172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Ja, meg warozni is normál "telítettséggel" fogunk. (Legalábbis remélem, hogy valaha elérjük azt a szintet, hogy stabilan heti 3 16vs16-ot tudjunk játszani...) -
Ja, gondolom nem hiányoztak az ilyen kis idegesítő apróságok, mint: leaknázás, lecénégyezés, rakétások, TOWosok, veszélyes körynék ahol lelőhetnek/lesznájpolhatnak ha kiszállsz, stb. Pedig ez is hozzá tartozik, ezekkel is el kell tudnod bánni, méghozzá _egyszerre_, ha komolyan jónak szeretnéd tudni magad. Szélcsendben könnyű egyenesen pisálni...
-
FlatlineHun #43643 Danee, mi a pontos account neved? -
FlatlineHun #43642 "Adobe Illustrator-ral megnyitottam a AIDefasult.ai-t,"
WTF? Akarsz beszélni róla? Miért nem notepad-dal? :)
-
nem tudtok adni eg oldalt ahol le van irva h mit kell csinálni a badege-kért, ribbonokért, medálokért 1.3-ban?? -
sziasztok! kellene 1 kis segitség.
single player-ben szeretném megnövelni a pálya méretét, de sehogy sem sikerül.
F.A.Q írja:
Single player játék több mint 16 bottal
Ehhez meg kell változtatnod a '...\Battlefield 2\mods\bf2\AI\AIDefault.ai' file alábbi 3 sorát:
aiSettings.setMaxNBots 64
aiSettings.maxBotsIncludeHumans 1
aiSettings.setBotSkill 0.4
32 'expert' bot elleni játékhoz pl a következő sorok kellenek a fenti 3 sor helyett:
aiSettings.overrideMenuSettings 1
aiSettings.setMaxNBots 32
aiSettings.maxBotsIncludeHumans 0
aiSettings.setBotSkill 1.0
Adobe Illustrator-ral megnyitottam a AIDefasult.ai-t, és kitöröltem azt a 3 sort, majd a helyére bemásoltam a 4 soros szöveget.
a gond csak az nem jelzi sehol, hogy 32 v. több boot lenne, és a pálya betöltésénél is kifagy az egész.
aki már megcsinálta, az legyen oly kedves és írja le, hogy mit kell még b@sznom ezzel a file-val. köszi.
-
FlatlineHun #43639 Vannak térképek ahol a 64 és a 32 players map között óriási a különbség (dragon valley, fushee pass), van ahol elenyésző (kubra dam, dalian plant).
De ha tankba ülök, akkor nem nagyon zavar, hogy nem kell legéppuskáznom 3 gyalogost két tank között. A másik: egy ilyen szerveren egy 3 fős, jól szervezett squad ÜT. Egy 64 players karkandon alig számít valamit. Ezekben a játékokban alapvetően megváltozik pld a heli feladata (s mint azt tudod, szeretek helizni)
Hosszú-hosszú idő óta az egyik legélvezetesebb játék volt, amit hétvégén nyomtunk verzoo-ékkal, crem volt pilóta, verzoo a bombázótisztje, én meg tankban nyomtam US oldal, Op. clean sweep. Hárman nagyon jól nyomtuk, 140 ponttal, 50-52 kill, 9 halállal fejeztem be (abból 6x repcsi bombázott le), nagyon sok tank-tank, tank-apc harc volt. Cremék leszedték a helik, meg a repcsik nagy részét, a többit én írtottam a földön.. Mindezt 24-en egy 64-es mapon. Sosem játszottam még ilyen jót ezen a térképen.
Nem szégyenlem bevallani, de én szeretem, ha a "hozzáértésem" kifizetődik. Karkand 64-en többször is volt olyan, hogy lespawnolok bázist védeni, és 5x egymás után kilőnek/felrobbantanak/letankoznak, mielőtt meg bírnék mozdulni. Itt sokkal szellősebb volt a légkör, és jellemzően az maradt állva az összecsapás után, aki jobb volt. Persze kevésbé intenzív a légkör, de tökéletesen élvezhető, ha szereti az ember a járműves harcokat. -
Hehe, késsel a legfinomabb falat a célzásban jóóó mélyen elmerült AT. 
Az olyat szinte szemből is érdemes megrohamozni... Akkor aztán baszhatja a kevlárt.
Az gáz egyébként, ha ebben a játékban nekem a legnagyobb örömöt az okozza, ha valaki háta mögé tudok sunyulni, és belebökni a kést? -
Azt nem tudom, hogy ezt miért itt beszélem meg veled és nem TSen, de ha már belédkötöttem, folytatom... :)
"Egyáltalán nem statpadding, mert így jóval hosszabbak a körök. Ergo egy körben kétszer annyi pontot szerzel, de kétszer annyi idő alatt."
Ja, csak míg egy normál szerveren kb 1:1 arányban van csapatpont és a kill, addig itt főleg foglalásból.
"Viszont jelentősen más a játékélmény: pld mindenkinek jut jármű, nincs egymástgyakás a tankért, stb..."
Na, azt elhiszem, hogy más. Gyalogság nélkül nyilván az lesz... És nem zavar, hogy ott van 10 négyzetkilométernyi terep, rajta 2 qrvanagy katonai bázis, köztük 6 falu, és embert sehol nem látni? Meg mondjuk tankkal, vagy ápécével 5 percenként (közben elfoglalsz 3 zászlót) találkozol szembe ellenséggel, és ha szerencséd van, tankban ül. Ha nincs, akkor heli vagy repülő.
Pilótaként nem sokat változik a helyzet, azoknak eddig is elsődleges célpontjai voltak a légierő és a páncélosok. Meg aztán nem azért van 7 kasztnak 28 féle fegyvere, hogy csak a spanwképernyőn nézegesd.
Mindegy igazából, mindenki ott játszik, ahol akar, és jól érzi magát.
Én jó messziről el fogom kerülni az ilyet. -
FlatlineHun #43636 Awww, bazz ez rendesen beütött!
OFF
Big Ad -
Ez a szép ebben a játékban. -
Ma az Sg szerverén rendes war lesz.
LEGKÖZELEBBI PRÓBA AUTÓVERSENY IDŐPONTJA CSÜTÖRTÖK 20:00-kor!!!!!
Aki kipróbálná magát a versenyeken, egyenlőre tét nélkül az jelentkezzen nálam privátban, vagy jöjjön fel az adott időpontban.
És elnézést a sok szövegért!!!!! -
FIGYELEM, FIGYELEM!!!! NYERD MEG A "MAGYAR TRANSPORTKIRÁLY" CÍMET!!!
- Résztvevők eddig: [SG]atwe, alma2, meow, (FlatlineHUN, Polemius -néző,bíró egyenlőre), Landor, koschwarz, running
- A versenyeket meg lehet rendezni, apc-vel és tankkal is.
- Aki vét a szabályok ellen az nem folytathatja a játékot, max nézőként.
- A szerveren a játék ideje alatt más tevékenység nem folyhat.
- A kategóriákban győztesek jutalomban részesülnek. :)
- Az időpontot akkor hirdetjük ki ha a csapatok összejönnek.
- A játék az SG SZERVERÉN kerül megrendezésre.
- A térképek eddig: Karkand, Mashtur, Dragon...
*****A TEGNAPI PRÓBA GYŐZTESEI: Monochrome, [SG]atwe...
MINDENKINEK A JELENTKEZÉSÉT SZERETETTEL VÁRJUK!!!!
1. Kezdő verseny:
- 2-6, vagy amennyi van (autó, apc, tank) indulhat.
- A kijelölt útvonalon kell megtenni 1-5 kört, vagy az összes kijelölt pont érintése.
- A sofőrön kivül nem lehet más a járműben.
- Aki előbb ér célba az nyer!
- Kiszállni, aknásítani, a kijelölt útvonalról letérni nem lehet. Lökdösödni, letolni
másikat az útról lehet.
2. Haladó verseny buggy-val, dzsippel:
- 2-6 azonos kategóriába tartozó jármű indulhat.
- A kijelölt útvonalon kell megtenni 1-5 kört, vagy az összes kijelölt pont érintése.
- Max létszámmal lehet versenyezni a járművekkel, a csapat felépítése mind1.
- Kiszállni, aknásítani, a kijelölt útvonalról letérni nem lehet. Lökdösödni, letolni
másikat az útról, géppuskázni és szerelni az autót lehet.
3. Királyok versenye buggy-val, dzsippel:
- 2-6, azonos kategóriába tartozó jármű indulhat.
- A kijelölt útvonalról letérni nem lehet. Aknásítani, lövöldözni, lökdösödni, letolni
másikat az útról, géppuskázni és szerelni az autót lehet.
- A csapat tagjainak nem kötelező a kocsiban lenni, a kijelölt útvonalakon lőhetik az
ellenfél járművét, valamint mindenféle módon megakadályozhatják célja elérésében.
4. Királyok Vegyes versenye:
- Mindenféle jármű indulhat max létszámmal az 5. versenypont szabályainak betartása
mellett.
5. Vadász verseny:
- Minden jármű más támaszpontról indul.
- Cél az hogy a többi csapat járművét meg kell semmisíteni, amelyik csapat egyedül marad, az a nyertes!
- Aknásítani, lövöldözni, lökdösödni, letolni másikat az útról, géppuskázni és szerelni az autót lehet.
- A csapat tagjainak kötelező a kocsiban maradni.
- Ha csapat járműve felrobbant akkor a csapat kiesett.
6. Harc a zászlókért:
- Mindkét csapat tagjai a saját támaszpontjaikról indulnak.
- Cél az hogy az összes zászló (kivéve elfoglalhatatlan) az adott csapaté, csapatoké legyen! Természetesen ha az ellenfél járműve megsemmisül az a squad kiesik a játékból.
- Aknásítani, lövöldözni, lökdösödni, letolni másikat az útról, géppuskázni és szerelni az autót lehet.
- A csapat tagjainak kötelező a kocsiban maradni, zászlófoglalás idejére ki lehet szállni.
- Ha csapat járműve felrobbant akkor a csapat kiesett.
- A versenyek akkor indulnak ha az eldobott gránát felrobbant.
- Ha körmérkőzések zajlanak, akkor az ellenfélre való tüzelést csak az első kör megtétele után lehet elkezdeni.
-
mert én nem voltam, de kíváncsi vagyok, hogy milyen lehet. -
ma nem lesz valami ilyen mutatvány, mint tegnap az a verseny? -
miért? szerintem sokkl színesebb a páncélosoktól -
joebácsi, kéne konzumáljunk tali banner ügyben. keress meg pls :) thx -
Te már akkor érkeztél mikor kitört a káosz. :) -
Nagydög #43627 Ize... Most neztem, hogy kicsit furan ugyan de mukodik a valasz gomb Operan is. -
haxoror #43626 
-
ja, közelről én is így csinálom. de kicsit messzebbre lőni húzósabb, mert száll a füst, és több mp-ig is fedezék nélkül kell maradni, ha meg pont odanéz a járműves, rögtön le is tud lőni. -
nekem egyébként marhára lagos volt a szerver, meg annyian elkezdtek ott lövöldözni, hogy azt hittem, ennyi. ha lesz legközelebb, megyek, ha tudok. -
Nagydög #43623 "szerencsétlen AT-s annyira védtelen tud lenni, mert ugya amíg be nem csapódik a rakéta, addig a távcsövön keresztül kell irányítani, annyi idő alatt csak egy vak és süket nem szúrja ki, és legéppuskázza."
Tavcso nelkul is lehet iranyitani. Persze nagyobb tavolsagbol nem tul pontos igy. Kozelebbrol meg kilovom, aztan mar vissza is ugrok a fedezekbe, nem varom meg a becsapodast. -
Nagydög #43622 "Nagydog, lattad mar a valasz gombot oldalt? Nem kell mindig beirni az elozmenyeket :PP"
Lattam. Probaltad mar Operaval hasznalni? :) -
Nem volt szerencséd pont a legjobb részekből maradtál ki (verseny), talán majd legközelebb. -
Aki karklandra berakta a Tankot és az APC-t, annak a kezét törném le tőből.. -
lol az AT-s rakeszt lehet irányítani is kilövés után?
na akkor én elégg lámer playa vagyok...:DDDD azt is csak most tudtam meg hála neked fritz hogy hogy kell pontlövést eszközölni assi fegyveren:)))
na most bújkálok inkább a bf taliig:) -
Miért lehet az hogy bemegyek néhány külföldi szerverre azt nincs rangom az unlock fegyverek megvannak,nem a rang a lényeg ha nem hogy elölröl elkezdte adni az állományjelzöket a fene egye meg,de érdeke hogy a pontokat is megadta. ez szerver hiba lehet??
-
tegnap az autóverseny után toltam egy kicsit egy szerveren, ahol 16-os térképek futottak. elég érdekes élmény volt, eddig csak 32-en meg 64-esen nyomultam. egy 16-os térkép durva közelharcot jelent folyamatosan. -
én is AT-vel vagyok a legtöbbet, de a nagyobb térképeken, ahol órákig kellene futni, hogy elérjek valahová, nem szeretem használni. igaz, ilyen térképen mindenki járművet használ, de eléggé kell ügyeskedni, hogy valamit kilőj 2 lövésből és ahhoz mindig a járműves hátuljába kell kerülni. szerencsétlen AT-s annyira védtelen tud lenni, mert ugya amíg be nem csapódik a rakéta, addig a távcsövön keresztül kell irányítani, annyi idő alatt csak egy vak és süket nem szúrja ki, és legéppuskázza. persze lehet várni is, hogy annál a zászlónál, ahol van némi búvóhely, megjelenjen egy ellenséges valami, de abban meg mi az izgalom? -
Nagydog, lattad mar a valasz gombot oldalt? Nem kell mindig beirni az elozmenyeket :PP -
Verzoo #43614 Az se rossz 
-
ez is ott van a faq-ban, a mini iso-s résznél :) van még nálad vmi más is, ami emulál (alkohol 120%?) -
Nagydög #43612 "Szerintem a snipert a legélvezetesebb késsel megölni"
En inkabb a fulebe dugom a puska csovet, es jol megijesztem. :) -
Verzoo #43611 Szerintem a snipert a legélvezetesebb késsel megölni 

-
Nagydög #43610 "Az egész class függő, ATvel kerülni kell a nyílt terepet míg pl. sniperrel pont hogy a házak közé nem szabad bemenni mert ott meg ő a bénább.
Szerintem :)"
Jogos, de idonkent kenytelen vagy olyan terepre is odatolni az arcodat, amit nem kifejezetten neked talaltak ki. A sniper leteleme egyebkent a sunnyogas a bokrok kozott. Lehetoleg nem maszni ki tetok peremere, vagy hegygerincekre. Kinyirni nehany embert, majd poziciot valtani. Jopar snipert nyirtam mar ki, aki azt hitte cellovoldeben van. Megkerultem, es a lovesek hangja alapjan meg lehet oket talalni. Bar volt olyan, hogy csak akkor vettem eszre, mikor majdnem raleptem. -
én többek közt ezért nem szeretem az asszault kasztokat mert sokkal jobb érzés egy járművet kiszedni AT-vel mint egy csicska gyalogost AK-val
-
Verzoo #43608 Egy kis cikk-cakk futás meg egy kis ugrálás és máris ott vagy a közelében... -
haxoror #43607 Rövidebben: egy utcahosszú rohamot nem ATvel fogok csinálni viszont a sarkon befordulós-házak között kergetőzős mókához jobb mint bármelyik másik cast :) -
Verzoo #43606 Én általában nem foglalkozok a bujkálásal csak megyek előre.
DAO A KIRÁLY