172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Mi lenne ha nem baszogatnatok mar egymast? Lefutott a tema, nyugi legyen. -
cyberbob29 #35871 Srácok tud valaki egy jó commander guid-ot? Köszi a segítséget! -
nem igaz az állitás!!MÁR FELOSZLOTT!!
-
...ok... :D -
Mi lenne ha nem valaszolgatnal mindenkinek, mar reg vege lenne a dolognak. -
Igen neked is igazad van te is biztosan jobban tudod -
Soory rosz gomb szal haxorornak írtam -
Igen igazad van.
Téma lezárva -
m3200gt #35864 Hagyjad, ha visszaolvasol volt már a srác klánvezér helyetes is. Igaz azóta "Oslo-ban" van az akkori klánja. -

-
haxoror #35862 "legtöbb embernek fogalma sincs "
Nem.
Itt főleg neked nincs fogalmad semmiről de ahelyett hogy egy kicsit képbe hoznád magad inkább erőlteted a hülyeségeidet. -
csabito #35861 nem kellett volna :) -
Borg #35860 Azért ennél több logikát reméltem :P -
csabito #35859 sg.hu = mellesleg.hu ?
nahááát -
Aranyos :D -
Borg #35857 A szponzorálós témához, egy gyöngyszem. Pár hete jött az SG emailcímére :)
"Jónapot Lenne Nekünk Egy Counter-Strike 1.6 Című Játékkal Játszó Klánunk....
Felszeretnénk Kérni A Mellesleg.hu-t,Hogy Szponzorála a klánunkat.. .
Cserébe Mi Kirakjuk Az Ön Címüket,Mint Szponzor a Klánunk Weblapjára!
De 1 A Baj!
A Klánunknak Már Van Weblapja,Team Speak RC2 Servere,Mirc Csatorna... .
De Szerverünk nincs!
Ebben Kérnénk Még Segítségüket!
Eddigi Szerverünk Neve: **** Clan Server Sajnos Nem Volt Az
Igényeknek Megfelelő!
És Mostmár Nem Tudjuk Fizetni a Szerver Kölcségét!
Ígyhát Arra Kérnénk Önöket,hogy a http://www.szerverberles.hu Által
Feltüntetett War Szerver (11 Fős) Üzemeltessék!
Nagyon Megköszönnénk a Szerver Neve Ha Megteszik Legyen **** Clan
Server!
Előre Is Köszönjük Én És Az Egész Klán!
Kérjük Tegyék Meg Nekünk Ezt a Szivességet!"
Hát a könnyeim folytak, és nem az allergiától :D -
csabito #35856 rendezői ötlet:
bombázást látványosan lehet filmezni úgy, hogy 'target cam'-el követsz egy repülőt, majd miután kioldotta a bombákat, jobb klikkel te is kioldod a kamerát (free cam-ra váltás) és követed a lehulló bombákat.
nagyon látványos, főleg lassítva 8-) -
f2k, rdha, hungarian bf2 ezek mind beengedtek 2 hete, mostmar nemtom, eredetim van :) -
A magyar nem rankedek szerintem beengednek. -
ACE #35853 Ajánlom hogy ne ikszeld be a Ranked melletti kis jelölőnégyzetet, akkor több esélyed van, és különbenis FAQ!!! -
ACE #35852 Szarügy :D -
rohadt alma #35851
-
rohadt alma #35850 Hát senkinek se ajánlom a kalozmásolatot.Nem találok szervert ami beenged (és amin persze vannak is). -
Jó igen igazad van és ezzel zárjuk is le a témát -
Mi is banjuk. Lehet tul sok mesekonyvet olvastal mostanaban, de rajohettel volna, hogy ha szponzoralos-utazos-sok penzes jatekba kezdesz akkor:
- azt ne egy 16 fos csapatot igenylo jatekban tedd, mivel 1 csapat szallitasa meg egy ausztriai lanra is 3x annyi mint 1 cs:s csapate.
- a cs:s-hez meg warcraft3-hoz hasonlitva kevesen jatszanak bf2-t
- magyarorszagon ennek se hagyomanya se kulturaja nincs, barmelyik multi inkabb nyomat 1 TV reklamot 30 millaert mint hogy pisti83 hatan ki legyen irva hogy 'SONY'
- Nem lattam a klanodat a cb:bf2 laddert vezetni, sot magyar szervereken sem all meg az uto az emberekben ha feljossz jatszani - max felnek a tktol :P
Szoval Wake up, Neo! :)
-
Amúgy azért írtam ezt, mert a legtöbb embernek fogalma sincs csak publicolnak meg forumozgatnak és rögtön gúnyolodnak ha van valami.
Az más ha olyan ír aki már tapasztalt vagyis van fogalma, hogy megy ez mert abból lehet okulni.
PL. Pepti biztos értesült és van tapasztalata,ezért elhiszem amít ö mond. -
Na jó ez értelmetlen.
Haxoror ha nem vagy lusta olvass vissza thx.
Véleményed nem érdekel irkálj csak.Hajrá!
Pepti:Erre aszondom, hogy próba cseresznye, megpróbáljuk hátha.Talán fél év múlva kiderül sikerült-e vagy sem.Remélem sikerül -
Ja, és hogy nyugodt lelkiismerettel feküdhess le este aludni, a gyermekeim SEMMIBEN SEM SZENVEDNEK HIÁNYT!!! Olvasd át mégegyszer az irományod, mielött beküldöd. -
hmm. Mókás :-) Komolyan leszoktam arról hogy ide járjak :-) Most talán visszaszokom, mert vicclapnak mókás néha beleolvasgatni :-)
Eddi: nézd, az hogy a többieket le...ozod, téged minősít. Csak az igazságot írták le. Én ha szponzor lennék (nem vagyok az), akkor egy-egy ilyen minősítésű hozzászólás után, ha adtam volna bármit is, megvonnám. Ráadásul a többieknek még igazuk is volt. A szponzor keresés úgy működik, hogy vagy 1., eredmények alapján sikerül szponzort találnod, 2., ismerős/ismerős ismerőse szponzorál. Második esetre per pillanat több esélyed van itthon.
Megélni projátékosként nem bf2-ben és nem Eu-ban lehet. Hanem pl Koreában. Ott nagyon nagy biznisz van benne. Amíg viszont a társadalom, a média és a kormány nem áll a cybersport, mint olyan mögött, addig itthon nem is szabad reménykedni ebben. Addig csak amatőrként tudsz játszani bármilyen online játékot. Ez van, ezt kell szeretni. Sokan vagyunk, akik örülnének annak, ha nem így volna, de ehhez mindannyian kevesek vagyunk, hogy változtatni tudjunk rajta. Pont.
A szponzorok hozzállásáról pedig javaslom olvasd el a counter-strike2.hu oldalon megjelent riportot, ami egy olyan céggel készült, aki kszponzorálnak klánokat. (Remélem ez még nem reklám :-) Semmi közöm egyébként hozzájuk) Bár a játék más, azt hiszem maga a riport nem játékspecifikus, hanem magáról a szponzorációról és a szponzorok hozzáállásáról szól elsősorban.
Azt hiszem perpillanat ha valakit is megszponzorálnának bf scene-ben, akkor tennék ezt azokkal, akik már akármilyen eredményt fel tudnak mutatni. Én nem nagyon követem magát a bf2 scene-t, de perpillanat egy darab csapat van, akiknek én adnék bármit is (ha szponzor lennék, de nem vagyok :-)). És hidd el, hogy a bf2-nél nagyobb támogatottságot, nagyobb médiavisszhangot kiváltani képes játékokban sem tolonganak a szponzorok... -
Telik annak, aki nem issza el. Szerencsére nem tartozok érte hálával senkinek.
-
haxoror #35842 Sztem ezzel nem vagy egyedül :) -
haxoror #35841 lol
Ha ide csak faszok járnak és "Ehez közötök = 0" akkor minek írod ide?
Nem veled kezdődött a történelem, ezt a szponzor dolgot már előtted is megpróbálta játszani sok ember és nem jött össze, leírják neked hogy fölösleges ezzel strapálni magad erre te meg osztod az észt beszarás. -
Egyébként meg már bánom, hogy ide írtam -
Hát ja egy nagy változás ráférne erre az egész magyar játék közösségre -
Komolyan mondom mit akartok?
Eloszor az eredmenyeket kellene mutogatni, aztan esetleg szoba allnak az emberrel a szponzorok!! De most oszinten van erre emberanyag?
Mert amig a servereken 11 vs 19 ben jatszunk es meg a tobben levo csapat emberei ugatnak, hogy erosen vagyunk, atallnak es TK-znak, hogy "kiegyenlitsem az eselyeket", addig mit vartok?
Mentalitasbeli problemak vannak sajnos, ebben melyen a banyaszbeka segge alatt vagyunk. Szemleletvaltas kell , csoda! :D -
ACE #35837 Azér' a gépedre is elég sokat költesz a gyerekeid helyett... 
peace
-
Ezt úgy birom ezekre a forumokra tényleg csak ...ok járnak.
Ki jár itt a fellegekbe, én csak próbálok elindítani valamit, hátha összejön.Ehez közötök = 0 és a tipikus magyar mentalítás ami abban nyílvánul meg, hogy csak gúnyos megjegyzéseket írtok.Hát gratulálok.
Ezért is határoztuk el, hogy inkább külföld lesz a ténykedésünk színtere, pont az ilyenek miatt.
Ha meg nem jön össze aminek nagy a valószínüsége akkor sem döl össze a világ, mert könnyen elöfordulhat. -
Na megyek inkább aludni, mert hosszú volt ez az éjszaka. Ugyanis sehogyan sem találok szponzort magamnak, hogy eltarthassam a gyerekeimet, és ne kelljen 3 műszakban, folytonos munkabeosztásban dolgoznom.
Ui.: Szerencsére még mindíg többen vagyunk akik a földön járunk és nem a fellegekben.. -
És amúgy hány regisztrált viadalon eredményeskedtetek a klánoddal??? Mi az, amit már fel tudnál mutatni egy esetleges szponzornak? -
Húúúú!!! Javallom, hogy alakítson és toborozzon mindenki klánt, aztán a szponzorok majd a nagy felhozatal láttán, azt sem fogják tudni, hogy melyikbe tolják furikkal a zsét, meg a pezsgőt, meg a retúr repülőjegyet 12 fő részére, meg azt is javallom, hogy felejtsük el ezt az egésszet!!! Bakker ha valaki klánt alapít, az azért tegye, mert kihívást érez arra, hogy tehetségével, és tehetséges társaival olyat tud véghezvinni (TISZTESSÉGESEN) a játékban, ami "HÍRNEVET" ad az ő csapatának. Ha pedig már megvan a "HÍRNÉV", akkor maguktól jönnek majd a szponzorok. Ne haragudj EDDI ha beletaposok a lelkivilágodba, de ez most tőled pont úgy hangzik, mint ha én lemennék a Sz.tech boltba és azt mondanám: Szeva! Lehetnétek a kialakuló félben levő klánom szponzora, (benne vagyok, hogy fizessetek nekem) cserébe a zsé-ért én 5 hétvégén "rendezett" klán viadalon a hátamra szitázott cégéretekkel csücsülök a vasam elött, amire amúgy ráférne egy kis tatarozás, hogy ne csak közepes grafikai részletességgel TK-zak, hanem láthassam azt is, ahogy porzik a csapattársam, amint földet ér egy kiadós ütegtámadás után... Jah.. és a legfontosabb!!! Mivel maga az a szó, hogy szponzorálni "támogatást" (általában anyagi) jelent, ezért minden szponzor nagyon odafigyel, hogy mire adja ki a zsét. Már csak azért is, hogy a legcsekélyebb esélye se merüljön fel annak, hogy megkárosítva érezze magát. (Jogosan)!!! Ha a szponzor nem jár jól, (nem nyereséges számára az a dolog amibe befektet) akkor minek herdálja el a pénzét??
Azért sok sikert a szponzorvadászathoz.
Jah!!! És mi lesz a klánotok neve??
Pl.: ..::COMPUTER_BOLT_KFT::..EDDI