FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
FlatlineHun #35336 Jaja, jók lettek, csak mint említettem az összes beszállós jelenet egyben lett felvéve. Ez azt jelenti, hogy mivel a felvett demo-t nem lehet vágni, egyben kellene megcsinálni hozzá a camfile-t + renderelni(ami több óra lenne és mindössze pár másodpercet tudnánk használni a kapott aviból).
Egyéb problémák amikre fény derült: mivel nincs default profilom a renderelés 800*600-ban zajlott, elég szar beállításokkal. Ezt megpróbálom majd orvosolni, csinálok egy default profilt maxosra. A renderelt avin látható az egérkurzor, ha játékoskövetési módban van a kamera. (nem értem, hogy miért)
Szabad kameramódban a kamera mozgás, illetve oldalazás nagyon darabos (olvastam külföldi fórumon, hogy ezen lehet segíteni, ha a default profil mozgatását joyra rakja az ember, szóval ezen valószínűleg tudunk segíteni)
A storyboardból meg kell írni a forgatókönyvet precíz jelenetekre bontva, hogy egyszerűsödjön a felvételek készítése. A demorecording parancsra próbálok majd valami alaias-t csinálni, hogy gyorsabban lehessen indítani/leállítani a felvételt, és rövid felvételeket lehessen készíteni. A konzol előhívását is át kell definiálnom más billentyűre, mert ha 0-n marad akkor lehozza a konzolt, és bele is írja a 0-t, ami miatt többször elb*tam a konzolparancsokat.
Amúgy a heli-beszállós jelenet végül jól sikerült, de újra fel kell majd vennünk, némi módosítással. Végül ki kell majd próbálnom, hogy milyen gyors a renderelés, ha nem egyből divx 5-be tömöríti, hanem tömörítetlenül veszem fel, és majd a videoszerkesztés után lesz kódolva. (tudom, ez rengeteg helyet visz el, de van 200Gb) És a legnehezebb része: nincs még zene kiválasztva + nem tudom, hogy játékbeli hangok legyenek-e a movie-ban, vagy nem...
Ha megfelelne nektek, ma este is tudnánk próbálkozni, miután a fenti problémákat lerendeztem, tehát olyan 8 körül.
Ja, és emberhiányunk van, úgyhogy ha valakit érdekel a dolog, jelentkezhet nálam (MSN flatline(kukac)vipmail.hu), illetve danee-nál (a TS reget úgyis ő intézi)
Crokin: vártunk, de nem jöttél... ma esetleg?
(jah, 1.02 verzió kell)