FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
FlatlineHun #39577 Bár senkit nem érdekel, azért elmondom, hogy én úgy álltam neki anno, mint bf42-nek, hogy csapatjáték, és elsődleges szempont, hogy a csapat győzzön. Természetesen igen hamarosan csalódtam ebben, hiszen kevesen játsszák ilyen szemlélettel a játékot, és a *szom televolt, hogy bejön egy tank a bázisunkra lelő 3 embert, és csak én spawnolok oda vissza AT-ként, hogy próbáljam védeni a bázist, a többiek mennek oda, ahol szabad jármű van és/vagy biztonságos.
Ezután következett a squad/érem szakasz amikor is ha találtam egy jó squad-ot, akkor velük mentem és élveztem a játékot (legyen az infanrty/armored/heli), vagy ha ilyen nem volt, akkor megpróbáltam valami kitüntetést megszerezni.
(Sajna szinte az összes megvan már, amit ennyi játékidővel meg lehet szerezni, kivéve: air defense ribbon, basic knife)
Hát ezzel is szívtam időnként rendesen, mert pld a pisztolyos érem miatt kb 250x haltam meg....
Aztán ez is elmúlt, jött helyette a "megtanulok helizni" állapot. Most maradt a squad-dal való játék, vagy a "rambózás"-zás, hosszútávú statgyűjtés (heliidő, armoridő) illetve pusztán a játékért való játszás: az egyetlen dolog, amiben még nem tudtam csalódni/megunni/elérni.
Hiába "tenne jót" a statomnak pld karkandon tankozni, ha netán meg is szerzem a tankot, átadom másnak. (A múltkor asszem pont zero-nak adtam át :))
Tény ami tény: ha nagyon csapatorientáltan játszol, az nem tesz jót a statodnak.
Mondjuk érdekes, a w/l arányom: 740:449 azaz 1,64:1 ...