172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
FlatlineHun #37194 Nah, elmondom én hogy is van ez. Minden egyes spawnpontnál kétféle módon van beállítva: mi spawnoljon itt ha az egyik csapaté és mi, ha a másiké a pont.
Pld sharqui pályán ha a MEC csapaté a TV torony, nekik nem spawnol ott heli. A másik: minden egyes jármű-spawnponthoz egyetlen jármű tartozhat. Tehát ha pld amcsi pontról amcsik elvisznek egy tankot, és a pontot elfoglalja a MEC, akkor amíg az az amcsi tank él, addig a MECnek nem spawnol ott tank. Remélem érthető volt. -
azért mert az alappájákat bárhol lehet játszani ennek a szervernek az lenne az előnye hogy új pálya új taktika ;most hogy már ugyanannyi új map van mint régi még így is 50% az esély ara hogy valaki ránéz az asén az SG-re és azt látja hogy egy hagyományos pálya megy (mert úgyse olvassa el hogy realmod)de ha viszont csak új pályák lennének akkor már csak kiváncsiságból is felmenne rá márha fenn vannak neki a mapok mert szerintem nem sok ember élt a lehetőséggel én is 3* raktam őket fel mert azt hittem ki kell őket csomagolni egyenként de amikor már kétszer sen sikerült akkor gondolkodtam megnéztem az eredetit és láttam hogy azok sincsenek kicsomagolva aztán így megoldódott a probléma
-
Yamee #37192 Ez igaz, össze lehetne hozni egy század helikopter-rajt :) -
Yamee #37191 Szerintem a jó hírnév könnyen kialakulhat pl BH-záskor, ha jól vezetek, jönnek sokan a helipadra, és átadják a helyüket, esetleg melegítik is a pilótafotelt. Előbb utóbb a nevét is megjegyzik az embernek. Klánoknál meg még egyszerübb, ha sokat látom őket, és jó a statjuk, jó velük squadba játszani, akkor kialakul egy kép hamar. De az ilyen központi statisztikai oldalakon mindenki csak a saját eredményeit szugerálja szerintem, hogy lám, megint 20 pontal több van juhéjjj :) -
Borg #37190 Miért is? -
Igen ez szerintem azert van, mert meg el az ott megjeleno jarmu, max az ellennel van.Ha nem igy lenne akkor ketszer annyi jarmu is lehetne a palyan elmeleti sikon :)
-
Rafia #37188 vidéki != paraszt -
hm megprobalom akkor pestiesen fogalmazni, itt tul sok a fovarosi jatekos a jelek szerint :)
a jarmu respawnra gondolok. Ha elfoglalsz egy zaszlot, akkor a sajat szineidben megjelennek a jarmuvek./gondolom felteve, ha epp az ellen meg nem harcol vele valahol/Ez minden palyan igy mukodik, kiveve szerintem a mashuur city-n ott mintha kavaras lenne.
Pl felszallunk a helivel foglalgatunk, lelonek, megjelenunk ugyanott tehat a zaszlo a mienk, de megse jon a heli ujbol.Esetleg az lehet, hogy kozben a masik oldalon is elfoglaltak a helipadot es ott jelent meg a heli, de ha megnezem nincs a mi oldalunkon repulo heli.Ha csak nem epp ellopta onnan a helit az ellen. De ha mind a ket helipad a mienk pl sharqio penny, akkor mindig az elsodleges helyen fog megjelenni a heli, ez mintha nem lenne igaz a mashuur cityn. talan azert mert ott nincs fix bazisunk.
Na jobban nem tudom megfogalmazni, ha nem ertitek akkor hagyjuk :)
Mar tobbszor direkt ott vartam a helipadnal vedtem a stingerrel stb, de egyszeruen a palya vegeig se jelent ott meg tobbe heli. -
Yamee #37186 Én azt nem szeretem, amikor egy visszafoglalt zászlónál néha 3x annyit kell várni a járművekre, és nem igazán értem, hogy miért. Arra gondoltam először, hogy ha az ellenségnek is "terem" ott valami, akkor amíg az él, nem jelenik meg miénk, de nem tudhatom biztosan... -
FlatlineHun #37185 Nem egészen értem, hogy mire gondolsz..... kifejtenéd bővebben? -
borg szedjed márle légyszi az sgről az eredetimapokat ha leszrá időd 
nem tudjátok ki a legjobb magyar transport-os úgy a 39-ik hely környékén
-
Oszt' jo lenne ha diszno ganyezas utan elmenne' magyaru' tanuni' videki baratom, mert akkor elolvahatta' vona' hogy csak eredeti - a te vilagodba helyezve: amie' fizette' a botba' - jatekka' lehet fomenni'.
Aze' meg elarulom ho' azok nem csapatok hane' szerverek. -
FlatlineHun #37182 Egyébiránt, ha érdekel valakit a véleményem a helizéssel kapcsolatban:
A heli egyedül is ütőképes, sőt! Csak szerintem más a szerepe, mint a gunneres helinek:
Gunnertelen helivel nehéz/lassú/kockázatos pontot foglalni, így neki az elsődleges feladata az ellenséges helik/páncélosok leszedése, és az esetlegesen elsunnyogott kocsit/gyalogosok leszedése, szemben a gunneres helivel, amely nemcsak hatékony foglalóeszköz, de megelőző csapásmérő fegyver is egyben.
A jó pilóta, ha van gunnere, akkor a gép biztonságának csökkentésével adhat lehetőséget a gunnernak. Amennyiben a gunner nem tud/nem él az adott lehetőséggel, akkor a pilóta így feleslegesen kockáztatja a gépet.
Jómagam (lehet, hogy önzőzésnek hat) többszöri negatív tapasztalatszerzés után amennyiben ismeretlen gunnerem van, úgy vezetem a gépet harcba, mintha nem is lenne. Ha bizonyít a srác azzal, hogy az adódó lehetőségekkel tud élni (pld pontfoglalás közben kilövi a járműveket/igla-t, spottolja az célokat amiket megpillant, különösen az ellenséges helit, ellő egy-két TV-guidedet jól) akkor elkezdek úgy vezetni, mintha "ismerős" gunner lenne: beállok neki célra, stb. -
Lehet páyla függő, mert a mashuur city -n a tank se jelenik meg , ha az ellenné a zászló. -
haha crem6 kollega meg a 140. az aviator listan...
-
Húúú... Oszt hová valósi vagy? -
Jah. Meg a képes beszámolói, hogy hogyan szídták őt a gammában. hehe.. Igaz Fredy14 és 3/4???
-
huh, az en mondanivalomat sem konnyu ertelmezni, de te ezzel mit szerettel volna mondani, mert nem ertem :)
-
hmm, tenyleg mar suli van, freddy es baratai velemenyet ezert nem olvashatjuk, pedig erdekelne, mit gondol o ezekrol :)
-
hnsZeadd #37175 HOL vannak a BF2-csapatok a MULTY-ból mert általában I II III csapatok vannak oszt nem lehet felmenni csak ha eredeti a BF2 oszt JÓ lenne ha vissza jönnének a serverek!!!!!!!!!!!!!!
-
pl a sharqi penny palyan, egyszerre ket heli lehet,h a mind a ket pont egy csapate termeszetesen akkor csak egy.EZ minden palyan igaz az ott elo szabalyokkal, mennyisegekkel.Gondolom ez alol a mashuur city sem kivetel, de egyszeruen keptelen vagyok rajonni, miert nem jelneik meg a heli neha ott. pedig nincs az ellennel sem, ki se szalltak belole, tehat a palyan sem. bar biztos nem latom csak. -
Megelőztél. Bravó. -
Azért az sem mindegy, hogy miért mennek el a szerverről ha egy másik belép.
1. Óóóh! Már megint itt van a hentes kezű őrült kamikaze...
2. Megjött a bravúrparádé, esélyem sincs érvényesülni, a KD-met meg ez miatt nem kívánom rontani...
Szval ezek a szempontok sem elhanyagolhatóak. -
ez is igaz :)
de en a "szeparcu" kedves lelku harcostarsakra gondoltam:) pl codban a hq modban senki sem szeretett felpercekig a tobbi jatekos tarsat nezni, mert mindig hulla lett az elejen es 45 sec volr a respawn.
ebben a jatekban abszolut nem erzem a sulyat annak, hogy meghalok, ami nem feltetlen baj, mert akkor megint kikotunk a realszitikus nem realasztikus temanal :)
De ha pl erzed, tudod. latod, hogy az ellen pl pilotaja mar fel se szal, mindig uj nevet latsz a kill listan ha lelovod oket, akkor gondolhatsz olyanra is te vagy az oka, vagy arra a masik oldalon van egy idiota barom aki tk-azza a tobbit :) de ennek altalaban hangot adnak, ha nem 'TEAM'-nek mondjak csak -
FlatlineHun #37170 Jaja, király volt, elloptam az amcsik helijét 2x is :))) Több mint a pálya feléig nálam volt a cobra :) -
Hirnev? En kilepek ha par olyan buziarcu feljon akikrol tudom hogy itt es most vege lesz a normalis jateknak :) Vegulis ez is hirnev :) -
Ha jo a gunnered akkor az o keze ala dolgozol, tehat neked eleg csekely killed lesz hozza kepest. Ha egyedul repkedsz akkor a sajat kezed ala dolgozol sok killed lesz. persze akkor is lehet ha van gunnered, de akkor eleg hamar eldonti te egy idiota vagy :)
paran mondjak a kill/death ratiot azt erdemes nezni.ha repcsiben ulsz csinalsz 20:1 es aranyt, akkor ebbol kiindulva ok a legjobbak. Annyira sokretu statisztikat ki lehet hozni ennyi adatbol, mindenkit be lehet allitani ugy, hogy o a legjobb. ezert nem a statokat, hanem harcteren szerzett "hirnevet" jobb nezni :)
Pl amikor majd kilepkednek a serverrol mert te belepsz na az valami...
pl CODban a chimera Hq-n ez regen osszejott :)
de ugye ki mit szeret, ez csak az en velemenyem...
-
Borg #37167 Tegnap CB Yan-al is azt játszottam :)
Amúgy álmokba hiába ringatjuk magunkat, egyik napról a másikra nem lesz tele a szerver. Át kell szokni oda az embereknek. Majd meglátják hogy jó, mert változatos mapok, unlock, meg adminok is vannak, és akkor mennek.
Ha legalább 2-4 ember mindig van fent, akkor már a maradék is megy majd. Ennyi meg tegnap is volt simán.
A CSS szerverünket is kb 2-3 hónap volt felfuttatni, aztán ma meg már _A_ legpopulárisabb CSS szerver. Sokszor obineteken nincsenek annyian, mint nálunk. Mondjuk CSS az jóval kényelmesebb szerver is, mapokat is direktben leküldi joinoláskor stb.
A BF2 szervert jelenleg a fapadossága, és a korlátozott lehetőségek is akadályozzák abban, hogy népszerűbb legyen. -
Ezzel 100%-ban egyetértek, és távolálljon tőlem, hogy leminősítsem a pilóták munkályát! Azért is kezdtem azzal, hogy "Egyformán sok múlik mindkettejükön,..."! De míg a pilóta csak irányban maga elé tud lőni, addíg a gunner 180 fokos szögben tud pásztázni. Az pedig, hogy a gunner unatkozzon a levegőben, egyetlen őt szállító pilótának se ÉRDEKE!!! -
Ha megnezed a vehicle statot, akkor az is kill szerint van sorbateve, tehat aki tobbet jatszik az van elorebb ugyanolyan kepessegek mellett...
itt is kellene egy keplet mint pl a vegysz COD serveren, amivel atlagolsz osztol szorzol legalabb a jatekban eltotltott idovel es ugy jon ki, ki milyen pilota... igy nincs sok ertelme az egesz statnak, bar amugy sem :)
promi_papa mar a 96 helyezett amugy...
-
A pilotae a flare vagy chaff vagy mit is szor ki ez a gep, tehat gunner nelkul is fent marad ugyannyi ideig , max kevesebb killje lesz :)
Ha a pilota nem ult a gunner helyeben, nem tudja milyen neki loni, mit lat be, hogy kell mozognia, a gunner kitorolheti a segget unalmaban fent :)
Szoval ha rajtam mulna tobb elismerest kapna a jatekban a heli pilota mint a gunnerje... persze nem sokkal. De most egyertelmuen a helis palyan a gunnerek vegeznek az elso helyen.. a pilota csak nagyon kis esellyel a masodikon.
-
cyberbob29 #37163 Mondjuk itt:
bf2tracker -
Ááááh!!!
Nem igaz! Volt már róla korábban szó. Ha jó a gunner,... ! Egyformán sok múlik mindkettejükön, hogy meddig és milyen sikkerrel maradnak odafönn. De véleményem szerint a pilóta csak "aszisztál" (jó értelemben HANGSÚLYOZTAM AZ ASZISZTÁL-t) a levegőben. Egyedül sokáig nem tud fentmaradni. SEMMIKÉPP! Ha pedig darálni akarják őket mindenáron, akkor jobb földön maradni, mint szídni a másik ősét!!! Szóval szerintem Promi jó pilóta. Nincs vele semmi baj. (Amúgy az Oman pálya amúgy is mumus mint földön, mint a levegőben. Egyértelműen a repülőké a pálya és az uralom)! Ez az én meglátásom volt, de ki-hogy vélekedik...! -
bfhq -
Valami ingyen cukorkat kellene osztani annak aki felmegy az sg serverre, mert tegnap is ures volt az uj mapok utan is/amikor neztem/Igy az adminjognak sincs sok ertelme, mert max magamat rughatnam ki a serverrol :)
Bar lehet rajta jatszani facetofacet amit borggal muveltunk, de az eleg hamar uncsi lesz :)
-
Azt hol lehet megnézni,hogy az adott jármüvel hányadik helyen vagyok a ranglistán???? -
nem tudom hanyadik vagyok a ranglistan, de annyira nem erdekes.. a gunnerem kolcson adtam az olaszoknak egy hetig a heten mar van.
valamikor gyilkolhatnank egymast helivel is a heten ... gyozzon a jobbik :)
ketszer sikerult beszallnom hozzad gunnernek.. de akkor sajna nem sokaig eltunk.
aztan ellenfelek lettunk, valakinek a gunnerje kent leszedtem parszor siget, meg valakit a iranyitos raketaval de teged nem lattalak.
Lehet, hogy csak akkor helizel, ha nincs jo ellenfel ? :)
-
jah akkor jó, te is jól toltad a kobrával amikor lenyúltad a gringóktól :)
mi meguntuk mikor nem bírtunk senkit leölni a gépágyúval, hiába lőtte a lövészem nem haltak a rohadtak :) -
Borg #37156 Vagy felmész az SG szerverre. Ott már fent vannak ennek a mapjai is. -
gilaba #37155 Köszi.