gondoltam, jó is egy pókermeccs 10 ft-os alapon...
-
Próbáltad frissíteni?