FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
goodspeed #42233 Sziasztok!
Ma már leszedtem 3x legalább, újrainstalláltam mégsem volt jó, sőt még a windows-t is újrainstalláltam. Uóttibt felesleges volt, a megoldás rendkivül egyszerű. Elgondolkoztam azon, hogy itt a fórumon miért megy egyes embereknek gond nélkül és miért nem megy másoknak. Bosszantott a dolog mert nekem is eredetim van, szóval elvárnám hogy müködjön, az is elgondolkoztatott, hogy miért vna az hogy csökkentett módban a saját fiókomból nem tudom felrakni rendszergazdaim alól meg igen. És ekkor kezdett beugrani... rendszergazda vagy admin, olyan szó mely egyszó, tehát egybe kell írni és nincs ékezet sem. Az utóbbi tényező a döntő. Mivel nekem a Windows is teljesen legális, ezért amikor feltelepítem a saját nevemet írom be, mely ékezetet is tartalmaz, ráadásúl - kigondolná :) kétszó. Ekkor csapott arcon a felismerés, hogy a windows reinstallt ha jól gondolom megspórolhattam volna. Egyből ki is próbáltam létrhoztam egyo lyan fiókot mely egyik nicknevem ékezet nélküli, és egyszó. Ide feltelepítettem a Battlefieldet, utánna jött az 1.03-as patch és tökéletesen megy azóta is. Magyarázat, már az is erősítette a teoriámat, hogy a battlefield 2-ben játék közben nem lehet ékezetet használni - ez egyébként visszalépés az 1942-höz képest. A battlefield 2 a javítással jelentős szerepet ad a Docmunents and Settingsben lévő felhasználói fióknak, és mivel az ékezetet nem tudja kezelni, ezért akiknek ékezetet tartalmaz a neve, azok nem tudják felrakni, a megoldás tehát ne használjatok ékezetet, és lehetőleg egybe írjátok (utóbbi nem biztos hogy kötelező de ajánlott).