172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
m3200gt #34631 Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy a commander mi szerint és mennyi pontot kap? -
Sokat így vannak ezzel, ha tankkal megyek és orvost látok, akkor elsőként neki kell meghalnia.:)
Hát semmit nem tudsz tenni, mivel az akció alatt hiába írsz senki nem fog figyelni arra, ki vagy és mit akarsz. Szóval ez van. -
Polemius #34629 Öngyilkos leszel. Szerintem máshogy nem lehet. -
m3200gt #34628 Rég volt, de úgy rémlik CBPeti volt. Amennyiben tévednék sorry. -
én ha élesztős orvost látok egyből őrá célzok
-
szólsz neki. vagy kitartóan meghalsz újra és újra :) a felélesztéssel nem nő a halálaid száma, a csapat sem veszít ticketet. -
ACE #34625 És ezt Te honnan tudod, hogy csak attól függ? Akkor mivel magyarázod azt, hogy csak a két "beengedős" server bugzik, és a többi nem? (ugyanolyan beállításokkal) -
nem, mi sosem csináltunk ilyet!!
az hysteria volt, nem? -
Voip 15 perc múlva nem működött hibára, nekem a driver frissítés segített asus k8n alap legújabb audio drivert feltettem és egyenlőre úgy néz ki működik.
-
FlatlineHun #34623 Sajna nem tudok :( -
Polemius #34622 Hopá. Elnézést, nem tudom mért küldte el 2x. -
Amúgy mit lehet, akkor csinálni, ha nem akarom hogy felélesszem a medic? -
Van néhány ilyen farmolósjellegű szicsu. Az én kedvencem ami sokszor előfordul mediccént az, mikor a sniper lekapja csapattársam, odarohanok feléleszteni, futok el, megint lelövi, vissza éleszteni, és újra és újra és újra...) Ez mintkét embernek jó, kivéve akit lelőnek. :) Tegnap is volt hasonló szicsu, csak ott a 4 alkalom után engem is elkezdett lőni és akkor eltűztem. -
Polemius #34619 Lehet, hogy rosszul emlékszem, de nem a DS egyik tagjáról derült ki, hogy a haverjával szurkálták egymást a késes plecsniért? Vagy az egy másik player volt?
-
Gabor970 #34618 OK, köszi, akkor én is hasonlóképp gondoltam. Valahonnét szedtem egy ilyen videócskát, amin az ellenfél gyilkolja a bajtársat, akit mindig éleszgettek.
Mondjuk a tegnapi összedolgozás nagyon tetszett. Egyre élvezetesebb a játék, csak nehezen csinálok már mást, ha hazaértem melóból :-))) pedig 35 évemmel, lassan 10 éve nem vagyok aktiv játékos. -
Gabor970 #34617 Egy squadben voltunk, de nem én voltam a vezető. Meg sajna mikor kilőtték, utána már én sem tudtam magam sokáig tartani, mert fordult mégegyet az a heli :-((( -
Rafia #34616 épp most akartam kérdezni: tudtok olyan oldalról, ahonnan meccseket lehetne letölteni (bf2 recorder)? -
Bármilyen kill 2 pont, függetlenül attól hogy tank, vagy gyalogos.
Itt egy táblázat a pontokról. -
Ez nem baj, ez része a játéknak, az a pontfarmolás, megbeszélitek az ellenséggel, hogy valaki minig csak az eggyiket lője le, hogy az orvos mindig újra tudja éleszteni. -
rohadt alma #34613 És nem egy squadban voltatok?Ha te vagy a squat vezetére akkor melletted éledhetett volna az orvos. -
Gabor970 #34612 Sziasztok!
Valamikor korábban irtatok olyasmit, hogy egymást gyógyitgatták csapattársak csak a pontszerzés kedvéért -gondolták akik irták- hát tegnap késődélután én is úgy jártam, hogy fent hasaltam egy épület tetején, amellyel szembeni épületben éledtek újra az ellenség játékosai. A velem fent lévő orvossal nagyon jól tudtuk irtani őket, hiszen én lőttem, ő meg engem gyógyitott-ujraélesztett. Kb 5 percen keresztül birtuk igy tartani magunkat, mig őt egy heli végre leszedte, s aztán már nekem sem lett "szabadjátékom" :-) Ez is bunkó dolog? Én még nagyon kezdő vagyok, csak azért kérdezem.
A hang problémám megoldódni látszik, beraktam régi gépemből egy hangkártyát, most már folyamatos marad a VOIP. -
rohadt alma #34611 De mennyi pontot adnak akkor ha kilövök egy tankot vagy lelövök valakit?Erről van lista mi mennyit és? -
FlatlineHun #34610 Ha netalán érdekel valakit, első elkészült demóm :)
200 seconds in Kubra Dam (500 kB, lejátszásához BF2 kell, instrukciók included)
Nem sikerült a legjobban, valószínűleg csinálok majd új felvételt, de egyelőre örülök, hogy sikerült végigmenni az útvonalterven. Aki azt hiszi, hogy nagyon egyszerű, próbálja meg maga :) -
Egy kis BFV-s nosztalgia-VIDEO.
Sajnos ez csak egy rész belöle,és az egész már nem is fog elkészülni
Pedig voltak jó ötletek. -
Az hogy beenged-e vagy nem csak a firewallon mulik, ez mar ezerszer lejatszott tema. Te akarod mindenaron belemagyarazni, hogy tuti valami 'at van irva'. Szerintem ne erolkodj tovabb. -
ACE #34607 Mutasd már meg nekem, hogy hol írtam, hogy az a port lagoltatja a szervert? Olvass mielőtt írsz valamit. Épp azt ecseteltem eddig, hogy valami tuti át van írva a serverkonfigban, és nem elég az az egy port. -
Szerintem az random, volt mar hogy lockal lottem ki ellensegre es elment mellette, volt hogy lock nelkul is eltalalta. Biztos van benne vmilyen random tenyezo :) -
ezér nem játszok sokat magyaron, csak ha fenn van vki akit ismerek -
vmi fura itt:
-
Tényleg, jól látom, hogy a célt vesztett hőkövetős rakétak _csak_ csapattársra fordulnak rá? Csak mert vannak egyrészt a flare-t kidobálós, mögötte saját helit eltalálós TK-k, másrészt ha lock nélkül lövök ellenség felé, akkor a rakéta tökegyenesen megy, eszébe sem jut kanyarodni - kivéve ha van csapattárs a környéken. Azt lock nélkül is eltalálja. Vagy nem? -
Velem is nemegyszer megesettt, hogy 5-6 késszúrás(!) nem volt elég egy hasaló embernek... Reszketett a feje, ahogy mártogattam bele a pengét, de csak nem akart meghalni. Még szerencse, hogy volt olyan mulya, hogy nem vette észre... :) Bár, ha nem érezte, akkor nyilván nem tűnt fel neki... -
hu ez kicsit hosszu lett :D -
Azt en is eszrevettem mar, hogy vmi gond van a hitboxokkal. Tobbszor tapasztaltam azt, hogy amikor kozelrol(0-3m) lövök egy hasalo, vagy akar mozgo embert, akkor az ellensegen lejatszodik a "talalat animacio"(tudjatok amikor megrandul meg sikitozik ha eltalaltak), de a celkereszt talalatot nem jelez, es nem is sebzem, mert 1 tar utan is vigan lelegzik tovabb.
Ez nem cheat, ez egy bug szerintem, rengeteg embernel jelentkezik akit maskor siman lelovok.
A masik a kamikaze, Vadaszgepekkel tenyleg nagyon nehez helikoptert kiloni, es sok esetben veszelyes is. En peldaul ha latok 1 bht, akkor szinte csak gepagyuval probalkozok, mert altalaban van a kornyeken az en oldalamon harcolo legijarmu is(gyk.: ha kilovom a raketat a bhra, o kidobja az elharitot, raketa celtteveszt, uj celt keres, hoppa egy heatsource, az mar nemerdekli hogy a sajat csapatombol valo, altalaban igy a sajat helinket lovom le duplatkval, es a sok verpistike mindig megbuntet).
Szoval ha gepagyuval probalkozok akkor az utolso pillanatig celra tartok, viszont azt az utolso pillanatot nem mindig sikerul eltalalnom, ilyenkor van az hogy bumm bele, de ha sikerul eltalalnom akkor 60%ban legalabb egy gunnert sikerul kilonom belole
. Persze van olyan is amikor direkt kamikazezok, altalaban ha egy legiharcban alulmaradok es eppen robbani keszul a repcsim, akkor megprobalom meg utolso erombol egy ellenseg fele iranyitani a gepet
.
Olyat hogy ugy szallok fel, hogy az elso ellensegbe belemegyek meg nemcsinaltam, es nem is fogok mert szvsz hulyeseg, es rontja a jatekelmenyt. Ilyet akkor lehetne joggal csinalni ha mec oldalon lenne egy "böjing" es azzal belerepulni ellenseges celpontokba

.
-
Me Ga #34599 Hol találjuk? :-) -
már átszerkesztettem, mert az equinox nem tud fogalmazni -
Elég érdekesnek találtam ezért raktam be
-
és ez mire jó? -
"Hali!
Bescanneltem a magyar kezikonyvet, hatha valaki elhagyta a sajatjat :)
itt talaljatok: katt"
az utolsó oldal kissé mulatságos:)
nyiss meg minden portot a routeren, firewallt kapcsold ki és a viruskeresőket is:)
aztán másnap apuci már be sem tudja kapcsolni a gépét:)
-
"De jó hent volt a III-on, hogy kisebb a map valahogy pörgősebb a game. Csak a tiketet kéne 100-ról egy kicsit feljebb vinni."
tegnap én is voltam fenn....9 feletti sniperjeim voltak -
"Mintha erre valaki írt volna megoldást:
dxdiag-ba belép és ott a hang fülben a gyorsítást leveszed."
ja most olvastam...én szenvedtem itt vele két hete:)aztán megtaláltam a megoldást