172102
  • Pink Tiger
    elég gáz amiket írsz akármi a vélemyényed valakinek a külsejét pocskondiázni rólad árulkodik
  • Hatt
  • Hatt
    Valahogy nagyon igazad van. Azt hiszem le is írtad miért nem publikozok:)
  • Verzoo
    Kedves kisfiam!
    Én azon a nézeten vagyok,hogy mindenki söprögessen a saját portáján és csak az után kötekedjen másokkal.
    Sem én sem az itt fórumozó többi ember nem tehet arról,hogy a te beteges agyműködésed és a kritikán aluli kinézeted rákényszerít,hogy arra maszturbálj és az okozzon neked kielégülést,hogy az itt jelenlévő embereket kritizáld vagy velük kötekedj.
    Szerintem neked ahhoz semmi közöd nincs ha valakinek az okoz örömet ha sok pontja van vagy sok érme stb stb.
    Adok neked egy jótanácsot:Próbálj mindenekelőtt lefogyni,mert amit láttunk belőled a fényképen az csak a fejed volt mert a többi nem fért rá,kicsit törekedj a viselkedése javítására mert így is mindenki utál hátha még ezt folytatod lehet még el is verik azt a hájas segged.
    Elöljáróban csak ennyi.
    Tisztelettel
    Verzoo
  • Kandurex
    Elvtársak! Ahogy láttam elindult a RDHA BF2 v.1.03 Hun Server igényes szerver, ami ugye törtet is beenged!

84.21.4.42:16567

Irány a harcmező
  • FCH kari
    flet..tökre igazad van ezt jol megfogalmaztad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Running
    1. Nekem címezd leközelebb, mert nem sikerült ezt elérned.
    2. 215 órát játszottam csak rankedon, a demóval, meg tört szervert is beleveszem, akkor 300 óra felett vagyok, szóval teljesen kezdő vagyok, amiket magyarázol nem is értem, csak megyek a helivel és foglalom a zászlókat, meg farmolom a pontokat mint állat.
    3. Sajnos helibe csak 66 órát ültem, ebből az első 20 csak az volt, amikor tanultam a szakmát...szóval 1/5 időt töltöttem el pilótaként maximum, így máshoz nem is értek...)
    4. Tudom hogy nem a személyem ellen irányult, csak nekem címezted.
    5. Még mindig úgy foglalok zászlót, hogy berohanok és rácsavarodok a zászlóra, hátha nem vesznek észre az épp ott szalonnát sütögető ellenfél.
    6. Ne aggassál rám címkéket, nem szerencsés senkit kategorizálni anélkül, hogy tisztába lennénk értékeivel, teljesítményével.
    7. Lehet hogy nem hiszed el, de anno én c64-el toltam a wizards of wart meg a commandot...és mikor pc-n kijött a wolf3d számtalanszor végigjátszottam és szintén vártuk mit lehet még kihozni ezekből a gamékból.
    8. Senki nem mondta hogy ne szólj a témához, csak a vagdalkozással semmire nem mész.

Várom tisztelettel hozzászólásod.
  • Rafia
    nem nyalás, nem ámítás, de ez nagy igazság:

"Te akkkor valószinűleg nem vágod, hogy már az mekkora durvaság technikailag, hogy ez létezik. 20 éve még elképzelhetetlen volt. Én Wolf3D, Gunship, Sherman, stb. óta (kb 15 éve) vártam egy ilyen játékot, amiben gyalogságtól repülőig minden van, és harcol egymással. Pláne mindez multiban. Én már annak örülök, hogy azt a pár dolgot szét lehet zúzni, attól még legalább 5 évre vagyunk, hogy _mindent_ le lehessen valósághűen rombolni. Szóval nem, ez nem ugyanaz a kategória, mint a heli fegyverének sebzése, vagy páncéljának erőssége."
  • koschwarz
    de félreértesz, nekem ezekkel a dolgokkal nincs bajom, ha valakinek a medálok kellenek, nyugodtan. az én szórakozásomat nem fogja elrontani. én úgy értettem, hogy pl. ha egy kör alatt 10 percig kell légelhárítózni, de nem olyan a szitu, hogy tényleg ott csücsüljek 10 percig, akkor kiszállok és csinálok valami más hasznosat, vagy nem fogok csak késelni egy késes valamiért, ha szerintem biztonságosabb inkább lelőni az ellenfelet. szóval a lényeg, hogy tudatosan nem teszek semmit a medálokért, ha valamit kapok, örülök neki. hidd el, ebben a játékban már én is eljutottam odáig, hogy majdnem mindent kipróbáltam (na pl. c4-es helivel még nem szálltam bele másik helibe :) ). ezért nem lesz pl. engeneer-es badge-m, mert azt a kasztot nem szeretem, csak nagyon ritkán, ha pont arra van szükség, jövök be engiként.
  • FlatlineHun
    Szerintem ne koptasd tovább az ujjadat, felesleges.
  • FerencFarkase
    de mikor adja be az állományjelzőket?
  • dronkZero
    "Nem emlékszem hogy én téged valamikor sértegettelek volna."

Ez nem a személyed ellen irányul, ez csak válasz a te hozzászólásaidra. Ha írkálnál hülyeségeket, akkor nem basztatnálak.... :)

"Tudod az a baj, hogy annyira értelmetlen amit írtál, hogy alig van kedvem elmagyarázni néhány dolgot."

Kérlek, magyarázd el, hogy miért volt jó globálban a Battlfield 2, mint játék, és annak egyensúlya szempontjából egy nehezen kiiktatható szuperfegyver, _csak_az_amcsiknak_. Én nem sajnálom koptatni az ujjaimat a nemes célért, te se tedd! :P :)

"Gondolom te úgy foglalsz zászlót, hogy körbe járod 100m-es körzetben a zászlót maradt e ott valaki."

Hát, én is úgy megyek be egy zászlóhoz, hogy előtte jóóól körülnézek, és ha nincs senki, akkor lehet foglalni. És akkor már elég csak a spawnhelyeket figyelni, amíg fehér nem lesz a zászló. Utána meg már csak a legközelebbi zászló felől jöhetnek, ha kellően körültekintő volt az ember.

De ez egy -döntően- szállítoheli-pilótának biztosan új. :]

"Gratula."

Köszi.

"Ez egy játék, ha nem tűnt volna fel és nem a valóság."

Igen, de ha vibrátorral szeretnék varacskos disznókra lövöldözni jetpackkel a hátamon, akkor Tribesoznék. A BF2 valós szitut dolgoz fel, nem sci-fi kategória.

"Ennyi erővel azt is mondhattad volna, hogy a valóságban egy tankkal át lehet menni egy fakerítésen a BF2-ben meg nem..."

Te akkkor valószinűleg nem vágod, hogy már az mekkora durvaság technikailag, hogy ez létezik. 20 éve még elképzelhetetlen volt. Én Wolf3D, Gunship, Sherman, stb. óta (kb 15 éve) vártam egy ilyen játékot, amiben gyalogságtól repülőig minden van, és harcol egymással. Pláne mindez multiban. Én már annak örülök, hogy azt a pár dolgot szét lehet zúzni, attól még legalább 5 évre vagyunk, hogy _mindent_ le lehessen valósághűen rombolni. Szóval nem, ez nem ugyanaz a kategória, mint a heli fegyverének sebzése, vagy páncéljának erőssége.

Nagyon erősen beszűkült szemszögből (t.i.:BH pilóta) szemléled a dolgokat, és nagyon osztod az észt, nem tudom szó nélkül hagyni, bocs. Remélem sikerül kinevelnünk a csőlátásból... :P :]
  • FlatlineHun
    Kérdezd meg Crem6-et mit csinált a dragon valley 64-en. Gondolom nem azért ült az iglában mert kell neki a ribbon, hanem mert ezzel nagyon tudta akadályozni az előrenyomulásunkat, és szép killeket szedett össze.
    Az érmek megszerzésénel néha olyan dolgokat is csinál az ember, amit anélkül lehet, hogy ki sem próbálja, viszont kipróbálás után bejön. (én így voltam a c4 helivel) Vagy nem jön be, mint a supporttal, ill sniperrel való játék, meg a repülőzés.
  • LBandi
    jól van kicsikocka :D
  • FlatlineHun
    Oké, mutass egy szervert, ahol 10 ember így játszik. Addig ez csak álom marad, mert ha TE így játszol a többiek meg nem, akkor TE leszel a sz*p*tt f*sz rossz oldalán. Alapvetően ez játék, és mint ilyen, elsődleges feladata, hogy szórakoztasson. Punktum. Ha valaki nagyon szórakoztatónak találja, hogy dzsippel gázolja az ellenfeleket, az addig fogja csinálni, amíg meg nem unja. Ha valaki szórakoztatónak tartja, hogy csapattal együttműködve játszik, az lehet, hogy meggondolja magát, amikor olyan csapatba kerül, ahol ezzel egyedül van. Ha felmegyek egy public szerverre vadidegen arcok közé, igen ritkán sikerül KIERŐSZAKOLNOM hogy legalább ne akadályozzanak abban, ami a csapat javát szolgálja. Innentől kezdve nagyon is jól tud jönni, ha valami egyéb szórakozást tudok találni magamnak. Sajnálom, ha ezt az egyszerű dolgot nem érted meg, de igenis vannak játékok/csapatok, ahol nem érdemes értük játszani.

"hosszabb távú cél = csapattal együttműködve elérni a győzelmet": ez rövidtávú cél, valószínűleg soha többet nem játszol ugyanezzel a csapattal.
  • Hatt
    bezony bezony:) hogy megy a wow?:)
  • koschwarz
    akkor valamit kihagytam, pedig visszaolvastam a tegnapi legutolsó hsz-emtől

de mindegy, neked is jogod van kifejteni a véleményedet természetesen. csak a stílusra vigyázzunk

peace! (már bánom, hogy szóvá tettem )
  • TDC Geronimo
    Flém!
    Gyere inkább vissza MMO-ni ;)
  • Crem

Award for Rearward Surreptitious Stabbing (ARSE)

1 or more instances of taking great pleasure from sly and sneaky knife assasinations from the rear

(Dedicated to BIG-Dewey)
  • Crem
    Vannak új ribbonok!!!!

Kamakaze Award

1 or more instances of taking great pleasure from sly and sneaky knife assasinations from the rear

(This one is by popular demand - which means that there are either a lot of cazy players out there or a lot of bad ones! LOL)
  • leveskocka
    csapat megvan,myomjul a cbwarokat,a ranked jo gyakorolni,meg ermeket gyujtogetni:)
  • Running
    Pl kik azok, de remélem nem a fórum kiváló K\D arányú tagjait írod le, mert elterülök halottan inkább.
  • Nagydög
    Hogyis mondjam csak, Hatt... Hess!
  • koschwarz
    én is szoktam zászlókat védelmezni. majdnem mindegyik pályán van olyan zászló, amit folyton mindkét fél el akar foglalni (karkand: középső magas épület, songua: középső domb a helipaddal, stb.) egy csomószor ilyen zászlóknál ott maradok, mert mi a fenéért rohangáljak, amikor az veszélyes :)

ahhoz képest, hogy "könnyű" megszerezni a basic díjakat, nekem még a fele sincs meg :) ugyanis nem törődök vele. nem fogok 10 percet ülni egy légvédelmi rakétában, hogy megkapjam a légelhárító badge-t.
  • Crem
    b@szki... Hát tényleg jól leminimalizálták...

• Hatt
    Ész nélkűl osztani az észt, na ez a nem egyszerű:)
    Kinek a seggét nyalogatom?:)

© koschwarz
    Nem tudom te mit olvasol el és mit nem de azt hiszem pont a védenced szól be mások véleményére... Elnézésedet kérem ha nem tetszik hogy én is leírom a véleményem, még ha ez neked nem is tetszik...
  • Nagydög
    "Az érmek ahogy vannak egy nagy hülyeség,"

Nincs azokkal semmi gond. Szinesitik a jatekot, es jo nezegetni oket. csak az a problem, hogy sokaknal az erem, nem jutalom, hanem cel.
  • erdos
  • haxoror
    hosszabb távú cél = csapattal együttműködve elérni a győzelmet

Ha vki késsel a kezében löveti halomra magát hogy a veteran knife-ot összeszedje az önzés és lehet hogy neki belefér de a csapat többi tagját nem nagyon szórakoztatja hogy a kiesett ember miatt szopnak.

Az érmek ahogy vannak egy nagy hülyeség, a rangok méginkább főleg ha nem párosul hozzá skill. Mai napig nem tudom hogy melyik jelzés mit takar viszont hamar megtanulom azoknak a neveit akik TÉNYLEG letesznek vmit az asztalra.
  • leveskocka
    rajottem...olembe pottyant a master sergeant...hat nemjo ez igy...lassan olyan ez,mint a pal utcai fiuk...mindenki tiszt,kozlegeny meg sehol:)
  • FlatlineHun
    Awards

Még az experthez is 100 óra és negyven kill kell egy körben. Egész eddig gyűtögettem a specops órákat a veterán éremhez, most meg az expert kétszeresénél tartok. Pffff...
  • Nagydög
    "Nemistom. Elment a kedvem az éremgyűjtéstől is. :("

Tegnap vettem meg a jatekot. Meg is kaptam a basic antitank, meg a basic assault plecsniket gyorsan. Tudomasul vettem, de tulzottan nem erdekel. Inkabb jatszok. :)
  • haxoror
    Mondjuk én örülök hogy hamarabb meg lehet kapni a plecsniket, legalább hamarabb vége lesz a plecsnihajszolásnak és végre jöhet az igazi játék :)
  • FlatlineHun
    Szerinted mi rossz van abban, hogy a lövöldözésen kívül képes volt az ember hosszabb távú célokat is kitűzni maga elé, illetve tényleg megerőltetni magát egy-egy érem kedvéért?
  • koschwarz
    nem is rád gondoltam
  • Crem
    mondasz valamit...

1 kör alatt begyüjtöttem 2 Veteran érmet...

Azért linkeld be nekem, hogy kb. mire lehet számítani?
  • haxoror
    "Nemistom. Elment a kedvem az éremgyűjtéstől is. :("

Akkor mégse olyan rossz ez a patch :)
  • Borg
    Ez a zászlónál kempelek dolog csak akkor jó taktika, ha sokan vannak a szerveren.
    Én pl az SG gyakon is bepróbálkoztam ezzel, de még 18 embernél is előbb utóbb elhúztam a csíkot a következő frontra, mert ott sokkal nagyobb szükség volt emberre.
  • FlatlineHun
    Mégse frissítem, elment a kedvem is tőle. Komolyan. Eddig sem tetszett, hogy a basic kit bagde-ek könnyen megszerezhetőek, mostmár a veteránok is. (15 óra játék + 20 kill egy körben)
    Nemistom. Elment a kedvem az éremgyűjtéstől is. :(
  • Polemius
    Lehet, hogy hihetetlenül hangzik, de szoktam ilyet csinálni. :) Főleg, ha a többieket is rá lehet erre venni a squadból. Persze egy idő után (ha senki nem jön arra) azért én is továbbálok.
    De van, hogy huzamosabb ideig (akár a kör végéig) ottmaradok valahol, ha kevesen vagyunk (1-3 fő), de jól védhető a pont ennyi emberrel is. Sok zászló van, amit a commander közreműködésével (supply, arty) sokáig lehet tartani kevesen is.