• dronkZero
    Hát én nem tudom, de szerintem a játék legunalmasabb része a BH-zás. Utasként mindenképp, de szerintem pilótaként is. Ha véletlenül jut hely, akkor is az első alkalmas helyen kiszállok/ugrok. Peccstől kezdve ki is kell majd szálni, hálistennek. Akkor már legalább egy picit gondolkozni is kell a gunnereknek, hogy foglaljanak, vagy fedezzék a helit. (betippelem: nagy általánosságban zászlónál _mindenki_ ki fog ugrálni, nem marad majd gunner bent). Kicsit sajnálom, hogy nem tették bele a kötelet a játékba (voltak képek, hogy a heliből kötélen csúszkálnak le az emberek).
    Nekem Mustáron kedvenc szórakozásom AKval egyes lövéssel szedegetni ki a mérnököket, gunnereket a BHból. Volt olyan is, hogy a földön foglalta a heli a zászlót, odarohantam, kézigránát bepottyant, futás.

Kicsit elgondolkoztam most a hsz írása közben... Részemről az ejtőernyőt nyom nélkül kitakarítanám a játékból. Lehetne pilóta kaszt, kapna pisztolyt, meg ejtőernyót, azt' csókolom. Ha nem ragaszkodtak volna ennyire a BF-es "hagyományokhoz", jobbat is ki lehetett volna hozni... Pilóta(pisztoly), endzsi(shotgun), gyalogos(assault rifle), aztán unlockolni hozzá a felszerelést... Gránátvetőt, távcsövet, sniperpuskát, rakétavetőt, kevlárt... Kezdő játékosként mehetnél a darálóba alapfegyverrel.
    Nah, mindegy, hiába álmodozok it, úgysem lesz belőle semmi...
    Akik csinálják a real weapon modot, árulják már el, egy ilyen minimálmodot(mármint ami semmi új pályát, grafikát nem tartalmaz, csak módosít) sok meló összerakni?