FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
en sem akarok beszolni senkinek, de kb olyat kerdeztek, van egy autom, nem indul miert nem megy. Na jo mivel ez a bf 2 topic ezert le van szukitve egy kicsit a problema forrasa, tehat: van egy autom tudom, hogy a motorterben van a bibi... miert nem megy.
az hogy milyen autod van stb stb az rejtely, persze ezt nem azert irtam, hogy most mindenki leirja a konfigjat :)
alapesetbe turkald meg a jatek konfig fileait, ott lesz az a bibi, de mint irtam anno pl atisoknak, javit az uj catalist allitolag ezen a probleman, de kb igy, hogy nekem sose volt bajom, kb 10000 otletem lenne mit kellene megnezni, de ertheto okokbol most nem sorolom fel oket :)sot paran regen ilyenkor lelkesen FAQ allitolag ott is vannak otletek, de mar raunt mindenki.
vannak rendes csokak is, ha valamivel szivtak le is irtak csak olvasgatni kellene szorgosan a hiszti helyett. ezalol kivetel akik nonemuek, ok mindig hisztizhetnek :)