172102
  • Crem
    1, A sárga felkiáltó jeleket elméletileg úgy tudod leszedni, ha már lejárt a büntetés, hogy kijelentkezel az SG fórumról aztán be...
    2, Nem tudom Borg milyen programot ajánlott, de én törölném addig is a BF2-őt. Töröld az összes bejegyést a registeryből ami hozzá tartozik, illetve a Doc./settings könyvtárból is.
    Töröld az öszes ATI driverrel kapcsolatos bejegyzést, majd úgy próbáld ismét felrakni.
  • Crem
    "ezt még én fedeztem fel amit te itt leírtál"
    Ez aranyos!:DDD

Te maximum magadtól rájöttél, de ez még az 1.01-nél linkelte be más, és Ő is a hivatalos fórumról fordította át magyarra!
  • alberto 15
    valaki segítsen!#42235
  • Danee
    mi értelme van hogymindenkinek ilyen master sergeant meg mittomén milyen neve van?? VISSZA A RÉGIT!!

Minek 2 pontonként uj rang??
  • alberto 15
    nekem nem ez a gondom
    ezt még én fedeztem fel amit te itt leírtál
    nekem nem idul el a game mióta új vga-m van.
    fekete kép, aztán visszadob az asztalra.
  • Crem

Azoknak akiknek még nem indúlt el.
    1,A pirossal jelölt részt át kell másolni a fekete részbe. (egyik könyvtárból a másikba) :)
    2,Fellűl kell írni mindent!
    3,Utánna elindítani a BF2CDKeyCheck.exe-t. (NE várj semmit nem fogod látni mit csinál!)

Ennyi!

Inkább az lehet a nagyobb gond másoknál, hogy nem a megfelelő helyre telepítetttétek. Azaz nem oda ahova az elején felajánlotta a telepítő. Itt a teljes full programra gondolok.
  • Crem
    Lehetséges, de nálam is van ékezet és felment.
    Szerintem inkább "emberibb" lesz a tényező.
  • alberto 15
    hali
    elindítom a játékot, bejön a fekete kép, aztán pár s múlva kidob az asztalra. ez a videókártya miatt lehet, mert nemrég lett atiról nviiára cserélve, és azóta nem tudom elindítani.

erre borg mondott valamit, de azt a progit nem találom sehol
  • TS Zolly
    Én is a saját nevemet adom meg, ami hihi kéz szó, és van benne ékezet. Mégis felmegy a path gondolkodás nélkül.

Remélem GS itt kulturáltabban fogsz viselkedeni, mert Borg urnak hamar eljár a keze, nem olyan türelmes mint BB.
  • goodspeed
    Sziasztok!

Ma már leszedtem 3x legalább, újrainstalláltam mégsem volt jó, sőt még a windows-t is újrainstalláltam. Uóttibt felesleges volt, a megoldás rendkivül egyszerű. Elgondolkoztam azon, hogy itt a fórumon miért megy egyes embereknek gond nélkül és miért nem megy másoknak. Bosszantott a dolog mert nekem is eredetim van, szóval elvárnám hogy müködjön, az is elgondolkoztatott, hogy miért vna az hogy csökkentett módban a saját fiókomból nem tudom felrakni rendszergazdaim alól meg igen. És ekkor kezdett beugrani... rendszergazda vagy admin, olyan szó mely egyszó, tehát egybe kell írni és nincs ékezet sem. Az utóbbi tényező a döntő. Mivel nekem a Windows is teljesen legális, ezért amikor feltelepítem a saját nevemet írom be, mely ékezetet is tartalmaz, ráadásúl - kigondolná :) kétszó. Ekkor csapott arcon a felismerés, hogy a windows reinstallt ha jól gondolom megspórolhattam volna. Egyből ki is próbáltam létrhoztam egyo lyan fiókot mely egyik nicknevem ékezet nélküli, és egyszó. Ide feltelepítettem a Battlefieldet, utánna jött az 1.03-as patch és tökéletesen megy azóta is. Magyarázat, már az is erősítette a teoriámat, hogy a battlefield 2-ben játék közben nem lehet ékezetet használni - ez egyébként visszalépés az 1942-höz képest. A battlefield 2 a javítással jelentős szerepet ad a Docmunents and Settingsben lévő felhasználói fióknak, és mivel az ékezetet nem tudja kezelni, ezért akiknek ékezetet tartalmaz a neve, azok nem tudják felrakni, a megoldás tehát ne használjatok ékezetet, és lehetőleg egybe írjátok (utóbbi nem biztos hogy kötelező de ajánlott).
  • haxoror
    Felugrottam tízkor RDHA-ra pár percre és most jöttem le :D
    Sikerült kifognom egy kurvajó társaságot, köszi mindenkinek

A repcsi rakétája biztos hogy pontosabb mert sokszor az is betalált ami a pecs előtt mellé ment volna, már nem annyira könnyű lekanyarodni róluk.

Iglaval szart se tudtam lelőni, az egyetlen fregem egy késsel rámtámadó gyalogos volt, legalább most már azt is tudom hogy az Igla sebzi az embert :D

Viszont arról volt szó hogy Wake Island-en MEC lesz és nem Kína!

Ja és valamiért a 3DMap baszik működni helikkel, csak akkor jelez ha hajszálpontosan rajtuk van a célkereszt :/
    (bocs a team vehicle damagekért)
  • alma2
    betevedtem egy serverre, ugye ki tudja milyen fensegjelzeseshez, mert azt nem irja ki a mai napig se ez a ....
    dragon valley 64 fos, kb 8:2 a zaszlok aranya az amcsik javara, beallok kinainak, egy halal utan atvag amcsinak, megjelenek a anyahajon, ket kinai ellopta a jetunket, lebegett a hajonk felett kb 5 centivel es minden megjeleno embert,legvedelmet, heliket, egybol szarra lottek, nem hittem a szememnek, en voltam az egyeduli aki ugattam , de le se tojtak, ugy hullottunk mint a legyek, vicces latvany volt...
    persze ra 2 percre el is vesztettek a kinaiak a mapot, de oket nem zavarta gondolom csinaltak vagy 20 killt, se perc alatt.

• alma2
    hat nem tudom, 1 ora repulzes utan senki nem lott le, /sot haverom kergetett kozben teamspeaken beszeltunk, hogy most mi tortenik/ se foldrol se egrol, azt gondolom semmit nem javitottak pl igla befogo kepesseg, en is probaltam leloni repcsit nem sikerult.A raketam ugyanugy a kolega repulojeben landolt elsore.
    A jatek keresojenel, ha egyszer kinyomtad, hogy "not full" utana sose fog felhozni egy servert se csak a fullok kozott, mekkora egy kaki :)

Mit ertetlenkedtek ezeken a rangokon.
    at vannak varialva ergo kevesebb pont kell egy ranghoz, de mivel minden esemeny egy masik esemenyhez van kotve, egyszerubben mondva nincs megirva ugy a jatek, hogy egyszerre 3 rangot lepj elore, ha jogos a pontod alapjan akkor sem.
    Ezert barmi tevekenyseggel ami pontot ad neked, pl egymas utan lelosz ket embert vagy egy kill egy foglalas, akkor ket rangot fog adni, ha a jelenlegi szamitas alapjan ezen a szinten vagy.
    comprende ???

• Boxer HUN
    Ja, és a magyar EA official ranked szerverekre nem tudtam bejutni, más verziószámra hivatkozva utasított el a game. (Majd ha azok is meg lesznek patch-elve)
  • Boxer HUN
    Minden beharangozott áldást fel fedeztem a gameban (C4 - pontot kap, tömött járművel is csak egy ember foglal, kivéve ha kiszálnak, (csak sajna a játékosok többsége nincs még ehez hozzászokva)nincs röptében javítás, hacsak a mérnök nem ül ki a BH. tetejére...stb.) Mind betartották. Viszont a klán előtagot minden bejelentkezéskor oda kell biggyeszteni. (???) Azt pedig végképp nem értem, hogy miért kell három rangot is ugrani (esetemben 5 percen belül)??? Ez mire volt jó az EA-tól?
  • petersz
    nálam nincs ilyen exe. igaz, nem is volt semmi problem.
  • ZeDapo
    Eredetibe van meg szóval no comment
  • ZeDapo
    Haxoror nekd úgy most müködik vagy sem??
  • petersz
    De mit ratyizod, most komolyan, mikor nincs meg a játék? Gányolsz tört szarokkal, mégis mit vártál? És nem ratyi, nekem pl és sok másnak elsőre fent van. Jahh, hogy megvettem a játékot...
  • ZeDapo
    igaz nekem nem futott le normálisan a patch ahnem csak hackelve ez számít vlaamit de tényleg?
  • ZeDapo
    Én is feltettem a gamét a friss winfosomra aztán feltettem az 1.02es patchet aztán feldobtam az 1.03ast és ugyan az van,mint eddig megint nem indul a tököm tele van most már kiadni egy ekkora ratyit :_(
  • alberto 15
    tudom, amit én itt írtam az előbb, azt ace írta régebben
    ez volt a #41685 hsz
  • gallik
    Ehhez hozzáfűzném, hogy a bf2cdkeycheck.exe-t kell lefuttatni!!Nálam legalább is ezt kellett!
    Köszi!
  • haxoror
    Na most pecseltem, simán lefutott nem volt gond.
    3 giga szabad helyem volt a C-n ha ez számít valamit.
  • Cobra.
    Akinek normálisan van beállítva a gépe, annak lefut gond nélkül a patch, nem tudom miért lenne ebből gondja az EA-nak.
  • alberto 15
    Akinek eredeti van és invalid cdkey-t ír, amikor a patching failed miatt a babrálós módszerrel csináljátok, utána le kell futtatni egy progit, valami validatecdkey.exe, ami szintén a patch.exe könyvtárában van, mert az a registry-be beírt cdkulcsot átkonvertálja valami titkosított nyelvezetre, és azzal már nem fog ilyet írni. Gondolom rájöttek hogy gázos egy az egyben a cdkey-t a registry-ben tartani...
    És gondolom az install proginak lett volna dolga lefuttatni, de a failed miatt nem ment, azért ez vicc, nagy balhé lesz még ebből szerintem EA-nál...
  • gallik
    Kösz, közben tudtad, hogy nem fogom megtalálni :)
  • gallik
    pontosabban melyik oldalon?Próbáltam keresni!
  • Kandurex
    A megoldás, ha nem találod:

• alberto 15
    húúúúúúú vazze, és a patch miatt nem indul :((
    még mennyi ranked van 1.02-n?
  • gallik
    A FAQ-ban le van írva mit csinálj, ha patch failed!
    A lényeg, hogy a temp könyvtárból másold át, majd ott indítsd el a patch exet.
    És lám indul a game!
    Nekem is így működött!
  • Kandurex
    Olvass vissza! Pár oldal és megtalálod a megoldást!
  • alberto 15
    huhh, felrakta a peccset.
    mindjá kiderül hogy az miatt van-e
  • gallik
    Régebben rá tudtam csatlakozni az RDHA szerverre, de most nem tudok.
    Azt írja, hogy a cdkey invalid!
    Próbáltam már másik cdkeyt generálni, de azzal sem megy.
    Mit csináljak?
  • Kandurex
    Aham. Te, ha pofán basznak parfissal akkor a fában van a bibi?
  • alberto 15
    off
    borg, nem vennéd le a büntipontokat?
    mert már amit kaptam 2-t, az is lejárt, meg katam egyet 1 hete, az is lejárt , de még mindíg ott van :(
  • alberto 15
    na, újraraktam a gamet, és patch nélkül elindul.
    most felrakom az 1.03-as patchet,, és ha nem indul, akkor a patchbe van a bibi
  • Kandurex
    Na látod! Tessék pótolni
  • alma2
    en sem akarok beszolni senkinek, de kb olyat kerdeztek, van egy autom, nem indul miert nem megy. Na jo mivel ez a bf 2 topic ezert le van szukitve egy kicsit a problema forrasa, tehat: van egy autom tudom, hogy a motorterben van a bibi... miert nem megy.
    az hogy milyen autod van stb stb az rejtely, persze ezt nem azert irtam, hogy most mindenki leirja a konfigjat :)
    alapesetbe turkald meg a jatek konfig fileait, ott lesz az a bibi, de mint irtam anno pl atisoknak, javit az uj catalist allitolag ezen a probleman, de kb igy, hogy nekem sose volt bajom, kb 10000 otletem lenne mit kellene megnezni, de ertheto okokbol most nem sorolom fel oket :)sot paran regen ilyenkor lelkesen FAQ allitolag ott is vannak otletek, de mar raunt mindenki.
    vannak rendes csokak is, ha valamivel szivtak le is irtak csak olvasgatni kellene szorgosan a hiszti helyett. ezalol kivetel akik nonemuek, ok mindig hisztizhetnek :)
  • Sarapetike
    nekem nem én is ugy probáltam .
    De egy probát megér