172102
  • Polemius
    Na igen. De sárkány ellen sárkányfű, mint azt a FM 23-10 Sniper Training is javasolja. Ennek szellemében aztán jómagam azt szoktam tenni, hogy ha nagy a közelben a sniper aktivitás (többször lelő engem vagy a közelben levőket), akkor váltok sniperre és nekiállok levadászni.

A legtöbb sniper szedi a sátorfáját és odébbköltözik, miután egy másik 2-3 alkalommal egymás után lelőtte. :)
  • Thanatos
    aham, akkor smot szedünk le aimbotot meg mindent cshez és menyink oda heatelni? végülis az is csak egy nagyon nagyon különleges játékstilus...
  • Zs0lt1
    azért akarja megakadályozni ezt az ea, mert a pontfarmolók a tisztességes játékosokkal szemben jogosulatlan előnyhöz jutnak, valamint azt akarja, hogy minden egyes pontodhoz tisztességes játék tapadjon.
    Vajon miért nem adják ki a ranked szerver kódot bárkinek?
    Szal szvsz a pontfarmolás = csit
  • FLeK0
    Nem biztos, hogy meg akarja, csak valoszinuleg meg fogja. Peldaul a wow-ban is patchrol patchre valtoztatjak a loot tablakat, ha egy reszen tul sokan farmolnak. Ezzel megszuntetik valaminek a gyors beszerzeset, jelen esetben pontokrol van szo, mindenki kap pontot a celjai elereseert, vegulis a jatek leirasa szerint teszik, csak kozben nem toltenek el sok-sok idot mas dolgokkal, es igy hamarabb elerik az adott tartalmakat (de lehet, hogy mas teren meg hatranyba kerulnek, mert azt nem tapasztaljak addig meg) - ez egy tiszta jatekstilus ott is, es egy ideig itt is lehet.
  • Zs0lt1
    ilyeneket nem terjesztünk, a pont farmolás nem túl népszerű.
  • Zs0lt1
    elolvastam, nem kell forrás :)
  • gergod
    Akkor miért akarja ea megakadályozni ezt??
  • FLeK0
    -kulso

• FLeK0
    Ez nem exploit, ez a ket fel vagy par jatekos kozti szovetseg megkotese, a jatek uj szintre helyezese, kulso masok hatranybahozatala nelkul.
  • Zs0lt1
    forrás?
  • gergod
    Mondhatni olyan, mint csben a világító piros t skin.
  • gergod
    Mivel meg akarják változtatni, ezért nem teljesen legális. Na nem warez szintű, dehát akkor is bunkó dolog exploitokat belinkelgetni.
  • FLeK0
    ha azokat is legalis keretek kozt lehetove teszik akkor siman.
  • gergod
    Köszönjük fleko, most keressek csíteket és warez megoldásokat a cs topikba???
  • petersz
    tényleg zimbabwei vagy?
  • petersz
    Nekem a L85A1 bevált.
    A G36C azért jobb mint az alap spec ops fegyver.
    erősebb és azért pontosabb is.
    csak sajna lassan táraz :/
  • Zs0lt1
    jah, aztán a kléjmórodba belemegy két csapattársad és már rögtön 126-al az utolsó vagy :Ð
  • gergod
    Ezt nem ajánlom, nagyon megbántam. Itt nézd meg: Unlock adatok
  • leveskocka
    G36C
  • leveskocka
    koszi
  • cold-fire
    visszaraktam a eredeti exe-t és minivel próbáltem de most kiirja hohy akjam be a cd-t a kreált meghajtóba...
  • jefferson83
    Igaz ha felrakod az 1.02-es patchet már jó lesz. Megjavult nekem is, de addig 1-2 perc játék után kivágott.
  • Richard90
    NE KÉRDEZZETEK OLYAT AMI BENNE A F.A.Q.-BAN!!!!!!!
    EZT NEM SZERESSÜK!!!
    ELŐSZÖR OLVAAS, CSAK AZTÁN KÉRDEZ
  • Richard90
    ne crecket használjatok hanem mini imidzset
  • Richard90
    nekem be van kapcsolva a Hyper....
    nekem működik.
    kapcsold ki a hertzfrissítő programokat
  • jefferson83
    " Akinek P4-e van és kidobál, kapcsolja ki a Hyper-Threading-et!"

Nekem ez segített, amikor ilyen problémám volt. Ha nem jó akkor próbálj meg régebbi drivert a videókarihoz.

• Col Andrew
    Hát ja, csak közben nem foglalsz zászlót és max 1 zászlónál tudod megakadályozni, hogy elfoglalják ha gyalogos az illető. akiket lelőssz 15 mp mulva felélednek, tehát nem sokat teszel a csapatért közben. Mondjuk az számomra is nagy élmény amikor azt sem tudják honnan ölik meg őket :)
  • CB SNIPER #34244
    de van...pl dragon valley-n felmész a kémény tetejére a lépcsöhöz két kléjmórt..és már is tevagy az elsö ha jol csinálod..én pl azon a mapon mindig elsö szoktam lenni messze..és csak sniperrel nyomom..az az egyik legjobb sniperes map..
  • cold-fire
    valaki tud segíteni? #34186
  • Col Andrew
    snipernek nincsen sok értelme sztem
  • Zs0lt1
    a medik, vagy az engineer ;P
    (antitank)
  • Col Andrew
    A G3 kurva jó az assaultnak, de nekem az engineer-é jön be a legjobban amit nem soroltál :(
  • Danee
    szerintetek melyik a legjobb unlock fegyver e három közül
    - Sniper
    - Assault
    - Anti-Tank
  • odex
    nah ha megleszek az irány lesz a ranked server :D
  • odex
    nem kell 15000-é az eredeti
  • odex
    áhh most annyira örülök hogy megérdemlek 2 bünti pontot :D
  • odex
    és utána meg bemásoltam azokat a filekat a helyükre meg elindítottam azt a doszos cuccot és annak a doszos cuccnál addig kell várni amíg be nem záródik az a doszos cucc? :D
  • Zs0lt1
    bf browser forum
    *Update* Fileplanet have removed the download from their site. If anyone knows why can they please contact me. Until I know why I will not be linking to any mirrors. Furthermore, will all mirrors please make the file unavailable until further notice.

In addition, I have disabled Battlefield Browser as a courtesy to Gamespy in case it is causing server issues. Sorry for the inconvenience but I'd hate to think I was negatively affecting your gaming fun. Again, if anyone knows what's going on please contact me asap.
    -Kurt
    Founder and Lead Developer

Le lett tiltva a progi, mivel a gamespy-nak szerver gondokat okozott.
  • odex
    úristen de okos vagyok :D
  • jefferson83
    Nekem 2db yahoo-s van az is megjárja