FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Húúúú!!! Javallom, hogy alakítson és toborozzon mindenki klánt, aztán a szponzorok majd a nagy felhozatal láttán, azt sem fogják tudni, hogy melyikbe tolják furikkal a zsét, meg a pezsgőt, meg a retúr repülőjegyet 12 fő részére, meg azt is javallom, hogy felejtsük el ezt az egésszet!!! Bakker ha valaki klánt alapít, az azért tegye, mert kihívást érez arra, hogy tehetségével, és tehetséges társaival olyat tud véghezvinni (TISZTESSÉGESEN) a játékban, ami "HÍRNEVET" ad az ő csapatának. Ha pedig már megvan a "HÍRNÉV", akkor maguktól jönnek majd a szponzorok. Ne haragudj EDDI ha beletaposok a lelkivilágodba, de ez most tőled pont úgy hangzik, mint ha én lemennék a Sz.tech boltba és azt mondanám: Szeva! Lehetnétek a kialakuló félben levő klánom szponzora, (benne vagyok, hogy fizessetek nekem) cserébe a zsé-ért én 5 hétvégén "rendezett" klán viadalon a hátamra szitázott cégéretekkel csücsülök a vasam elött, amire amúgy ráférne egy kis tatarozás, hogy ne csak közepes grafikai részletességgel TK-zak, hanem láthassam azt is, ahogy porzik a csapattársam, amint földet ér egy kiadós ütegtámadás után... Jah.. és a legfontosabb!!! Mivel maga az a szó, hogy szponzorálni "támogatást" (általában anyagi) jelent, ezért minden szponzor nagyon odafigyel, hogy mire adja ki a zsét. Már csak azért is, hogy a legcsekélyebb esélye se merüljön fel annak, hogy megkárosítva érezze magát. (Jogosan)!!! Ha a szponzor nem jár jól, (nem nyereséges számára az a dolog amibe befektet) akkor minek herdálja el a pénzét??
Azért sok sikert a szponzorvadászathoz.
Jah!!! És mi lesz a klánotok neve??
Pl.: ..::COMPUTER_BOLT_KFT::..EDDI