172102
  • DonManó
    Ti most melyik szerveren játszatok? ASE-vel néztem, a magyar szervereken alig vannak...
  • schrank
    hééé én írtaaam előőőőbb
  • schrank
    jaj írtátok a bf.hu-n is mindenféle trükköket de nem csak ase-val kapcsolatba és nekem ha valamelyik működött is az is csak ideiglenes volt és különben is ha lehetne használni az asét akkor miért nem használja senki és köpköd a gémszpájra (valszeg azért mert nem műxik az ase???)de ha többen vagytok asésok jelezzétek és osszátok meg a többiekkel a varázs-szavakat THX
  • Me0w
    De a mi cikkeinknel szepen kiirta, hogy a forras: battlefield.hu! Nem sok embert ismerek aki megtenne, szoval nice :)
  • koschwarz
    cheat-téma: így utólag belegondoltam, hogy hányszor öltek meg úgy, hogy egy fal mögött álltam (tudjátok, pl. a strike at karkand pályán -ha amcsival vagytok- rögtön a város elején van egy épület, meg egy berobbantható átjáró, na ott van egy 3 oldalról körülvett rész), és azt sem tudtam ki, honnan lő rám...

szóval ha az esetekből csak egy is cheat miatt volt, akkor engem súlyos lelki megrázkódtatás ért, úgyhogy szégyeljék magukat a csíterek
  • Rafia
    Jaja, ez valahogy nincs agyonreklámozva. Az eye már minimum 8 hete működik, sokkal jobb, mint a beépített fagyásgenerátoron ütemesen nyomkodni a join gombot.
  • uHs Gerzson
    Ha el tudom intézni akkor ma felmehetnénk a tRs szerveréra és ott beálitjuk a battlereckordert és nem lesz gond a jelenetek megcsinálásával mivel csak le kell majd tölteni a játékon belül a filmet felveni azt ami kell.
  • Me0w
    BHs jelenet? Akkor Die Toten Hosen - Zehn kleine Jagermeister ;D
    "Tiz kicsi renszarvas kiszallt a BH-bol,
    betalalt egy raketa, nem maradt csak harom"
    :D
  • Me0w
    Legalabb hulyeseget ne irjal a sracnak, ASE tokeletesen mukodik a jatekkal. Ugyanugy joinolhatsz barhova, csak mielott belepne a palyara az account szervernel kell egy oket nyomni - ha mar csinaltal accountot - es tolti is a mapot.
  • FCH kari
    ha jol láttam mikor véded a zászlot akkor több pontot ad.
  • schrank
    "A 90-es évek eleje... Egy bizonyos Carl Johnson most tér vissza Liberty City-ből San Andreas-ba, a korrupció fellegvárába" hogy nem szégyelsz ilyen dolgokat feltenni és egy napon említeni a mi BF2-kel
  • Danee
    Srácok, mindig zaklatnak egy ts szerveren hogy hogy kell regisztrálni, ugyhogy leirtam az oldalamon egy kis faq-t a programrol.
    Ha gondoljátok, meg nem akartok magyarázni, akkor http://daneeweb.uw.hu ott van baloldalt a programoknál
  • schrank
    akkuntot tucc csinlni bármijen verzióval nem kell eredeti az olszingájos témához csak annyit hogy elbeszélésed szerint más gémeknél műxik ennél nem csak az a bibi hogy nem a többi gém a más hanem EZ a más úgyhogy felejcsed elfele az ASÉT
  • vid
    Hali! Nekem nem eredeti a játékom, viszont szeretnék neten játszani. Az nyilván való, hogy csak tört serveren tudok, de erre van az all seeing eye, ismerem a progit más játékkal is nyomtam vele. De sajna sehogy sem megy. Elvileg accountot kéne létrehozni, de nem megy, mert a server visszautasítja a kérelmet. Nyilván mert nem eredeti. De akkor mi a módja? Segít valaki? Előre is THX!
  • FlatlineHun
    Nem rakom fel, mert teljesen felesleges lenne + 34 Mega.
    Eddig csak 4 jelenet lett felvéve, abból jelenlegi formájában egyik sem használható :(
  • FlatlineHun
    Jaja, jók lettek, csak mint említettem az összes beszállós jelenet egyben lett felvéve. Ez azt jelenti, hogy mivel a felvett demo-t nem lehet vágni, egyben kellene megcsinálni hozzá a camfile-t + renderelni(ami több óra lenne és mindössze pár másodpercet tudnánk használni a kapott aviból).
    Egyéb problémák amikre fény derült: mivel nincs default profilom a renderelés 800*600-ban zajlott, elég szar beállításokkal. Ezt megpróbálom majd orvosolni, csinálok egy default profilt maxosra. A renderelt avin látható az egérkurzor, ha játékoskövetési módban van a kamera. (nem értem, hogy miért)
    Szabad kameramódban a kamera mozgás, illetve oldalazás nagyon darabos (olvastam külföldi fórumon, hogy ezen lehet segíteni, ha a default profil mozgatását joyra rakja az ember, szóval ezen valószínűleg tudunk segíteni)
    A storyboardból meg kell írni a forgatókönyvet precíz jelenetekre bontva, hogy egyszerűsödjön a felvételek készítése. A demorecording parancsra próbálok majd valami alaias-t csinálni, hogy gyorsabban lehessen indítani/leállítani a felvételt, és rövid felvételeket lehessen készíteni. A konzol előhívását is át kell definiálnom más billentyűre, mert ha 0-n marad akkor lehozza a konzolt, és bele is írja a 0-t, ami miatt többször elb*tam a konzolparancsokat.
    Amúgy a heli-beszállós jelenet végül jól sikerült, de újra fel kell majd vennünk, némi módosítással. Végül ki kell majd próbálnom, hogy milyen gyors a renderelés, ha nem egyből divx 5-be tömöríti, hanem tömörítetlenül veszem fel, és majd a videoszerkesztés után lesz kódolva. (tudom, ez rengeteg helyet visz el, de van 200Gb) És a legnehezebb része: nincs még zene kiválasztva + nem tudom, hogy játékbeli hangok legyenek-e a movie-ban, vagy nem...
    Ha megfelelne nektek, ma este is tudnánk próbálkozni, miután a fenti problémákat lerendeztem, tehát olyan 8 körül.
    Ja, és emberhiányunk van, úgyhogy ha valakit érdekel a dolog, jelentkezhet nálam (MSN flatline(kukac)vipmail.hu), illetve danee-nál (a TS reget úgyis ő intézi)
    Crokin: vártunk, de nem jöttél... ma esetleg?
    (jah, 1.02 verzió kell)
  • schrank
    most nézem 2féle spm van az egyik az ilyen egyszámjegyű kis szám a másik meg kibaszottnagy összeg nekem ki se merem írni
  • schrank
    nekem kereken 2 az spm-em az accuracy vagy mia ...szom meg 31% amit jól lerontotam azokkal a kurva plecsnivadászatokkal ahelyett hogy maradtam volna AT-s
  • CBPeti
    miért, mennyi az spm-ed?
  • fr3ddy14
    azért nálad jobb vagyok
  • CBPeti
    valld be, ha már nélküle nem vagy elég jó, kiprobálod csíttel
  • Promi #35330
    Ijennel en is talakoztam.
    Hasalt a fuben, a teljes fegyver arzenalomat ralottem, eppen granatozni akartam(az meg volt) mire megolt.Aztan lattam, hogy a tarsaim lelottek.
    De hasonlo forditva is tortent, hogy a srac tarazta a hatamba a golyokat, mire en megfordultam es lelottem.
    Lentebb mar irtak errol a jelensegrol, allitolag a lag is kozre jatszhat.
    Szoval nem kell 1 bol csitert kiabalni.
  • fr3ddy14
  • odex
    láttam már egy olyan csíter gyereket akit egyszerűen nem lehetett lelőni :)
    de neki az a csít annyiból volt jó hogy ranked serveren volt és szerzett 1 evés pontot :)
  • odex
    azt hiszem egy darabig nem fogok ide írni hisz a bf2-őben hála nektek minden problémám megvan oldva!
    most teszteltem a játékot müxik a mikrofon is :)
    csít kell neked?
    szerencsére az sg-ének hála van 1 punkbuster firssítőm ami téged ki fog dobni a serverről :D
  • fr3ddy14
    de csitt legyen(csönd)
  • fr3ddy14
    nem
  • Stotoo
    neked is csit kell ?
  • odex
    THX!!!!!!!!!
  • Stotoo
    En a helyedben a tegnapi, vagyis mar tegnapelotti utan csendben meghuzodnek, nem mutogatnek másokra hogy csiter!
  • fr3ddy14
    scolvass privit plz
  • ttibi
    miért csinálja hogy játszok órákat, és egyszer amikor tőltene v. csatlakozna kilép a játékbol!
    nem úgyanazon a pályákon csinálja!
    volt valakinek hasonló problémálya?
    tudnátok segiteni?
  • Stotoo
    Zaszlofoglalas kozben lelott vkit=5 pont, vagy sajat zaszlo kozeleben olt vkit(flag defendert nem tudom mennyi jar).
  • egyuri
    Végignéztem enek az embereknek a játékát és ezt tapasztaltam:
    eXp.ElekTriC, Gunnery Sergeant
  • odex
    köszi
  • odex
    ha nem is veszel fel legalább azt mond meg hogy hol kereshetem meg azt a dxdiag-ot :)
  • Pharaoh
    starbenü/futtatás és oda beírod, hogy dxdiag. Ott van egy hang füll, és azon belúl a gyorsítást leveszed.
  • odex
    figy nem vennélk fel msn-en?
    [email protected]
    már bocsi hogy téged terhelnélek a munkával hogy segíts de amit nekem mondtál az a dxdiag nem sokat mondott nekem :)
  • Pharaoh
    valamit nagyon elnéztél akkor.
  • egyuri
    Az akkor hogy lehet valaki 5 pontokat kap?????