• FlatlineHun
    Természetesen én a 100 alattit (mint azt a szövegkörnyezetből is kivehetted) 64-es szerverekre mondtam. 32-es songhuán láttam JCSR-Gaba-t 160-at csinálni, 32-es mastuur-on átlag 100-130-at csinál a BH squad, ha jól nyomják. Jómagam 64-es dragon valleyn 138-at csináltam támadóheliben, jobbára pontfoglalásokkal, meg páncélosok kilövésével, 32-es strike-on, vagy sharquin 70-80-pontot simán csinálok medic-ként (MEC oldalon). 32-mastuuron BH gunnerként (medic) 146-ot csináltam.
    Ha te (szinte) csak 64-es szervereken játszol, sokkal jobb köreredményeid lennének, szerintem. Amúgy az én észrevételem szerint a jó játékosok nemritkán direkt mennek MEC oldalra, és a W/L arány döntő többségében azon múlik, hogy milyenek a csapattársak. (minnél több játékos, annál inkább)

De engedd meg, hogy egyértelműbben fogalmazzak: szerintem az a csapatjátékos, aki hajlandó olyan dolgokat is bevállalni, ami neki nem jó, de a csapatnak igen. Aki csak olyan dolgokat csinál, ami neki is, és a csapatnak is jó, az még nem feltétlenül csapatjátékos, függetlenül attól, hogy mennyire segíti vele a csapatot. Az a sniper, aki az ellenség el nem foglalható főbázisát snipolja, leaknázza a létrát maga mögött a saját bázison, nem feltétlenül csapatjátékos. Lehet, hogy amit csinál azzal a csapatot is segíti kis mértékben, de azért csinálja, mert NEKI jó. Érted a különbséget? Az a squadleader, aki berohan egy erősen védett pontot foglalni, valóban segíteni akarja a csapatát, de úgy, hogy ő is jól járjon. (killek + pontfoglalás) Aki ilyen helyzetben hajlandó arra, hogy elbújjon a közelben, hogy a squadja többször tudjon próbálkozni LEMOND a pontszerzési lehetőségéről, cserébe a csapatának tud közeli spawnpontot nyújtani. Érted, mire gondolok? Bár valóban nem láttalak még játszani, de a statod egyértelműen azt mutatja nekem, hogy te nem ez a típusú játékos vagy. Ezt ne vedd szeélyeskedésnek, de a legtöbb általam látott BH pilótát nem érdekli más, csak a pont és az aranyérem. khm. Nem ritka látvány, hogy szándékosan nem foglalják el az utolsó pontot, csak gyilkolgatnak körülötte, és amikor az ellenfélnek sikerül kitörnie, és visszafoglalnia mindent, és a csapat elveszíti a meccset, akkor a többiek a hibásak, hogy nem védték meg a pontokat. Hát ja. Ami ennél is szebb az pld az, amikor omanon amcsik be vannak szorítva a csatahajóra, mit gondolsz, hol vannak a pilóták? Kempelik a mec főbázist. Nem ám védik a BH-kat, hogy ki tudjon törni a csapat. Egy ellenséges harci heli lelövése 4 pont. Ugyanennyi idő alatt MEC bázist bombázni: 12 pont. Tudod hányszor láttam már ilyet? Szerinted az így megszerzett aranyérem csapatjátékra utal? Mert szerintem nem....
    És még annyit tennék hozzá: aki hajlandó a csapatért áldozni, az igenis többször nyer, mint aki nem. Minnél több ilyen ember van a csapatban, annál inkább.