172102
  • Polemius
    Azt most is hallani, ha a másik csapatból valaki medikért kiabál.
    Néha odamegyek és belebámulok ilyenkor a lelőtt ellenfelem arcába.
  • Landor
  • Borg
    A szerveren már most is vannak kb 5-en, szal aki jön a 7órás gyakra, az már gyűlhet is befele :)

karkand,nanhai,al khafji,masthuur,wake lesz a sorrend
  • Borg
    Lesz! Ma este is 7kor, meg pénteken is.

25-étől pedig indul a mapcycle kiszavazás, ahol lehet voksolni, hogy mely mapok menjenek, és melyek ne.
  • Landor
    1: lol
    2: A BIOSban a FW off nem fog segíteni, az csak az némely high-end ati kártyán segít. Vegyél még 1 giga ramot és majd rájössz... ;>
  • Borg
    A 6800LE-nél még a 6600GT is gyorsabb, szal mindegy te hova sorolod, még a középkategóriát is alig üti meg ma már :)
  • PocoK Bf2
    Mémetül nem beszélek csak angolul, de azt is megértik a németek(általában). De egyedül nem szoktam menni majdnem mindíg magyarokkal vagyok ott. Meglepően sok a magyar a német szervereken.
  • Pharaoh
    Sajnos nagyon kevesen használják a mici-t, pedig az egy plusz-t ad a játékhosz
  • petersz
    sajnos nem sok van, de én optimista vagyok, szerintem egyre jobb lesz játszani a hazai szervereken is, ha többen megértik a játék lényegét :)

Pocok te beszélsz németül, hogy tűröd a nyelvüket? A múltkor bejött két német srác az egyik magyar rankre, pontosabban már bent voltak, egy ötös csopban, ahová bementem. nagyon durván nyomták, folyamatos párbeszéd, hangosan. Magyarok nem beszéltek. nagynehezen bekérdezek két haragos die nicht längerzürden kraftizé között, hogy van-e magyar. semmi válasz :)
  • Poggyász
    Az mókás lenne. Fűben lapuló ellenséges sniper mögé odaosonni, majd a fülébe ordítani: "BUMMM HEDCSÁT" :)
  • haxoror
    Én mindig ilyen idióta vagyok és ilyenkor nem meglepő módon többnyire volt BFV-seket szoktam magam körül látni, mi már megedződtünk Hastings-HueAlt amcsi oldalon ;)
  • haxoror
    Az mondjuk tényleg marha jó lenne ha a mikrofon nem rádió lenne hanem a körülöttem lévők (az ellen is sőt főleg az ellen :) beszédként hallanák, sztem gyengébb idegzetűek simán ráájulnának a billentyűzetre olyan beszólásokat üvöltözne mindenki az ellenre
  • PocoK Bf2
    Ezekszerint van még "normális" gondolkodású emberke! Talán majd összefutunk egy német szerveren :D magyaron nem nagyon jáccok. Érthető okok miatt
  • petersz
    én semmivel nemtok menőzni. még 40 órát sem játszottam, sokat bujkálok, mint egy flugos sztalker kushadok a bokok alján vagy a tetőkön, elvesztem a csoptársaim, vagy ők engem, de azért gyógyítgatok ahogy tudok :) átlagos vagy az alatti egy csomó értékem, legtöbbször a középmezőnyben vagyok. de soha nem csaltam és nem is akarok. legfeljebb káromkodtam és azt fogok is még :)
  • Me0w
    Vagy a kor elejen atmegy es 2x tulero ellen jatszol :) Egyebkent mustaron mindenki usaba megy sajnos. Kezdem azt hinni en vagyok az egyetlen idiota aki abban a csapatban marad amibe rakja a teambalance az elejen es ha a tuloldalon kevesebben vannak akkor atmegy :(
  • petersz
    De még csak nem is az bassza el, vagyis szerintem azzal sem a magad sem a másik játékélményét nem rontod el, ha óvatosabb vagy. Azzal bassza el, ha a sok kis hiú indián átkúszik a kör vége felé a nyerő a oldalra.
  • schrank
    én csak azzal tudok menőzni hogy 218.61 órát játszottam eddig bár lehet hogy ez inkább a szégyelnivaló tulajdonságaim közé tartozik ?
  • FlatlineHun
    Az kb attól függ, hogy milyen BIOS-od van, nekem ugyanott, ahol az aperture size.
  • zpeti
    ok már ezt is tudom...
  • FlatlineHun
    Bár senkit nem érdekel, azért elmondom, hogy én úgy álltam neki anno, mint bf42-nek, hogy csapatjáték, és elsődleges szempont, hogy a csapat győzzön. Természetesen igen hamarosan csalódtam ebben, hiszen kevesen játsszák ilyen szemlélettel a játékot, és a *szom televolt, hogy bejön egy tank a bázisunkra lelő 3 embert, és csak én spawnolok oda vissza AT-ként, hogy próbáljam védeni a bázist, a többiek mennek oda, ahol szabad jármű van és/vagy biztonságos.
    Ezután következett a squad/érem szakasz amikor is ha találtam egy jó squad-ot, akkor velük mentem és élveztem a játékot (legyen az infanrty/armored/heli), vagy ha ilyen nem volt, akkor megpróbáltam valami kitüntetést megszerezni.
    (Sajna szinte az összes megvan már, amit ennyi játékidővel meg lehet szerezni, kivéve: air defense ribbon, basic knife)
    Hát ezzel is szívtam időnként rendesen, mert pld a pisztolyos érem miatt kb 250x haltam meg....
    Aztán ez is elmúlt, jött helyette a "megtanulok helizni" állapot. Most maradt a squad-dal való játék, vagy a "rambózás"-zás, hosszútávú statgyűjtés (heliidő, armoridő) illetve pusztán a játékért való játszás: az egyetlen dolog, amiben még nem tudtam csalódni/megunni/elérni.
    Hiába "tenne jót" a statomnak pld karkandon tankozni, ha netán meg is szerzem a tankot, átadom másnak. (A múltkor asszem pont zero-nak adtam át :))
    Tény ami tény: ha nagyon csapatorientáltan játszol, az nem tesz jót a statodnak.
    Mondjuk érdekes, a w/l arányom: 740:449 azaz 1,64:1 ...
  • Me0w
    Szerveroldali mod, nem kell letolteni
  • mNzJean
    Ha lessz az sg szerveren valami harcászat én szivesen megyek, multkor jó game volt a karkandon igaz csak hatan voltunk de tetszett, csak a custom mapokat nem szeretem, de a városi küzdelemre szivesen benevezek.
  • zpeti
    Sziasztok! Honnan tölthetem le a REAL WEAPON MOD -ot?
  • BurnBaby
    én se tudom. de neked legalább a neved kötelez :) qrvajó :)))
  • Beers
    Így van,és ott egy rossz kör miatt az 500. helyről 1300-ik lehettél!
  • reménytelen
    1.Én még azért a 6800LE-t is a 6800-as szériába sorolom. Amúgy meg az enyém kicsit jobb, mint a 6800LE, mert RivaTunerrel módosítva van. (Vita lezárva)

2.[b]Nem találom a Fast Writes-t a BIOS-ban! (Az AGP Aperture size megvan, de azt nem állítom át) Kb hol van? Advanced fül, milyen beállítások?

• dronkZero
    Jah, stattal kapcsolatban... Részemről a stat a lesz*rom kategóriába tartozik. Sokan a kill/death-ra izgulnak, én úgy 1körül vagyok, mégis sokszor vagyok első, ill. múlik rajtam a pálya kimenetele. A másik a score/min szintén nem hat meg. Sokszor alt-tabolok, van, hogy teljes pályát hagyok ki. Viszont a rangok, badge-ek tetszenek, meg a fegyver unlock is hiányozna.
  • Me0w
    Szerencsere mindig elkeruljuk egymast, nem fenyegetsz a palyan :P
  • Borg
    A 6800LE mióta high end kari? tavaly még lehet az lett volna :DD
  • BurnBaby
    szomorúan hallom. én azt veszem észre magamon, h nekimegyek medic puskával a helinek is, csak essen le :))))
  • Me0w
    Mi nem jott be? :)
  • vgez
    röviden Me0w ez most nem jött be
  • FlatlineHun
    A fast write és az AGP aperture size BIOS beállítások.
    Nekem az x800-sal gondjaim voltak bf2 tekintetében, amíg nem kapcsolatam ki a FW-ot. (reset + CTD)
  • Me0w
    4688 pont, 1.26 k/d, 1.86 spm, 1.50 win/loss, 42 orajatekido. Mivel meg mindig rambozok ahelyett hogy megbujnek :)
  • vgez
    na én megszámoltam és a "csapat" kb 1/3 nak van 1> a K/D je ami ugye semmit sem jelent ld: #39182 hozzászólásomat én a SPM értékét előnybe részesítem mert aki gyógyít, ellát, zászlót foglal, nekik általában nem olyan magas a KD-je, de a SPM jük még lehet egész jó és nagyban hozzájárulnak a többi "megamájerkiller" eredményéhez

a "csapat"
    átlag pontszám 16190
    átlag K/D 1.22
    átlag Win/Loss 1.24
    szerintem kevés klánnak van ilyen átlaga (ez a stat oldalak, nem Klán!)

szívesen megnézném Me0w a te stat od at is ha kiírnád a linkjét
  • Me0w
    Nem kimondottan erdekel, legalabbis azt hittem hogy nem fog :) Azert meg mindig kirontok 3 sraw-al a t90 ele ha kell :P
  • CéZé
    dehogynem, bftracks vagy mi a szösz :)
  • PocoK Bf2
    Mert téged is csak az a qrva stat érdekel!! Ezért volt jó a 1942 !! Ott nem volt stat! Nem azért jáccotak az emberek, hogy minnél jobb legyen a stat-juk!
  • reménytelen
    Grafikai lag tapasztalható high-end grafikus kártyákkal problémát tapasztaltam (medium beállításon is, pedig a táblázat alapján nekem mehet high-on; a legújabb, 78.01-es driver van fenn, de régebbivel is csinálta)

Nos, mivel a videókarim (aláírásomban) 128MB-os, ezért gondolom nem ajánlott az AGP aperture size méretét 256-ra állítani (bár nem tudom, hogy ez pontosan mi, ha valaki elmondaná, megköszönném)

A másik a Fast Writes kikapcsolása. Na, azt hol kell? (Magyar a Windows-om)
  • Me0w
    Nem a tiedre gondoltam in fact, csak ugy altalaban. Gondolom azert a buzi helikoptereket kicsit legyengitik, mert ami most megy az tobb mint gyalazatos.