• Running
    Jó ez, mikor valaki ilyen elégedett saját magával, fő az egészséges önbizalom. Mondjuk néha én is elbízom magam, hogy mekkor heli pilóta vagyok, ált ilyenkor akadok be egy fába-fűbe-kőbe meg borulok fel a helivel, aztán sorryhatok a többieknek.:)

Na játszottam eddig kb 200 órát de két ilyen faszt mint tegnap a uk #9-en nem láttam. Rockandroll és The -UK- valaki. A rock gyerek beszállt a helibe, a csapatom meg kiszállt ugye mert én már nem fértem be. Megvártuk a másikat, erre kiszáll és átrohan ahova mi mentünk, persze megint kimaradt valaki. Kértük, könyörögtünk szájjon ki, de nem. Halál után ismét ott van, beszáll a helibe pilótának, vki rálőtt ablakra szájjon már ki, de semmi, erre a csapat elkezdte lőni a pilótafülkét, jöttek csapaton kívüli emberek is viccelni, kb 8-10-en lőttük a csávót a helibe, de nem halt meg. :) Tiszta szita volt a gép, kár h nem csináltam screent. Mikor kifogytak a lőszerek, felmászott mindenki a gépre, kb 6-an álltunk a helin....ekkor bombáztak le minket. :) Jó vicc volt. A csávó persze később pl miket követett, próbált leszorítani a géppel, alám, fölém állt, nekem jött ilyesmi, aztán eltűnt... nagy ész lehetett.

A Uk gyerek pedig szintén azt játszotta, hogy követett a másik helivel, ahova mentünk foglalni jött ő is, szerencsére az ellensége stinegerek sokszor leszedték. Nem igazán értettem miért csinálta mindenesetre jó volt az ellenségen kívül rá is figyelni, éppen hol van, hátam mögött, alattam, vagy felettem.:)

Persze azért jó volt a dolog, csak érthetetlen számomra, hogy az ilyen emberek miért próbálják elrontani mások szórakozását.