FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
hm megprobalom akkor pestiesen fogalmazni, itt tul sok a fovarosi jatekos a jelek szerint :)
a jarmu respawnra gondolok. Ha elfoglalsz egy zaszlot, akkor a sajat szineidben megjelennek a jarmuvek./gondolom felteve, ha epp az ellen meg nem harcol vele valahol/Ez minden palyan igy mukodik, kiveve szerintem a mashuur city-n ott mintha kavaras lenne.
Pl felszallunk a helivel foglalgatunk, lelonek, megjelenunk ugyanott tehat a zaszlo a mienk, de megse jon a heli ujbol.Esetleg az lehet, hogy kozben a masik oldalon is elfoglaltak a helipadot es ott jelent meg a heli, de ha megnezem nincs a mi oldalunkon repulo heli.Ha csak nem epp ellopta onnan a helit az ellen. De ha mind a ket helipad a mienk pl sharqio penny, akkor mindig az elsodleges helyen fog megjelenni a heli, ez mintha nem lenne igaz a mashuur cityn. talan azert mert ott nincs fix bazisunk.
Na jobban nem tudom megfogalmazni, ha nem ertitek akkor hagyjuk :)
Mar tobbszor direkt ott vartam a helipadnal vedtem a stingerrel stb, de egyszeruen a palya vegeig se jelent ott meg tobbe heli.