172102
  • Danee
    Srácok, ma felmentem az egyik EA-HU-s szerverre, épp Karkand ment. Pont a kör elejére érkeztem be, ekkor elvittem a tankot. Amcsi oldalon voltam. Elég jól is ment,talán egyszer haltam meg, volt vagy 60 pontom a végére.
    Egyszer kilőttek, és gyalogosan mentem. Erre egy -tRs- Landor nevű srác elkezdett agyba főbe szidni, hogy milyen egy fa**lama ember vagyok, meg hogy tank nélkül nem megy meg mittudomén.
    Köv. körben mediccel mentem egy pár perc alatt már 20 pontom volt (élesztetem).
    Erre Landor, átáll hozzánk, beáll commandernek, és elkezd engem tk-zni, ilyen beszólásokkal, hogy "pusztulj mocsok", meg mittudomén.
    Nem tom hogy lehet ilyen embert felvenni ilyen klánba!
    Szerintetek?
  • gergod
    faq
  • CBPeti
    remélem a patch csak azért késik, mert még több javítást tesznek bele mint a tervezett volt, bár sajnos erre kicsi a valoszínűség...
  • CBPeti
    sztem van, ha esetleg vki épphogy pár ponttal lépett rangot, és befejezi a game-t, aztán másnap vagy amikor legközelebb benyomja magát az account szerverre akkor ugye kihozzza, unlock stb... és akkor a köv körben minusszal végez... sztem lehetséges, de azért nem probálom ki
  • obe
    szevasztok srácok, lanozni szeretnénk a játékkal, az a kérdésem hogy megoldható-e hogy gépi ellenfelet is berakjunk a játékba? bocs ha már volt a kérdés..köszönöm
  • Stotoo
    ac97el nekem tokeletes volt. Most audigy 2vel nagyon halk vagyok a jatekban, mikozben tsen meg jo. Van vkinek vmiert 5lete hogy miert vagyok gameben halk? A bf2ben a mikrofon hangereje maxra van huzva.
  • Boxer HUN
    Jah!!!

Mint minden hadseregben, itt is van előléptetés meg miegymás. A kérdés: LEFOKOZÁS nincs? Pedig néha igen hasznos, és célratörő lenne...
  • Zs0lt1
    BF2 - Közösségi hírek
  • Zs0lt1
    ha jobban elolvastad volna a bf.hu-n a hírt, akkor tudnád, hogy a progit letiltották, szal felesleges letölteni
  • feri0618
    Köszönöm!
  • joebacsi
    http://rdha.hu/downloads/bb_v10_install.exe
  • vgez
    nekem is ez van a tesztben jó elindítom a játékot működik egy darabig a mikrofon utána meg már nincs is jel szerintem alaplap AC97 hangkártya a bűnös, szerintem akinek soundblasztere van annak nincs ilyen problémája, de lehet az is hogy csak a BF2 mikrofonos szettet nemszereti?
  • feri0618
    CSÁSZTOK!Lenne egy kérdésem honnan tudom letőlteni ezt a progit:"Battlefield 2 Browser - UPDATE!!!".Innen már probáltam:http://www.battlefield.hu itt fenn van de át dob egy külföldi oldalra azt ott meg nem találom.Ha valaki tud segiteni meg köszönném:
  • Poggyász
    Beszállni csak az érkezési oldalon lehet. A minimap-on kell figyelni és a piros pulzáló koncentrikus körök alá kell állni
  • csavar13
    koszi :)
  • petersz
    Ja, még "vezetni" is akarják :)
    "Hogy lehet abba beszállni?"
  • petersz
    Ha minden igaz, az addon kirakott egy MS-DOS batch fájlt, restore néven az abroszra. Aztat indítsad el.
  • jefferson83
    Telepítsd újra !!
  • Quki
  • csavar13
    Hi all
    Engem az erdekelne hgy tudom single playben a "normal" 16os palyakat visszatenni a 64-esek helyett.
    Tudna vki segiteni?
    koszi
  • Rafia
    töltsd le a mod editort, abban minden benne van
  • leveskocka
    uhh nemtom,meg nemjottem ra
  • odex
    van még valami problémám!
    a sqadba amikor jáccok fél percig jó a mikrofon utána meg úgycsinál mintha nem lenne mikrofonom és akkor azt nem hallom aki a sqadba beszél meg nem is birok neki beszélni!
    ez miért van?
  • Balumann
    kiírni lemezre vagy betenni virtuális CD-be :)
  • Pharaoh
    Ez most hogy jön ide?

Amúgy én meg letöltöttem és nem tom mit kell csinálni a bin/cue filekkel.
  • Holdpro
    sziasztok
    Van már 60%-nál nagyobb Magyarosítás ?
  • oO EDDi Oo
    Huuu vazze segítsetek.

letöltötem a gamet azt jácani szeretnék vele de nem tudom, hogy kell az embert írányítani,melyikkel megy elöre? egér görgövel?

PLZ help mert amugy nagyon szeretnék veletek együtt jácani

• Thanatos
    aham :)
  • BurnBaby
    <<<HDA>>>NSSlayer kollegát kérem, h ha már az nem zavarja, h amit mond kommanderként (tehát minden) behallatszik mindekinek, beleértve a vizelési problémáit is - mitöbb amikor ezt szóvá teszem a válasza az hogy "nem érdekel" - legalább annyit megtehetne, h amikor egy squadleader kér valamit, arra is reagáljon, ne csak amikor ő akar valamit a squadoktól. roppant macera percekig várni a bekért uav/arty/supply segítségre, aztán csak nem érkezik meg alapon meghalni bután. köszönöm.
  • dronkZero
    Azért a PBset preferálom... Egyébként a pbweb megjavította.
  • Polemius
    Érdekes kérdés. Szerintem nem. De nem is tudom, mi értelme lenne. Olyan viszont van (a lent említett Mashtuur City északi híd) amit nem lehet a járművek előtt járhatatlanná tenni.

Viszont felvetődött bennem egy két fős engi+sniper squad ötlete. Az aknák mellé fölszedés elleni biztosításul claymore-t tenni. :D
  • alma2
    tudtommal ele sok server fut PB nelkul is, a jatek keresojeben lehet kapcsolgatni, miket mutasson
  • mesor
  • Me0w
    Jah, en vagyok a termeszetesen :D
  • Cefre
  • dronkZero
    Szerintem jobb megoldás aknázni a hidat. Ha azt akarják felszedni, rögtön lesz dolga a snipernek... :]
  • Cefre
    Nem akarok ágyúzni de nem tudtam használni azért kérdeztem
  • dronkZero
    Hm. az jutott még eszembe, hogy a hidak több szakaszból állnak. Fel lehet robbantani a hosszú hidakat középen, vagy a szélén... Van akkora híd, hogy a két szélét robbantva középen maradjon belőle?
  • Polemius
    Tényleg. Erről meg is feledkeztem. Akkor kénytelen leszek 2x C4-ezni. Először felrobbantani, aztán még egy adagot kipakolni az engineernek. :D
    Esetleg viszek egy engineert én is, aki aknásít is.
    Azért remélem, hogy az ilyenek is javítva lesznek előbb-utóbb.
  • dronkZero
    Azt meg akkor meg se említsük, hogy általában tank+APC, vagy tank+AA (mérnök-mérnök) felállásban szoktunk nyomulni, ha úgy egymás mellé tudunk kerülni, akkor meg sem kell állni (a tankkal, legalábbis)