172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
cyberbob29 #40723 Sajnos ezárt a GameSlave leaderboardon sem rúghatsz labdába, hogy miért is....hát ezért: "You must also have a global score of over 2000. Anyone with a best round score of over 300 has been excluded, they are probably a stats cheat or have a problem with their account. "
-
Verzoo #40722 Nem jössz ma???????????????????????????????????????????????

-
Verzoo #40721
-
FlatlineHun #40720 Bekajáltam és belustultam, fárasztó, hosszú napom volt, sorry. Ma lehet, hogy nem is leszek, vendégek jönnek, nézünk Futurama-t :)
Egyébként vicces, mert lassan több c4 killem lesz, mint carabine. Sokat játszom mastuur-on, úgy tűnik :)
Lehet, hogy Schrankhoz hasonlóan nekem is ki kellene kiáltanom magam c4-királynak :) (1547 c4 kill)
-
Verzoo #40719 Néha még én is beülök egy BH-ba
-
Kb. úgy, hogy kezdésnél eljött az Apache a mi bázisunkra, de eredménytelenűl...
Utánna mi is elmentünk az ő bázisukra és köszöntünk mindenkinek aki kijött az ajtón!:DDDDDDDDDD -
FlatlineHun #40717 Sajna egy ilyesmi rendszer méginkább a pointfarmolás irányába nyomná a játékot. "Haverral összefarmoljuk a kevlárt, meg az egyéb cuccokat, vagy menjünk leöletni magunkat azokkal, akik már összeszedték? Hát hülye azért nem vagyok!"
De amúgy tök jó lenne pld alap assault emberke csak ak-t kap, meg kell dolgozni a GP-30/M203-ért, alap specops 2 c4-et kap, és ha eleget robbantott, akkor kap 5-öt, stb. A pilóta kaszt azért nem túl szerencsés, mert pályainduláskor csomó pilóta lespawnol, utána meg mennek pisztollyal? Én az ejtőernyőnél sokkal nagyobb problémákat is látok. (repülők, pointfarming pld)
-
cyberbob29 #40716 Te verzoo1 áruld már el, hogy lehet egy pályán 350-420 pontot szerezni, mert látom ez nekem nagyon megy 
-
Verzoo #40715 Mi volt tegnap hamar leléptél? -
Verzoo #40714 Tiszteletem FlatlineC4 úr
-
FlatlineHun #40713 Teljesen egyetértek! Amíg speciális werzióm volt, az RDHA szerveren játszottam, és szinte állandóan "spontán" squad-ozás és csapatmunka ment. Tényleg, miért nem játszom gyakrabban nemranked szerveren???? ... nem is tom. -
FlatlineHun #40712 Nekem nem is köszönsz, he? :) Csak a boxkesztyűk jutnak? :) -
Hát én nem tudom, de szerintem a játék legunalmasabb része a BH-zás. Utasként mindenképp, de szerintem pilótaként is. Ha véletlenül jut hely, akkor is az első alkalmas helyen kiszállok/ugrok. Peccstől kezdve ki is kell majd szálni, hálistennek. Akkor már legalább egy picit gondolkozni is kell a gunnereknek, hogy foglaljanak, vagy fedezzék a helit. (betippelem: nagy általánosságban zászlónál _mindenki_ ki fog ugrálni, nem marad majd gunner bent). Kicsit sajnálom, hogy nem tették bele a kötelet a játékba (voltak képek, hogy a heliből kötélen csúszkálnak le az emberek).
Nekem Mustáron kedvenc szórakozásom AKval egyes lövéssel szedegetni ki a mérnököket, gunnereket a BHból. Volt olyan is, hogy a földön foglalta a heli a zászlót, odarohantam, kézigránát bepottyant, futás.
Kicsit elgondolkoztam most a hsz írása közben... Részemről az ejtőernyőt nyom nélkül kitakarítanám a játékból. Lehetne pilóta kaszt, kapna pisztolyt, meg ejtőernyót, azt' csókolom. Ha nem ragaszkodtak volna ennyire a BF-es "hagyományokhoz", jobbat is ki lehetett volna hozni... Pilóta(pisztoly), endzsi(shotgun), gyalogos(assault rifle), aztán unlockolni hozzá a felszerelést... Gránátvetőt, távcsövet, sniperpuskát, rakétavetőt, kevlárt... Kezdő játékosként mehetnél a darálóba alapfegyverrel.
Nah, mindegy, hiába álmodozok it, úgysem lesz belőle semmi...
Akik csinálják a real weapon modot, árulják már el, egy ilyen minimálmodot(mármint ami semmi új pályát, grafikát nem tartalmaz, csak módosít) sok meló összerakni? -
Lordred #40710 Sziasztok, Eddig én üzemeltettem, a SLY dF közös tört Bf2 szervert. Sajnálattal kell közölnöm, hogy külsü kényszer hatására, a szervert elnémítatták. Ez azért is sajnállatos, mivel így nem lesz 64 fős magy a szerver, ami szerintem Nagyon jó dolog volt. Reméllem, egyszer egy jobb helyen, majd egy jobb időben lesz mód arra, hogy ezt újra éleszük. Kedves EA !!!, A tört szerverek, azért jók. Mert így jöhetnek össze játékosok, akik csapattá szerveződve, a játék összes lehetőségét mérlegelve, esetleg megvásárljók, majd azt. Mindekitől elnézést kérek , akit emiatt meg kellet fosztani, a közös játék élményétől. -
Verzoo #40709 Üdvözlöm a tisztelt társaságot
-
Verzoo #40708 

-
Szép ez a csapatjáték duma, meg így, megy úgy. De annak az esélye, hogy valami erősebb változás alakujon ki a hazai scene -be azt erőssen kétlem. És pont a "táp a leleke mindennek" aranymondás miatt, hisz ki nem szeret pontokat gyűjtögetni és egyre fentebb és fetnebb kerülni a ranglistán. Lehet vele gizdulni azt tény. Még járkáltam ranked szerverre (míg volt
VI) magamon is észrevettem a pontgyűjtés hajlamot. De mióta visszaszoktam az F2K, Red Devil stb. non - ranked szerverekre újra a játékért játszom. Ég és föld a különbség. A játék öröméért, küzdelméért, egyszóval a szórakozásért vannak bent az emberek.
Szóval igazi változások akkor várhatóak, ha mondjuk 4 - 5 hétre megszűnnének a ranked szerverek. -
Komolytalan vagy, köztudott a JCSR-ben hogy tériszonya van... :D -
FlatlineHun #40705 Hazudsz! A szemem előtt szedte össze tisztességes BH pilótáskodással!!! :) :)
A hozzá hasonló nemcsíterek teszik tönkre a játékot! :) -
cyberbob29 #40704 jó, majd ha hazamegyek melóból kapsz, nem mindenki ér rá játszani napközben
-
majd meglátjuk :)
adj ip címet :) -
Gaba az csíter, ne számold bele... :D :D :D -
cyberbob29 #40701 alberto arcodat azért polírozzad néha
vagy gyere a Multiplay-re, na majd ott átértékeled ezt a kijelentésedet
-
nem, de ilyen csak egyszer volt. én földön szeretek menni :) -
én strikeon assaultal megyek, már nagyon jól nyomom a gránátvetőjével, akár még a másik bázisra is átlövök pontosan :) -
FlatlineHun #40698 Najah, van ez így.... és csapatjátékosnak érezted magad utána? :) -
FlatlineHun #40697 Naná! C4 rulez :)
Tegnap karkandon 19:8-at nyomtam gyalogosként, 3x szedtem le az ellenfél tankját, egyszer az APC-t. (pont verzoo1 ült benne, anyázott is TS-en egyet hirtelen)
-
én azt szeretem, hogy beülök egy bh-ba medikként hátra, és miközbe foglalnak, és gyilkolnak, kapom a pontokat :). és semmit sem kell érte csinálni.
általában ilyenkor kimegyek enni. ez már régen csináltam, de jó volt.
mire visszajöttem már 143 pontom volt :) -
FlatlineHun #40695 Természetesen én a 100 alattit (mint azt a szövegkörnyezetből is kivehetted) 64-es szerverekre mondtam. 32-es songhuán láttam JCSR-Gaba-t 160-at csinálni, 32-es mastuur-on átlag 100-130-at csinál a BH squad, ha jól nyomják. Jómagam 64-es dragon valleyn 138-at csináltam támadóheliben, jobbára pontfoglalásokkal, meg páncélosok kilövésével, 32-es strike-on, vagy sharquin 70-80-pontot simán csinálok medic-ként (MEC oldalon). 32-mastuuron BH gunnerként (medic) 146-ot csináltam.
Ha te (szinte) csak 64-es szervereken játszol, sokkal jobb köreredményeid lennének, szerintem. Amúgy az én észrevételem szerint a jó játékosok nemritkán direkt mennek MEC oldalra, és a W/L arány döntő többségében azon múlik, hogy milyenek a csapattársak. (minnél több játékos, annál inkább)
De engedd meg, hogy egyértelműbben fogalmazzak: szerintem az a csapatjátékos, aki hajlandó olyan dolgokat is bevállalni, ami neki nem jó, de a csapatnak igen. Aki csak olyan dolgokat csinál, ami neki is, és a csapatnak is jó, az még nem feltétlenül csapatjátékos, függetlenül attól, hogy mennyire segíti vele a csapatot. Az a sniper, aki az ellenség el nem foglalható főbázisát snipolja, leaknázza a létrát maga mögött a saját bázison, nem feltétlenül csapatjátékos. Lehet, hogy amit csinál azzal a csapatot is segíti kis mértékben, de azért csinálja, mert NEKI jó. Érted a különbséget? Az a squadleader, aki berohan egy erősen védett pontot foglalni, valóban segíteni akarja a csapatát, de úgy, hogy ő is jól járjon. (killek + pontfoglalás) Aki ilyen helyzetben hajlandó arra, hogy elbújjon a közelben, hogy a squadja többször tudjon próbálkozni LEMOND a pontszerzési lehetőségéről, cserébe a csapatának tud közeli spawnpontot nyújtani. Érted, mire gondolok? Bár valóban nem láttalak még játszani, de a statod egyértelműen azt mutatja nekem, hogy te nem ez a típusú játékos vagy. Ezt ne vedd szeélyeskedésnek, de a legtöbb általam látott BH pilótát nem érdekli más, csak a pont és az aranyérem. khm. Nem ritka látvány, hogy szándékosan nem foglalják el az utolsó pontot, csak gyilkolgatnak körülötte, és amikor az ellenfélnek sikerül kitörnie, és visszafoglalnia mindent, és a csapat elveszíti a meccset, akkor a többiek a hibásak, hogy nem védték meg a pontokat. Hát ja. Ami ennél is szebb az pld az, amikor omanon amcsik be vannak szorítva a csatahajóra, mit gondolsz, hol vannak a pilóták? Kempelik a mec főbázist. Nem ám védik a BH-kat, hogy ki tudjon törni a csapat. Egy ellenséges harci heli lelövése 4 pont. Ugyanennyi idő alatt MEC bázist bombázni: 12 pont. Tudod hányszor láttam már ilyet? Szerinted az így megszerzett aranyérem csapatjátékra utal? Mert szerintem nem....
És még annyit tennék hozzá: aki hajlandó a csapatért áldozni, az igenis többször nyer, mint aki nem. Minnél több ilyen ember van a csapatban, annál inkább.
-
Azért a robbantást látom kedveled!:P -
Ateista vagyok!:DDDDD -
Annyira ragaszkodom a nevedhez, hogy inkább kilépek a játékból, nehogy eltünj a statomból!:DDDD
Egyébként be van állítva a favorit serverekhez a magyar ranked, csakhát elvétve látok ott normális játékosokat...
Várom , hogy lekopjanak a Topiman és hasonló kalibreű "progamerek"!:D -
Polemius #40691 Azért a tüzérséget lehet hallani előre jónéhány másodperccel. Sokszor azt is lehet sejteni, ha rátok teszik. Főleg, ha többször egymás után ugyanoda küldik.
Bár furcsa módon, nem mindenkinél hallatszik. Nem jött még rá senki ennek az okára?
-
eheh, titeket olvasva mar kezd elkeszulni a lista, akiknek kotelezoen meg kell jelenniuk majd az egyik nap egy magyar ures serveren, es megmutatni ki a jobb, ki a csaptjatekos, ki a jo helis ki a number one transporteres :) stb
szerintem erdekes egy jatszma lenne.
-
Nem tagadom de nincs igazad és ennyi. Hát azon a szerveren amin játszom, elég ritka akik 80 fölött teljesítenek, akik meg igen, azok BH-sok és mi vagyunk. :)
Ezért sok az érmem, mert pilótaként ált első vagyok, vagy néha egyéb, de első háromba tutti. (lásd arany)
Te akkor egy nagyon profi játékos vagy ha 100 alatt alig teljesítesz, mindenesetre én eddig kb 2 embert láttam a 3 hónap alatt aki erre képes volt. Azt hogy kinek játszom, majd azok döntsék el, akik látták és nem egy statisztika alapján ítélnek.
Nembaj hogy te máshogy játszol, legalább nem majmolsz.:)) -
FlatlineHun #40688 Á dehogy! Nem szoktam magamat felrobbantani! ... Se dzsippel, se helikopterrel. khm. khm. Gyalog meg pláne nem, hogy leszedjem az ellenfél tankját, ugyan! Tök baromság, lehúzza a K/D-t és még pont sem jár érte! -
cyberbob29 #40687 Ja, gondolom ez még véletlenül sem kapcsolatba hozható ezzel: Suicides=704
-
Wins / Losses -
mi az a w/l? -
FlatlineHun #40684 Hát ez van. Viszont a W/L = 863 / 511. (1.69)