FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
hmm. Mókás :-) Komolyan leszoktam arról hogy ide járjak :-) Most talán visszaszokom, mert vicclapnak mókás néha beleolvasgatni :-)
Eddi: nézd, az hogy a többieket le...ozod, téged minősít. Csak az igazságot írták le. Én ha szponzor lennék (nem vagyok az), akkor egy-egy ilyen minősítésű hozzászólás után, ha adtam volna bármit is, megvonnám. Ráadásul a többieknek még igazuk is volt. A szponzor keresés úgy működik, hogy vagy 1., eredmények alapján sikerül szponzort találnod, 2., ismerős/ismerős ismerőse szponzorál. Második esetre per pillanat több esélyed van itthon.
Megélni projátékosként nem bf2-ben és nem Eu-ban lehet. Hanem pl Koreában. Ott nagyon nagy biznisz van benne. Amíg viszont a társadalom, a média és a kormány nem áll a cybersport, mint olyan mögött, addig itthon nem is szabad reménykedni ebben. Addig csak amatőrként tudsz játszani bármilyen online játékot. Ez van, ezt kell szeretni. Sokan vagyunk, akik örülnének annak, ha nem így volna, de ehhez mindannyian kevesek vagyunk, hogy változtatni tudjunk rajta. Pont.
A szponzorok hozzállásáról pedig javaslom olvasd el a counter-strike2.hu oldalon megjelent riportot, ami egy olyan céggel készült, aki kszponzorálnak klánokat. (Remélem ez még nem reklám :-) Semmi közöm egyébként hozzájuk) Bár a játék más, azt hiszem maga a riport nem játékspecifikus, hanem magáról a szponzorációról és a szponzorok hozzáállásáról szól elsősorban.
Azt hiszem perpillanat ha valakit is megszponzorálnának bf scene-ben, akkor tennék ezt azokkal, akik már akármilyen eredményt fel tudnak mutatni. Én nem nagyon követem magát a bf2 scene-t, de perpillanat egy darab csapat van, akiknek én adnék bármit is (ha szponzor lennék, de nem vagyok :-)). És hidd el, hogy a bf2-nél nagyobb támogatottságot, nagyobb médiavisszhangot kiváltani képes játékokban sem tolonganak a szponzorok...