• Running
    1. Nekem címezd leközelebb, mert nem sikerült ezt elérned.
    2. 215 órát játszottam csak rankedon, a demóval, meg tört szervert is beleveszem, akkor 300 óra felett vagyok, szóval teljesen kezdő vagyok, amiket magyarázol nem is értem, csak megyek a helivel és foglalom a zászlókat, meg farmolom a pontokat mint állat.
    3. Sajnos helibe csak 66 órát ültem, ebből az első 20 csak az volt, amikor tanultam a szakmát...szóval 1/5 időt töltöttem el pilótaként maximum, így máshoz nem is értek...)
    4. Tudom hogy nem a személyem ellen irányult, csak nekem címezted.
    5. Még mindig úgy foglalok zászlót, hogy berohanok és rácsavarodok a zászlóra, hátha nem vesznek észre az épp ott szalonnát sütögető ellenfél.
    6. Ne aggassál rám címkéket, nem szerencsés senkit kategorizálni anélkül, hogy tisztába lennénk értékeivel, teljesítményével.
    7. Lehet hogy nem hiszed el, de anno én c64-el toltam a wizards of wart meg a commandot...és mikor pc-n kijött a wolf3d számtalanszor végigjátszottam és szintén vártuk mit lehet még kihozni ezekből a gamékból.
    8. Senki nem mondta hogy ne szólj a témához, csak a vagdalkozással semmire nem mész.

Várom tisztelettel hozzászólásod.