• dronkZero
    "Nem emlékszem hogy én téged valamikor sértegettelek volna."

Ez nem a személyed ellen irányul, ez csak válasz a te hozzászólásaidra. Ha írkálnál hülyeségeket, akkor nem basztatnálak.... :)

"Tudod az a baj, hogy annyira értelmetlen amit írtál, hogy alig van kedvem elmagyarázni néhány dolgot."

Kérlek, magyarázd el, hogy miért volt jó globálban a Battlfield 2, mint játék, és annak egyensúlya szempontjából egy nehezen kiiktatható szuperfegyver, _csak_az_amcsiknak_. Én nem sajnálom koptatni az ujjaimat a nemes célért, te se tedd! :P :)

"Gondolom te úgy foglalsz zászlót, hogy körbe járod 100m-es körzetben a zászlót maradt e ott valaki."

Hát, én is úgy megyek be egy zászlóhoz, hogy előtte jóóól körülnézek, és ha nincs senki, akkor lehet foglalni. És akkor már elég csak a spawnhelyeket figyelni, amíg fehér nem lesz a zászló. Utána meg már csak a legközelebbi zászló felől jöhetnek, ha kellően körültekintő volt az ember.

De ez egy -döntően- szállítoheli-pilótának biztosan új. :]

"Gratula."

Köszi.

"Ez egy játék, ha nem tűnt volna fel és nem a valóság."

Igen, de ha vibrátorral szeretnék varacskos disznókra lövöldözni jetpackkel a hátamon, akkor Tribesoznék. A BF2 valós szitut dolgoz fel, nem sci-fi kategória.

"Ennyi erővel azt is mondhattad volna, hogy a valóságban egy tankkal át lehet menni egy fakerítésen a BF2-ben meg nem..."

Te akkkor valószinűleg nem vágod, hogy már az mekkora durvaság technikailag, hogy ez létezik. 20 éve még elképzelhetetlen volt. Én Wolf3D, Gunship, Sherman, stb. óta (kb 15 éve) vártam egy ilyen játékot, amiben gyalogságtól repülőig minden van, és harcol egymással. Pláne mindez multiban. Én már annak örülök, hogy azt a pár dolgot szét lehet zúzni, attól még legalább 5 évre vagyunk, hogy _mindent_ le lehessen valósághűen rombolni. Szóval nem, ez nem ugyanaz a kategória, mint a heli fegyverének sebzése, vagy páncéljának erőssége.

Nagyon erősen beszűkült szemszögből (t.i.:BH pilóta) szemléled a dolgokat, és nagyon osztod az észt, nem tudom szó nélkül hagyni, bocs. Remélem sikerül kinevelnünk a csőlátásból... :P :]