172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
majd megkérdem Life-t.
nekem eredeti színü :) -
hogyan kell beállítani egy másmilyen háttérszínt
-
Ha még vkinek nem tiszta a TS beállítás,
ezt nézze át! (magyar) -
Landor #45855 Te csak halgass!
ELCSAKLIZTAD A BABÁMAT! -
Hát Landor nagyon szépen köszönöm az élménybeszámolódat, sikerült szerezned egy pár kellemes percet vele.Röviden annyit tennék hozzá, hogy nekem is kijutott PannonRobi fülbenyalásos technikájából, és a mai napig szaladgál a hideg a hátamon :)). Ami engem illet: Ha téged zavart az agi-prop duma akkor sorry de inkább voltak részemről hangos kérdések mint PR-dumák.Biztosíthatlak róla, hogy nem voltam felhatalmazva semmi ilyenre.Én személy szerint jól éreztem magam habár valóban a tavalyi BFbuli mélyebb hatással volt rám mint az idei.
Ami a helyet illeti:-ténylegesen nemegy ilyen bulinak való helyszín az igaz, de ha nagyobb alapterületen lettünk volna akkor sem jöttekvolna el azok akik így is távol maradtak...... sajna -
DDany #45853 LOL! Majd legközelebb mejek énis
, csak szoljatok mikor lesz!!:)
-
már kezdtem belejönni
csak a lag ne lett volna majd szerdán újra vagy amikor legközelebb lesz
-
Na ezt a képet nem tudtam kihagyni:
-
Peugeot #45850 ez azt jelenti hogy egy szar vicc volt ! 
-
jo keresek egy ikonértelmezö szotárt:mitjelent az hogy:D
-
az 5.9 driver volt elötte feltelpitve ahogy felrakta nem nyultam hozzá csak a monitor frissitését állitottam az agp is 8x volt és ment,na éárdemes valamit megvenni azt megy a szarakodás. -
Peugeot #45847 te meg tanulj meg ikonokbol olvasni ! -
Ja ez sem jött össze >"Megoldás lehet továbbá a Battlefield 2 Demo/Mods/bf2/Settings könyvtárban a 'VideoDefault.con' file utolsó sorának (renderer.allowAllRefreshRates 1) 0-ra állítása (renderer.allowAllRefreshRates 0)".Mert ez nekem már 0-ra van alapbol.
-
ha nem telepítettél fel direktbe, akkor valszeg nem is fut
mondjuk az ilyen ati féle driver-ek nem tudom mit tudnak, lehet-e benne ilyet kapcsolgatni...
meg különben is az nvidia a király :DDD -
megprobáltam azt is hogy kivettem a videokat,de akkor sem akar elindulni,5.6-tol 5.10 ig kiprobáltam a driverek is,az a piszka hogy a win reinstal elött feltettem azt a kurva patcht és ment,most meg nem."A fekete képernyőt okozhatja az is, hogy fut valami képernyőfrissítést befolyásoló program"??ez mi vagy holtunám megnézni kikapcsolni? -
tanulj meg olvasni:( -
:))
a legrosszabb benne az, hogy ezek szerint nem új keletű ez a véleménye rólam, csak vhogy nem ez jött le eddigi viselkedéséből... :) -
Peugeot #45841 használd a faq-t :D
-
battlerekorderrel vannak gondjaid ? -
na a tököm ki van tudom hogy sokan kérdeztek már ebben a témában a faq-t is végig nézetem megprobáltam mindent de semmi nem segitett,win restartot kellett csinálnom,játék ujra telepités stb mikor kellene a videokat lejátszania kidob.amit lehetett már kiprobáltam mindent.
-
ebből valami összeesküvés elmélet lesz, vagy mi a bánat? :D -
áhh, hova gondolsz, az SG CLAN tagjai mind gondolattal kommunikálni, csak a köcsög ösbfesek hülye kényszermegoldása a ts :) -
látom ráéreztél a maszkolás szépségeire :) -
Nektek is 6 csillag a jelszó a TS-re? :O -
be kéne tenni ezt a TS-es dolgot a FAQ-ba mert ha ez nem lesz kitörölve holnapig minden kopasztökű irogatni fog hogy mi az a tées és hogy mit jelent a szvics tu csenöl meg ki az a "miki"
-
-
ez nem szpem mert a bf-el kapcsolatos kommunikációs infrastruktúra létrehozása most derült ki a hogy a SG-sek asse tuggyák mi az a TS
-
Nem lett volna egyszerübb ezt Pü-ben megbeszélni és nem spamelni a forumon?
-
így kell kitölteni csak nem schrank lesz a neved hanem más
a local addressbook alatt jobbegérgomb acc nevet a szervernek és utána kitöltöd a jobb oldali rublikákat
állítólag már vagy tíz éve éreccségi köteles a rendőrjelvény
-
Oké bent vagyok!!! Mit csináljak? -
Na most akkor mi van?:) -
-
szedem azt is amit küldtél linket -
connection menübe connection
server adress: 193.109.252.107:8768
anonimusz kipipalva stb
ilyenkor veszi észre az ember mijaen szar 3 percenként HSZ-elni
-
muhaha-ra már fel is mentem... -
inne szedd le , te se diszpécser vagy a jardon mi :D -
Hááháá...a fejhallgatórésze ok, habár kb 1000 éves az egész..a ts is fent van a gépen..mi rákot kell csinálni? -
csak nehogy az anyósod aracki mikrofonnyát fogjad be mert azt nem szeretik a vidéki asszonyok azé harapnak
-
Oktass le hogyis megy ez a ts dolog. kipróbáljuk? msn-ed van, gyere már fel dumálni. -
húúúú találtam, minnyá kipróbálok jó ééé.