172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
bízunk benne:) -
Mert jelenleg még igencsak lapos a bf2... Értem ezt az alatt hogy igen kevés csapat az ami komolyan veszi már most a játékot és ezekközűl is rengeteg a lámi csapat ami el fog tünni ha beindul végre a rendes klánszintű tornák dömpingje... -
még nincsenek készen azok a menüpontok!
csak a rangok, a szerverek, és a fórum menüpont van megcsinálva
a többit este
és nem fog elmenni a lelkesedésem!! -
Az normális hogy az oldalnál rákattintok a hírekre és ugyan azt a képet adja vissza mint az alap? értem azt a hir helyére a teljes oldal ujra kezdődik:) -
miért?
-
tess visszaraktam :)
csak az egyiket akartam kitörölni kiszedte minda 2öt
lehet geco skillezödök a forumon:
- hsz kick
- double hsz
:DDDD -
komolyan tetszik, de sajnos kb 1 hónapot adok neki és a lelkesedésed leüllepszik és ez az oldal is el fog tünni:( -
clantemplates 80%ban átalakítva -
honnan loptad? -
ha komoly akkor thx -
majd gyorsan törölted:) grat -
lol, kiütötted a hozzászólásom és a tiedből lett 2:))))) -
szép -
csináltam a fórumomhoz egy weboldalt
sok cucc lesz rajta -
izé... gondolkodok
-
köszi, még gondolokodok rajta
-
azon röhögtem tegnap egy amerikai szerveren masshtur city-n el akarták lopni a bh-nkat, amig én ott sunyultam azon az oldalán ahol takarásban voltam :)
Megvártam még mindenki beszáll, ráraktam 5 c4-et:) Mikor már félpálya felé járhattak, bumm :) -
1. A lagról senki nem tehet és gondolom másokat is idegesített rajtad kívül! Gondolom Borg majd utánanéz miért van ez!
2. Az el alamein pálya szar volt, kipróbáltuk, legközelebb nem lesz, ennyi. Én is először játszottam rajta és elég is volt.
3. Hát ilyen az élet, egyszer szülecc, másszor halsz. Én akármelyik oldalon álltam, nem tapasztaltam ezt. Legközelebb majd szólsz oszt nem lesz.
4. Legközelebb ha több ember lesz valószínű az a pálya is értelmet fog nyerni egyébként meg a kiesett idő közben volt a nagy játék, de mind1.
-
Pocok, én a Samsung 913N-t nagyon tudom ajánlani, kb 2 hete van meg és eszméletlen jó. 
-
Minden elismeresem, az ilyen bonuszokert erdemes jatszani :) -
Paranoia #39900 Pppff... 
köszi
-
Pl egy ott van a banner alatt is. -
Paranoia #39898 Hi
Tudna nekem vki mondani 'tört' szervert!
nagyon szeretném már multiba kiprobálni!de megvenni nemfogom
-
Landor #39897 Haggyadmá'! Csajozik a kis dzsiggoló!
-
Egy újab rajongod?
-
FlatlineHun #39895 Én speciel nagyon örülök, hogy komolyan veszed a továbbtanulást, elvégre életed hátralévő része múlik rajta... -
FlatlineHun #39894 És gondold át mégegyszer a g36 nem egy nagy durranás :)
Hát nekem nagyon is az. 3x jobb, mint az m4. -
FlatlineHun #39893 Lol, Lol, Lol!
Tegnap ennyire sikerült egy embert felbosszantani azzal, hogy 5x egymás után leszedtem a BH-jukat úgy, hogy zászlót sem tudtak foglalni.
Egy dühös ember
Természetesen beállt csapattársnak, és megpróbált szivatni engem.... -
Landor #39892 akarod mondani: amit egy katona hölgy kaphat
-
orulok, hogy ilyen jol ereztetek magatokat az sg serveren.
akkor en is leirom amit tapasztaltam.
El Alamein palya... akkor jott a nep, repulovel nekimehetsz a nagy semminek a palya szelen aztan felrobban, ez eleg vicces... palya suxxx.
Borg nagymester az 1x1-es fobazisra nyomkodta az artiellyt, fele annyian voltunk talan 4-en, megszuletni se lehetett.Mr idiota otes, beallt a bazisunk melle, es a megjeleno jarmuveket lotte heli repulo, bar Borg is igen jol erezte magat, hogy lelojje a a megjeleno embereket a fobazison, ott kempelt a tankkal.Mivel szinte mindig ugyanott szuletsz egy helyen, nem volt nehez dolga.aztan ahogy tobben lettunk jott a lag.semmit nem lattal, csak ugralo jarmuveket.ennyi eleg is volt elso korre.
par ora mulva visszamentunk wake island a palya vegere sikerult beesenem.Ismet kicsi csapatunkat beszoritottak az anyahajora, megszulettem, meg is haltam ketszer, mert egy ellenseg kempelt az anyahajonkon a commander kis epuleten.Bar nem tudom, hogy sikerult oda mennie.de nem nagyon zavartatta magat utana leszedtem.Repulozni ismet nem lehetett, mert csak "pillanatat kepeket lattal ugy laggolt/
Palya vege dragon walley.Ennyi emberrel ugyse volt ertelme, zaszlokat stb foglalni, igy fritzzel vivtunk heli csatat, amit igen jol vezetett, marmint egy heli csataban nagyon megallta a helyet :)
Mar eszembe is jutott miert alliottam anno at a celkerszt szinet, mert ezen a palyan nem latszik a felhos egben, persze a hud szinet nem lehet, igy sok ertelme nem volt.Igy lehet erezni mi a realism mod, celkereszt nelkul nehez volt a moka :) -
Én már kinéztem magamnak ezt (SAMSUNG 19" TFT MONITOR 930BF) a TFT-t, de többen mondták, hogy nem tuok majd jáccani vele. Igaz ez?
-
mar regen ajanlottam itt, de nem igazan erdekelte a nepet... sot igy az otodik resz utan nem egy nagy durranas, persze akik mesztelen csajok helyett inkabb amerikai dzsippeket nezegetnek, azoknak ajanlott :) -
ok! köszi -
sajna már én is alíg játszok :(
elmúlt a nyári jó élet :) -
greco #39886 Egy reinstallal megoldódott a probléma... -
mien GS gyereket?? -
nekem nem tom mikor lesz meg a sergeant.... valószinűleg jó sokára... nyár óta csináltam vagy ezer pontot szvsz... szoval ez van :)
Nekem fontosabb dolgaim is vannak mint abf (nem kifigurázni:)) -
ez jó :) -
Xian #39882 Nem pont a játékhoz kapcsolódik, de augusztustól
megy az Over There amerikai sorozat Irakról.
Pontosabban egy szakaszról szól, viszont eléggé véres
és drámai.
http://www.tv.com/over-there/show/16443/summary.html
http://www.mininova.org/get/80469 - Torrent
http://new.picasa.hu/subs.php?cimafilter=Over There - 1x01 - Pilot (XVID-JFKXVID)
-
Én meg többszőr járok úgy hogy látom fut valaki a tank felé , gondolkodom nekem kell-e a jármű.. végül én pattanok be elsőnek, gyerek a tetőmön a fegyver felforrosodásáig lő, tudatja velem hogy nem tetszik neki a dolog.. következő pillanatban közösben megjelenik XY pls kick SilverMoon.. másik pillanatban a BF2 szerverválasztó táblázatát nézem az ide és oda sem megyek sok szerver listával