172102
  • Guer
    jaja pont arrol maprol beszéltem a sg teams topicban :)
    kemények voltatok bazzee...:DD
    ott rohangáltam a dzsippetek körül nem igazán sikerült elütni csak sokadik probálkozásra :)
    az volt a legnagyobb oltás amikorti jöttök szemböl padlogázzal én hasravágtam magam és átmentetek fölöttem :)))))
  • Running
    És akkor is nekem van igazam.:)
  • Running
    Az nem zavar ha valaki épp előbb jut be a gépbe, max megvárom a következőt, vagy elviszem és többiek is jönnek, ha kipusztultak a gépből, vagy fel nem robban. Ezzel nincs gond.

Az ilyen kötekedős csávók akik mindenképp be akarnak kerülni a helibe pedig pontra mennek, mert látják hogy mennyit szedünk össze, erre élet-halál kérdése nála h ő is benne legyen, mert egyébként 5 pontot nem képes összehozni.
  • Rafia
    zöld = jóbarát
    piros = elsődleges ellenség
    kék = másodlagos ellenség
  • Running
    Gondoltam hogy félreérthető voltam. Nem írtam le minden részletet. Pl azt hogy az UK-s gyerek a csapatomba volt, kiszállt, vissza akart később jönni, de már fullon volt a csapat és ekkor kezdett izgulni és basztatni.

A rock gyerek pedig azért mert folyamatosan volt más jármű is az anyahajón. volt bh, cobra, vadászgép. Kb 1 percenkét termelődött újra, mivel lőtték őket rendesen mivel 1-2 ember vitte csak el őket, kivéve a csapatom ahol ugye a 3 szerelő miatt nehezen szedték le. Emiatt csak várnia kellett volna a köv helire, vagy átmennie a másikba ami 10 m volt tőle. Ehelyett mindig abba szállt ahol mi vártunk és mikor bejutott és kimaradt vki a csapatból a komplett squad szállt át a másikba ha sikerült és megint nem rohant oda a köcsögje. Ez volt a szicsu pontosan. Szóval tőlem lehet valaki jobb pilóta mint én, de ne zavarjon 6 embert azzal h ő szórakozik.
    Azt pl kihagytam hogy mikor sikerült egyszer elindulnuk a csapattal, véletlenül kimaradt, akkor felszállt a cobrával és seggbelőtte a helit és minket lőtt addig amíg le nem zuhant a géppel. Ennyi.
  • Ma2ska
    Egyetértek, nincs ráirva a helire hogy ki szállhat be...valaki lemarad a csapattól, istenem előfordul amugy is. Most aki egyedül van történetesen folyton azt lesse hogy mikor jön egy láma csoport akinek sietve átadhatná a jármüvet amiben éppen ül, utasra várva? Ennyi erövel egy hármas csapat kilöhet a dzsipböl egy lone wolf-t, mert hatékonyabbak lennének benne. Vagy aki nem tetszik a saját csapatomból egyszerüen lelövöm. Ezek a nagyra nőtt ego tünetei mind. Köze nincs a csapatjátékhoz, inkább a mi vagyünk többen, kussolj csordaelv érvényesitése.
  • Borg
    Szerintem sincs gond a stingerekkel, csak tudni kell használni őket :)

Pl gyorsan mozgó célt hiába fog be, akkor is elé kell lőni valamivel, mert a rakéták X ideig csak előre repülnek, és csak utána gondolják meg magukat, hogy ráforduljanak a célra. Szal van hogy elrepülnek a cél mellett, mire eljönne a ráfordulás ideje.

De pont ezért, inkább közép és nagy távolságra jobbak. Tegnap Omanon pl 8-as killing streak-em volt zsinórban stingerrel, ebben volt egy heli, egy repülő, meg néhány földi célpont, amelyek felett a heli lebegett épp :) És ugyancsak 2 zászlónyi távolságból.
  • FlatlineHun
    Én helis vagyok, de szerintem a stingerek nagyjából jók, bár lehetne erősíteni a befogó képességükön. (gyakran van, hogy még lockolva ellőtt rakéta sem talál)
    Amúgy ugye: fix helyen vannak + 2 rakétát tudnak csak lőni... attack helire nem igazán veszélyesek. Bezzeg a tunguskák!
  • Borg
    Jaja, vannak jók köztük (azért nem mind, még).
    Akit érdekelnek, vagy akarnak jönni a szerverre, azok húzzák le az sgteam oldalról, packban őket. 2 pack van már fent, egyedül a wake islandot kell külön letölteni.
  • petersz
    Én is voltam vagy 2 kört a magyar-svéd alatt :)
    az a falus pálya tényleg jó, kínai doki voltam, asszem guerrel.
  • wander01
    nagyon komolyak azok a mapok, azokon tegnap játszottam elöször
  • Borg
    Ja, hát a gyakorlás 20:00-kor kezdődött, de vagy háromnegyed órán át csak 2vs2 nyomtuk. Aztán kezdtek jönni az emberek. 22-kor már 20-an voltunk bent, de nekem meg már nem volt kedvem játszani. Omanon meguntam a sakkozgatást, hogy miközben a csapat itt-ott lőtte az ellenséget, egyedül futkoztam pontról pontra, hogy a ticketünk se menjen lejjebb.
    Aztán gondolom Oman után mikor megint custom map jött, megint lepárolgott a fél banda, akinek nem volt meg a map.
  • petersz
    Szerintem az is túlzás egy kicsit, hogy nem ülhet be senki idegen soha a gépekbe. "Másnak elrontja a szórakozását" - de annak a faszinak meg ti rontjátok el azzal, hogy folyton elkülditek a vérbe. ja és közben lehet, hogy 3x jobb pilóta vagy gunner, mint aki sikít.
  • wander01
    olyan jo olvasni titeket tegnap jokat játszottunk az sg szerveren csak aztán eltünt mindenki... az a pici pálya a sok házzal és sok kinai zászloval marha jo volt. nemtom ki volt az a medic aki mindig soförködött a hummerrel de marha jol elszorakoztunk ketten
  • Me0w
    Ejj igen, hatalmas nehezsegbe utkozik a jatek legerosebb egysegevel leszedegetni egy funplay team tagjait, aztan ilyeneket irni: "milyen neven ? akinek a legjobb volt a kill/death ratioja a gulf of oman mapon".
  • Running
    Jó ez, mikor valaki ilyen elégedett saját magával, fő az egészséges önbizalom. Mondjuk néha én is elbízom magam, hogy mekkor heli pilóta vagyok, ált ilyenkor akadok be egy fába-fűbe-kőbe meg borulok fel a helivel, aztán sorryhatok a többieknek.:)

Na játszottam eddig kb 200 órát de két ilyen faszt mint tegnap a uk #9-en nem láttam. Rockandroll és The -UK- valaki. A rock gyerek beszállt a helibe, a csapatom meg kiszállt ugye mert én már nem fértem be. Megvártuk a másikat, erre kiszáll és átrohan ahova mi mentünk, persze megint kimaradt valaki. Kértük, könyörögtünk szájjon ki, de nem. Halál után ismét ott van, beszáll a helibe pilótának, vki rálőtt ablakra szájjon már ki, de semmi, erre a csapat elkezdte lőni a pilótafülkét, jöttek csapaton kívüli emberek is viccelni, kb 8-10-en lőttük a csávót a helibe, de nem halt meg. :) Tiszta szita volt a gép, kár h nem csináltam screent. Mikor kifogytak a lőszerek, felmászott mindenki a gépre, kb 6-an álltunk a helin....ekkor bombáztak le minket. :) Jó vicc volt. A csávó persze később pl miket követett, próbált leszorítani a géppel, alám, fölém állt, nekem jött ilyesmi, aztán eltűnt... nagy ész lehetett.

A Uk gyerek pedig szintén azt játszotta, hogy követett a másik helivel, ahova mentünk foglalni jött ő is, szerencsére az ellensége stinegerek sokszor leszedték. Nem igazán értettem miért csinálta mindenesetre jó volt az ellenségen kívül rá is figyelni, éppen hol van, hátam mögött, alattam, vagy felettem.:)

Persze azért jó volt a dolog, csak érthetetlen számomra, hogy az ilyen emberek miért próbálják elrontani mások szórakozását.
  • Borg
    Jaja, ez tipikus helis beállítottság :)
    A stingereket bénítsuk meg teljesen, bezzeg a heliket turbózzuk is fel a végtelenségig :)

Alma: Igaz hogy jól nyomtátok helivel, de kivétel nélkül mindig leszedtelek titeket stingerrel :) És ha jól emlékszem a ticketet is bőven mi vittük, legalábbis amire emlékszem még az valami 200-50 állás volt a mi javunkra ;) Egyedül akkor volt nálatok Oman-on 4 amerikai pont, amikor 8vs4-ben nyomtunk vagy 20 percen át, mire valaki átállt tőletek :)
  • Borg
    Jaja, szal nektek szabad tarolni a helivel, de nekem nemszabad titeket leszedni stingerrel :)

Egyébként a ház felett volt még a heli, amikor befogtalak titeket, kilőttem, és úgy ereszkedtetek a bokor meg a kerítés alá, hogy a rakéták még épp rátok tudtak menni.
    Csináltam ott vagy 15-20 killt zsinórban a stingerrel :)
  • FlatlineHun
    Egészen pontosan mi a problémád? Akarsz beszélni róla? Miért baj, ha valaki elmondja, hogy ilyen jól ment, meg olyan jól ment? Ha nem tetszik, nem olvasod el...
  • petersz
    nem szarozol sokat :)
  • Me0w
    Teis csaszarral szulettel mi? Hogy az arcod is kiferjen. Oszinten ennek az erofitogtatasnak mi az ertelme? Faszodat ne kapjuk be mert ekkora nagy kiraly vagy? Istenem... a te fajtadtol mentsen meg az eg.
  • petersz
    Ja, a medic nagyon tápos. de kell a bénáknak - mint én is vagyok - valami mankó.
    Ha jól tudom a kiegben lesz Apache Longbow. Gyúrhattok rá.
    Meg harci horog :) Majd jól felcsimpaszkodok vele rátok.
  • alma2
    De ez egy tok jo otlet, lehetne egy harmadik heli fajta, ami attol fuggetlneul milyen kasztal szallsz bele, gyogyitana a kozeledben levoket, de joval nagyobb utemmel, mint egy medices helis.Bar igy is tul tapos a medic osztaly...
  • petersz
    Az lenne a minimum. Kis mapokon csak mentőhelikoptert engednék, amibe csak egy medic lehet.
  • alma2
    lehet, mondjuk rakjanak kevesebb hajtoanyagot bele, surubben kelljen tankolni :)
  • alma2
    Tegnap viszont egy angol serveren eletem elso kitarto squadmemberjevel talalkoztam, es mivel ilyen lelkes es szofogado tankost nem is lattam :), hihetetlent produkaltunk a kubra dam palyan.mi ketten harci heliben/ugye szegeny sose tudott oda respawnolni mellenk/, o meg tankkal ment egyfolytaban a kijelolt teruletre tamogattuk egymast, kerte az utasitasokat stb...
    es esze agaban sem volt kiszallni a squadbol, ezert ott segitettunk neki ahol tudtunk.Tobb ilyen jatekost please :) soulvalami neven jatszott.
  • Guer
    jo köszi nem tudom ki volt a "legjobb" :)
  • petersz
    Alma, ezzel a logikával módosítani kéne kispályán a helik értékeit is...
  • alma2
    Pont ezt probaltam mondani, hogy tuti lehet allitani, es ha egy map osszesegeben sokkal kisebb, mint egy masik, akkor a hatotavolsagat is le kell venni a stingernek.De nehany palyan ez szerintem el van szurva
    milyen neven ? akinek a legjobb volt a kill/death ratioja a gulf of oman mapon ugy, hogy vagy haromszor valtottunk csapatot fel ido alatt:) csak azon az egyen voltunk bent.
    De mar tudom kit "utalok a legjobban", ha legi jarmu mentes mapon kell jatszani, es shrank kollega az :)
  • petersz
    szvsz nem baj, ha néhány pályán nem érződik annyira légi hegemónia. szokjátok :P
  • Guer
    mér ettöl még fix marad a stinger hatosugara hogy kissebb/nagyobb a map nem? :)
    amugymeg milyen néven voltál benn?
  • alma2
    Tegnap betalaltunk az sg szervere, a jo oreg gunneremmel ed101, bar olyan hulye hogy meg engem is punishol tkert ha leesik a heli :) de viszont ko kovon nem marad, ha egyutt vagyunk.Teljesen elkapott az erzes, kiallunk ketten az ott levo sg tagok ellen, mert tenyleg csak jo indulattal lehet oket meg fun playernek is mondani :) Persze rendesek meg minden, csak meg van mit fejlodniuk :) tisztelet a kivetelnek ugye.
    Borg az ilyeneket kellene pl megszuntetni, hogy ket zaszloval allsz arrebb, mint mi a helivel es fakon keresztul meg mindenen leszedsz a stingerrel.Bar sokkal idegesitobb amikor, ha olyanja van a jateknak a sharqi penny palyan az amcsik lelonek a szelso bazisukrol stingerrel, a mec oldalon levo respawn helyen allo heliket.Nehol le kellene csokkenteni a befogasi kepesseguket viszszintes sikon.az a kutyat nem zavar, ha egig tudnanak loni viszont.A jatekban hogy van, egy egyforma sugaru kor a hatotavolsaguk ?Aztan ha nem figyel a plyaszerkeszto atlovi az egesz palyat egy stingerrel ?Biztoslehet allitani a hatosugarat is.
  • FlatlineHun
    Ilyen ribbont ne akarj szerezni:

The Negative Response Ribbon is awarded to recognize the individual who disrespects the chain of command and who likes to punish others for his own foolishness while engaged in active combat. Also known as PgDn Ribbon.
  • Ibron
    Csak én nem értek hozzá,szóval ezt inkább felejtsük el.De te most arra a célzol,ami képet bevágtam ide,hogy ott a job oldaliakat töröljem?..mer most elakadtam,hogy mit is töröljek tulajdonképpen?Amúgy felőlem maradhat a listán,a lényeg,hogy végre játszani tudjak ismét és nyírbálni titeket.
  • FlatlineHun
    Nekem 133 pont megizzadva lámák ellen. (igen,... többen voltak, mint mi + amikor beálltam csak 2 pontunk volt kubra damon, (és vagy 50 pont hátrányunk) ha jól emléxem 5-0-ra, vagy 8-0-ra nyertünk a végén)
  • rudanjoe
    nnnna, megint lehet konnektelni
  • alma2
    Ibron en csak arra irtam a regeditben a helyet, hogy eltuntesd az add/removban a listabol a bf-t, de mint irtam ez semmit nem old meg, max jot tesz a szeperzekednek :)
    Ha azt torlod ki amit meow irt, akkor meg nem a telepito azt hiszi, hogy nincs fent ezert szo nelkul elkezdi felpakolni, de ennyi ido alatt mar ujra tetted volna az oprendszert es akkor minden bajod megszunik :)

• FlatlineHun
    Ilyenkor szerintem csak túl van terhelve.....
  • koschwarz
    igen, kapja az ember a kill assistokat, meg a flag capture/neutralize pontokat, ez jó móka :)

és azon kívül, hogy gránátot dobáltál, a jelenléteddel segítetted a gyorsabb zászlófoglalást, úgyhogy tulajdonképpen megérdemeltek azok a pontok
  • FlatlineHun
    Medálokról xls (képekkel, angol leírással) letölthető itt.