172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Aki él és mozog az jöhet. -
csak klánok mehetnek, vagy össze lehet hozni egy "szabadúszó" csapatot is?
:)
-
GYILOKOLI #44724 Hol van ez az SGTEAM HQ? -
GYILOKOLI #44723 Honnan lehet pályákat letölteni? -
Köszönjük szépen. -
Borg #44720 Új mapok az SG BF2 szerveren!
Berlin
Killme
Darfur
Eslamashar
Volgograd_2010
+2 racer map:
Racers_stunt2
Tour de Mountain
A mapok rövid tesztjét megtaláljátok az SGTEAM HQ-n, letöltő linkkel, és képekkel együtt. -
2 is -
Rád férne egy jó nyelvtan óra! -
atwe #44717 Tegnap FRITZ jol felboritotal amit megkell még boszulnom :) -
atwe #44716 Sziasztok keresek 5-6 fös klánokat akikben van kihivás és szeretnének egy jo harcot játszani a sgteammel
Ha van benetek bátorság külgyetek nekem privit és ott le megbeszélunk mindent vagy elérhetek a msn: [email protected] :):):)):):):):):):)):):):):):):)):):):):):):)):):):):):):):):):):):):):):):):::::):):):):):):):):):):):(:(:(:(:(:(:((:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( -
[URL=http://fritz.axo.hu/bf2/minta.avi]Tömörítetlen, "félmagas" felvétel Fraps-al.[/URL] (10MB) -
Pingeld meg mondjuk az sg.hu-t, és ha az normális értéket mutat, akkor: kapcsolj ki minden a háttérben futó fel/letöltést folytató progit; keress M.o-hoz közelebbi szervert amin játszol; próbáld ki a cfosspeed nevű progit; ha mindez nem segít, válts szolgáltatót. -
GYILOKOLI #44713 ne tölts semmit nekem ez volt a megoldás -
Van valami módja annak ,hogy csökkentsem a PING számomat? -
nem akar működni a 64 botos single player! letöltöttem azt a minimod-ot, fel is raktam, de a menüben csak 16-os pályák vannak. és eredeti gémem van, ha ez befolyásolná. mi lehet a baj?
-
pfff :D
-
rankedra (a pontjaidat megjegyzi, így kitüntetéseket, előléptetéseket blablabla kaphacc) nem, a tört szerverekre viszont igen.
egyébként nemhiszem h ez nincs benne a TELJES FAQ-ban :\\ -
kérdezzek már valamit lehet hogy nagyon lámer lesz de mind1.
Szal ha letöltöm a bf2-őt tört verzióba akkor betudok lépni magyar szerverekbe? vagy reggelnem kell az EA oldalán -
Akkor akár be is kaphatják. DICE Canada karácsonyig a SpecForces-t nyomatja, az alap DICE meg ezt, soha nem lesz már jó peccs BF2höz ezek szerint... -
Az EA-től nem lenne meglepő...Mindenki ismerheti az üzletpolitikájukat. BF2006, aztán BF2007, stb....
-
bf3 :) -
Dice kündigt ein neues Egoshooter-Spiel an. Das können wir aus der heutigen Pressebericht entnehmen.. Ob es sich hier um Battlefield 3 handelt, ist noch unklar. Dieses Spiel wird nicht in Kanada, sondern von Dice Schweden entwickelt werden. Da heisst es gespannt abwarten..
Digital Illusions signs new PC contract
Digital Illusions CE AB (publ) 2005-10-20
Digital Illusions signs a new contract for the development of a PC game within the shooter genre. Publisher is Electronic Arts. The game is based on Digital Illusions’ brand and is planned for a fall 2006 debut.
- Digital Illusions is one of the best developers of PC games in the world. The product is expected to generate royalty incomes to the Company during 2006, said Patrick Söderlund, CEO at Digital Illusions.
The development of the PC game will take place at the Company’s Stockholm studio. Digital Illusions receives a development budget from the publisher Electronic Arts.
The game is planned for a fall 2006 debut. So far the product is untitled. -
Asszem ezt te is meg tudod csinálni. Szerintem... :) -
Munkában vagyok sorry. -
Zseni vagy ecsém. Azt hiszem fel is veszlek videósnak. Fizetés nuku, ellenben dolgozhacc mint a állat.
-
petersz #44700 jól van, éppen dolgozom. -
A konfigom adta "korlátok" miatt csak eleve feles méretben vesz fel a fraps (nem árt ha marad néhány FPS), de majd este feltöltök egy tömörítetlen mintát és akkor megnézheted. -
Gyertek az sg serverre PLS!
most! -
És milyen milyen minőségben veszel fel? -
FRAPS-al felvevős, VirtualDub (vagy Numdub)-al szerkesztős és... ennyi. :)
Az Adobe Premiere Pro-t lusta vagyok használni. :) -
petersz #44695 Azt szeretem, mikor a háttérben ordít a hugica, vagy hallom ahogy Magdi anyus lebassza Tildát, meg azt, mikor anyu beszól, hogy kész a rántotta :) -
Mivel veszed fel a videót? Hogyan csinálod, tanííccssssss... -
Átmentek WoW-ozni.
Emlékük tovább él bennünk rémálmainkban. :) -
Bezony :)
Mondjuk en nem szoltam, de tenyleg sok volt a hatterzajod...meg azt se bannam ha csak a legszuksegesebb dolgokat kozolned a hangosbemondoba ;) -
Ez a nyálas szöveget is csak egy köccse ősbfes írhatta... 
(ban?) :) -
GamerKing #44690 Úgy megnéznék egy jó kis flém párbajt! Sajna mostanában csak sírást, anyázást lehet olvasni a fórumokban. Illetve van még egy dolog amitől a falnak megyek és ez a folyamatos "lámázás". Én konzervatív régi vonalas "király" vagyok, már a láma szót sem tudom megszokni, ráadásul lépten nyomon dobálóznak vele az un. "vérpistikék". Hova tűntek az udvariasan, frappásan és inteligensen flémelő "arcok"? -
öö flém? 
-
áhh béke nóbel díjjig meg se állok :D -
hát miután rájöttünk, hogy minden ellenállás hasztalan, azért el akartuk kerülni a teljes asszimilációt, így átvonoltunk ide
elméletileg...
namost mivel az összekülönbözés egyik lényeges összetevője eltűnt (laccoo gyerök), illetve borg is tovább engedi kibontakozni a vitákat, egész jól elvagyunk itt is (főleg a megszűnni nem akaró vérpistikék okoznak néhány kellemes pillanatot :))
tehát minen b@szogassuk egymást, ha nem muszáj :) -
Mondom én, hogy sokat dolgozol....