• dronkZero
    Azt nem tudom, hogy ezt miért itt beszélem meg veled és nem TSen, de ha már belédkötöttem, folytatom... :)

"Egyáltalán nem statpadding, mert így jóval hosszabbak a körök. Ergo egy körben kétszer annyi pontot szerzel, de kétszer annyi idő alatt."
    Ja, csak míg egy normál szerveren kb 1:1 arányban van csapatpont és a kill, addig itt főleg foglalásból.

"Viszont jelentősen más a játékélmény: pld mindenkinek jut jármű, nincs egymástgyakás a tankért, stb..."
    Na, azt elhiszem, hogy más. Gyalogság nélkül nyilván az lesz... És nem zavar, hogy ott van 10 négyzetkilométernyi terep, rajta 2 qrvanagy katonai bázis, köztük 6 falu, és embert sehol nem látni? Meg mondjuk tankkal, vagy ápécével 5 percenként (közben elfoglalsz 3 zászlót) találkozol szembe ellenséggel, és ha szerencséd van, tankban ül. Ha nincs, akkor heli vagy repülő.
    Pilótaként nem sokat változik a helyzet, azoknak eddig is elsődleges célpontjai voltak a légierő és a páncélosok. Meg aztán nem azért van 7 kasztnak 28 féle fegyvere, hogy csak a spanwképernyőn nézegesd.

Mindegy igazából, mindenki ott játszik, ahol akar, és jól érzi magát.
    Én jó messziről el fogom kerülni az ilyet.