FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Gondoltam hogy félreérthető voltam. Nem írtam le minden részletet. Pl azt hogy az UK-s gyerek a csapatomba volt, kiszállt, vissza akart később jönni, de már fullon volt a csapat és ekkor kezdett izgulni és basztatni.
A rock gyerek pedig azért mert folyamatosan volt más jármű is az anyahajón. volt bh, cobra, vadászgép. Kb 1 percenkét termelődött újra, mivel lőtték őket rendesen mivel 1-2 ember vitte csak el őket, kivéve a csapatom ahol ugye a 3 szerelő miatt nehezen szedték le. Emiatt csak várnia kellett volna a köv helire, vagy átmennie a másikba ami 10 m volt tőle. Ehelyett mindig abba szállt ahol mi vártunk és mikor bejutott és kimaradt vki a csapatból a komplett squad szállt át a másikba ha sikerült és megint nem rohant oda a köcsögje. Ez volt a szicsu pontosan. Szóval tőlem lehet valaki jobb pilóta mint én, de ne zavarjon 6 embert azzal h ő szórakozik.
Azt pl kihagytam hogy mikor sikerült egyszer elindulnuk a csapattal, véletlenül kimaradt, akkor felszállt a cobrával és seggbelőtte a helit és minket lőtt addig amíg le nem zuhant a géppel. Ennyi.