172102
  • dronkZero
    Az szvsz csak grafikai tuning, belső nézetből nem fogod látni. Egyébként pont az ilyen apróságok miatt nem értem, hogy mit is fikáznak a grafikán. Még hogy ugyanolyan, mint a 42... Nevetséges.
    (pl az is qrvajó szerintem, ahogy a csónak géppuskájánál ül fel a csóka a szélére, amikor körbenéz...)
  • CB SNIPER #34311
    mondom engem pl dragon valley-n fent a kéményen nem szurtak ki egész pályán ott voltam halál nélkül lol :P
  • alma2
    Csak egy a fura ebben, hogy szinte a snipernek van a legnagyobb szorasa fekve :)
    Bar lehet, hogy az eros zoom utan szamitando ez az ertek ?
  • Dns5000
    hogy lehet forogva hasravagni magam? mar sokszor lattam de nem jottem meg ra hogy kell :/
  • alma2
    jo ez az unlock leiras a bf22.com-on, sebzes szoras stb. kellene az eredeti fegyverekrol is.
    Bar anno lifeforce talan, azt mondta szinte nincs kulonbseg prone. crouch stb helyzetbol loni... de hat ezek alapjan eg es fold, akkor nem tudom mire alapozta amit mondott ???

• FlatlineHun
    A múltkor 3x egymás után nyomtam le egy amcsi snipert MEC mediccel (távolsági tűzharcban, ő az ő bázisán, én az enyémen)... :)
  • odex
    van még valami problémám!
    a sqadba amikor jáccok fél percig jó a mikrofon utána meg úgycsinál mintha nem lenne mikrofonom és akkor azt nem hallom aki a sqadba beszél meg nem is birok neki beszélni!
    ez miért van?
  • FlatlineHun
    100% agreed
  • Thanatos
  • Rafia
    Ha már úgy is haszontalan, minek ölitek őket? Hadd haszontalankodjanak az ellenségnél :)
  • dronkZero
    Kicsit beleflémelek én is a dologba... :)

Egyszerűen nem _értem_, hogy valaki miért izgul a statokra. De most komolyan, miért tölt el az ember órákat a gép előtt becsatlakozva, ha még csak nem is játszik? Mi élvezet van benne? Én személy szerint azért hagytam fel mindenféle MMORPGvel, mert nem tartottam szórakoztatónak, hogy mindenféle fiktív számokat növelgessek több órai munkával. Na, ez a farmolás még annyit sem ér.
    Másik fele a dolognak, hogy ezzel lehet, hogy az illető hamarabb éri el a kitüntetéseket, meg a rangokat, de abban biztos vagyok, hogy aki döntő többségében ezzel foglalkozik, az _valódi_ skillben úgy lemarad, mint a borravaló. Aztán majd csak csilingelnek a kitüntetései a földön, amikor századszor ölik meg alja tizedesek, meg őrmesterek.
    Olyan fílingje van a farmolásnak, mint IRL a seregben a talpnyalásos ranglétramászásnak. Itt is ugyanúgy lenézik az embert, csak előnye nincs a dolognak.
    Szvsz azért a 400x500 pixelnyi képért nem éri meg a fáradtságot.
    Nem szentbeszédnek szánom, mindenki azt csinál, amit akar, csak a szánalmassági faktorra szeretném kicsit ráirányítani a figyelmet...
  • Promi #34301
    Ruhellem en is a snipereket, szamomra ojanok mint pld. a csotanyok haszontalan sunyi kis dogok.:)
  • Promi #34300
    Ha kiszurjak oket es bejelolik, vagy en szurom ki, nagy eloszeretettel megyek a sniperekert helivel is.
  • haxoror
    De biztos hogy az EA meg akarja változtatni, nekik sem érdekük hogy szaros tízéves köcsögök basszák el a többiek játékélményét
  • haxoror
    "ha észrevesznek akko má vmt elkurtál..az a legfontosabb hogy ne szurjanak ki.ha meg igen..akko kinyirod mint én vagy 6x azt csak megunja a lámerja :D"

Ha észrevesznek akkor azt basztad el hogy a BF2-vel kezdtél játszani, a comm pillanat alatt kiszúrja scannerrel hogy hol vagy aztán jön a heli vagy az artillery és neked annyi :D
    Ne reklámozd a sniperkedést így is túl sok kukkeres nyomorék van a szervereken, haszontalan kit néha már nagyon közel vagyok ahhoz hogy elkezdjem letékázni őket :)
  • haxoror
    :DDDDDD
  • odex
    van még valami problémám
    a sqadba amikor jáccok fél percig jó a mikrofon utána meg úgycsinál mintha nem lenne mikrofonom és akkor azt nem hallom aki a sqadba beszél meg nem is birok neki beszélni!
    ez miért van?
  • mesor
    Igen!
  • dorell
    kérdés: ha több ember áll egy zászlónál 1xre akkor gyorsabban lehet elfoglalni?
  • lac coo
  • Me0w
    Egy kepet rolad
  • lac coo
    Különben mit rakott be Fleko , hogy sarazzátok ???
  • Me0w
    Nah, a masik szep eletu...
  • lac coo
    Nem kell ide ranked szerver kód, elég a statszever címét megtudni, márpedig arra a te géped küld adatot mikor választasz egy unlockot...Sajnos...Azt meg kb az nem tudja aki nem akarja..
  • lac coo
  • Me0w
    Fleko te mar anno bizonyitottal milyen 'tisztan' jatszol, ebben a kozossegben lehet meg nem ismernek, de szerintem meg most menj a picsaba az exploitjaiddal.
  • FlatlineHun
    Elég kevés embert láttam akinek megvan a veteran explosives. Az egyik én vagyok :))
  • FCH kari
    én képtelen vagyok megszerezni a "löszerfeltöltö-robbantgatos-és a energia feltöltös badgest.a löszeres és a eü-s lehet menne csak nincs türelmem hozzá.a robbantgatos az egy nehéz dolog. c4-el nincs gond ha nem az aknákkal én még aknát ugy nemtudtam lerakni hogy a saját csapattársam ne ment volna bele.csak azt nem tudom minek jelzi a halálfej hogy azt kerüljeki mert valami van ott???

• FCH kari
    lehet hogy félre értem de ez azt jelenti hogy több játékos harc taktika és ami a "játékkal jár" nélkül szerzi a pontjait??
  • fr3ddy14
    :D
    nembaj, mi értjük
    én még 1* sem pontfarmoltam, de ha meglátok valakit akkor megyeg és kinyirom, és az sem érdekel ha a csapatból van. ha a másik is a csapatből van, akkor is kinyírom, akkor akkor meg pláne hogy ha ellenség a másik.
    pl a késelés, felélesztés, stb. (ezt nem szabadott volna mondanom??)
  • Ma2ska
    Száz szónak is egy a vége természetesen.
  • Ma2ska
    Egy szónak is száz a vége a pointfarmolás erkölcstelen dolog, szankcionálni nem lehet, mivel a játék alapjaiból következik, igy mint sok egyéb a játékosok böcsületére van bizva. Az hogy a játékból adódik ez a lehetőség és nem kóddal lehet aktiválni, még nem különbözteti meg a csalás egyéb formáitól. Értsd sok minden van ami nem tilos, mégse tudsz a tükörbe nézni utána. /ennek a forditottja is igaz lehet soxor/
  • Polemius
    Nagyon helyes, hogy törölték. :)
    Csak nem tudtam pontosan mi volt abban a hozzászólásban.
  • Zs0lt1
    a pontfarmolás részletes útmutatója volt a hozzászólásban, én kértem a modokat, h töröljék, nehogy valaki arra vetemedjen a magyar rankedeken.
    ha ezzel bárkinek a lelkébe tiportam, bocs :P
  • Polemius
    A legtöbb snipert szerencsére (vagy sajnos?) nem olyan nehéz kiszúrni. Többnyire alapvető hibákat követnek el. Rosszul választják meg a pozíciójukat, nem változtatják elég sűrűn stb. Ritka az olyan sniper, akit ne lehetne pár perc alatt megtalálni. A commander segítségével meg még könnyebb. :)
  • Gabe18
    Ki tudja,lehet jó commander lenne ő...Csak kéne még egy extra parancs hogy commanderként kiadhatná a "menjetek a térkép szélére pointfarmolni" utasitást.
  • Polemius
    Nem tudom, konkrétan mire vonatkozik a hozzászólás, mert úgy tűnik törölték a hozzászólást. De ennél nagyobb hátrány is érheti a többi játékost, mint ami a #34273-ban elhangzott. Ugyanis pl. ha többen is jelentkeznek egyszerre a commander posztjára, a magasabb rendfokozatú fogja azt megkapni! Vagyis hiába jelentkezik valaki, aki bár rátermettebb lenne, ha egy kis senkiházi csaló ül a székébe. És minenki elképzelheti, mit fog az ilyen művelni commanderként...
  • CB SNIPER #34275
    ha észrevesznek akko má vmt elkurtál..az a legfontosabb hogy ne szurjanak ki.ha meg igen..akko kinyirod mint én vagy 6x azt csak megunja a lámerja :D
  • Thanatos
  • Gabe18
    "a jatek uj szintre helyezese, kulso masok hatranybahozatala nelkul."

Ilyen szépen ez a szemétség még nem volt megfogalmazva.

Egyrészt hátrányban hozza a tisztességes játékosokat,mert amig én egy kör alatt összeszedek 30 pontot vagy 50-et,addig ő egy a játéktól alapjaitól teljessen idegen módon szerez,mindenféle nehézség nélkül 150-et.
    Az igy összeharácsolt módon előbb jut több unlockolható fegyverhez,melyek ha nem is nagyban,de jobbak mint az alapfegyverek.
    Az adott szerveren elvesz 2 helyet olyan játékostól aki normálissan játszana,és ezzel a saját csapataikat is gyengitik,mivel nem a játék valódi céljával foglalkoznak.
    Tönkreteszik a játék pontrendszerét,mivel a rangsorolás igy értelmetlenné válik.

Igy hirtelen csak ennyi ok jutott eszembe miért tisztességtelen ez.