• FlatlineHun
    Vannak térképek ahol a 64 és a 32 players map között óriási a különbség (dragon valley, fushee pass), van ahol elenyésző (kubra dam, dalian plant).
    De ha tankba ülök, akkor nem nagyon zavar, hogy nem kell legéppuskáznom 3 gyalogost két tank között. A másik: egy ilyen szerveren egy 3 fős, jól szervezett squad ÜT. Egy 64 players karkandon alig számít valamit. Ezekben a játékokban alapvetően megváltozik pld a heli feladata (s mint azt tudod, szeretek helizni)
    Hosszú-hosszú idő óta az egyik legélvezetesebb játék volt, amit hétvégén nyomtunk verzoo-ékkal, crem volt pilóta, verzoo a bombázótisztje, én meg tankban nyomtam US oldal, Op. clean sweep. Hárman nagyon jól nyomtuk, 140 ponttal, 50-52 kill, 9 halállal fejeztem be (abból 6x repcsi bombázott le), nagyon sok tank-tank, tank-apc harc volt. Cremék leszedték a helik, meg a repcsik nagy részét, a többit én írtottam a földön.. Mindezt 24-en egy 64-es mapon. Sosem játszottam még ilyen jót ezen a térképen.
    Nem szégyenlem bevallani, de én szeretem, ha a "hozzáértésem" kifizetődik. Karkand 64-en többször is volt olyan, hogy lespawnolok bázist védeni, és 5x egymás után kilőnek/felrobbantanak/letankoznak, mielőtt meg bírnék mozdulni. Itt sokkal szellősebb volt a légkör, és jellemzően az maradt állva az összecsapás után, aki jobb volt. Persze kevésbé intenzív a légkör, de tökéletesen élvezhető, ha szereti az ember a járműves harcokat.