172102
  • FlatlineHun
    "egyébként is attól hogy a része még nem kell kihasználni"

Hm... felszállok a repcsivel... de szép a táj... jé erre még nem mentem ki a tépképről. Na, átmegyek ez alatt a híd alatt. Király! Egy duplacsavaros hátrafordulós trükk.... ez is meg volt. Asszem megnézem ezt a medencét mégegyszer, olyan faszán néz ki. Hej, egy ellenséges tank is van ott! Na majd most jól elrepülök felette, ő meg berosál, hogy lebombázom! Huss. Beszartál, mi? Namégegyszer! Hehehe. Aszitted lebombázlak? Hehehe. Megpróbálom kigépágyúzni. Ratatatatata - dögölj meg. Tod mit, bazz? Akkor inkább lebombázlak. BUMM, látod, kellett neked genyóskodni.... MUHAHAHA! Akkor most jöhet egy leszúrt orsósféreg-átfordulás.....

Valahogy így gondoltad?
  • 0Fritz0
    Már vagy kismillió esetben vettem rész a „sérült heli lelövése a helipad fölött” –című mókában (hol a kellemesebbik, hol a kínosabb végén), de még egyszer sem indított senki szavazást emiatt.
    Szvsz az illető csak túl érzékeny volt. :)
  • haxoror
    Vagy nem megyek olyan szerverre ahol a láma repcsibuzik arra verik hogy 50 az egyhez írtják a gyalogságot :)
  • Running
    Én még sose indítottam senki ellen vote kick-et, mert nem tudom hogyan kell!! Valaki mesélje már el had tudjam én is.
  • kensesboy
    HELLO!
    Tudna valaki segiteni?
    Játszanák a neten a BF2 -vel ,de nem csatlakozik a szerverre.Hiába irom be %hun-t nem dobja a magyar szervereket se.
    Probáltam ezzel a mindentlátó szemmel is, de ott se sikerült.
    köszi
  • FlatlineHun
    Megoldás: ne menj játszani repcsis térképre, vagy tanulj meg te is repcsizni.
  • haxoror
    Nem az a szórakoztató amikor jól megy a játék (sőt az kimondottan unalmas ha nincs igazi ellenfél) hanem amikor jó a játék, magyarán kiegyenlített és minimális pontkülönbséggel győz az egyik fél de a vesztes se érzi magát vesztesnek mert jól szórakozott.
    A bombázás meg tényleg része a játéknak de egy szar része ahol az EA kimagaslóan idióta teszterei nem vették észre hogy mennyire unbalanszos, egyébként is attól hogy a része még nem kell kihasználni, ennyi erővel két détéká még a játék része mert csak a harmadiknál dob ki a szerver, exploitok stb
    Ez természetesen publikra vonatkozik és nem warra.
  • Pharolas
    jaja :-)))))
  • FlatlineHun
    Mint a tegnapi "kick all ex" ? :)
  • FlatlineHun
    OMFG

Angolul tudóknak. Hej. :(
  • Pharolas
    Hatt, de most nem, hányszor fordult elő, hogy az exes klán lment játszani, és tök jól ment..mire jöttek a különféle felmenőket emlegető beszólások
  • Pharolas
    A másik. Én személy szerint nagyon repcsi ellenes vagyok (főleg, ha jó a pilóta), mert ugye helisként meg tudják keseríteni az életem :-))

Node, a játékban van lehetőség arra, hogy valaki repüljön, és akkor mért ne élvezné ki ennek az előnyeit? Ez olyan lenne, mintha én helisként állandóan szídnám a Verzoo-t, hogy ne iglázzon már amikor én helizek, mert elrontja a játékélményemet, hisz folyamatosan kerülgetnem kell a rakétáit

Viszont amit én sem nagyon szeretek (vagyis egy játékon belül 2-3x elnézek, de utánna azért idegesítő) az az elfoglalhatatlan bázis bombázása. Mert az, hogy a harcmezőn bombázgat az egy dolog, hisz azzal segíti a csapatát, de sokszor egy bombázó sokkal kártékonyabb, mint azok a majmok akik báziskempre mennek, és beállnak a lehetséges három spawnpontra, hogy amikor feléledsz szitává lőjenek.

Ha már így belejöttem az irogatásba akkor még egy észrevétel. Sokszor fordult már elő, hogy az ellen helisével csatáztam, majd amikor már nagyon lesérült, akkor kivonta magát a csatából és elment javítani. Erre én természetesen utánna mentem, s ahogy elkezdett ereszkedni, szépen kiszedtem...erre jön a kickvote, hogy basecamp. Ezeknél a szituknál nem tudom, hogy mosolyogni kell-e, vagy megbotránkozni
  • Hatt
    Ebben a kérdésben mindegyik őtöknek igaza van:) De azért vitatkozzatok még kicsit:)
  • Hatt
    Ezt jó hogy pont olyan ember írja akit véletlenűl 2x lebombáztam társként miközben ellenséges tankot igyekeztem likvidálni és szavazást indított ellenem:)
    Képmutatás rulzz... Csak párszor játszottam veled egy szerveren de szinte minden alkalommal szavazásokat indítottál.
  • Pharolas
    Megint nem kötekedni szándékozom, csupán egyéni véleménynyílvánításról van szó.

"...ugye a többség szórakozni, kikapcsolódni megy fel a szerverekre"

Egyetemes tapasztalat -mondjon bárki bármit, hogy squadjáték, stb.-, hogy akkor szórakozik valaki, ha jól megy neki a játék. Ha szembetalálkozik egy olyan ellennel, neadjisten squaddal, akik összehangoltan (profin) írtják az ellent, már csorbul is a játékélmény, és sokszor itt kezdődik a cheaterezés és a tömérdek kickvote. Nos akkor, hogy is van ez? Az ellenfél mindig játsszon rosszul, hogy szegény delikvens élvezhesse a játékot?
  • haxoror
    Ha vki votekickre rak egy repcsist és azt ki is rúgják a szerverről az annak is lehet a jele hogy a többség egyáltalán nem találja szórakoztatónak (és ugye a többség szórakozni, kikapcsolódni megy fel a szerverekre) hogy 10 másodpercenként bombát kap a nyakába.
    Tank vagy heli miatt sírni tényleg lámaság de a repcsik ellen a földről lehetetlen bármit is tenni szal kár besértődni a votekickeken, a gémben a repcsik űbertáposak és a mappok is elég bénák sok szempontból.
  • Me0w
    Tegnap is volt egy figura, semmi massal nem jatszott csak a buzi granatvetovel :) Allandoan talalkoztunk, ATvel nem sok eselyem volt, 4-5 alkalommal kinyirt. Felhuztam magam, valtok medicre, bedaraltam ot 6-7 alkalommal es vege lett a palyanak :D Megerte? nem :)
  • koschwarz
    1-2 napja van egy új magyar ranked szerver, amit nem a battlefield2.hu csinált. valami GS.hu kláné.
  • Running
    Ezért kell messziről jól fejenkapni G3-al és akkor pihen.
  • Platypus16
    Én szeretem a városi térképeket, csak azt utálom amikor szinte mindenki gránátvetővel megy és úgy írtanak le mindenkit.
  • Platypus16
    előnek=lelőnek
  • Platypus16
    De akkor sem, ha előnek repülővel:). Peace!
  • Samspye
    Ebben a játékban tényleg lehet helikoptert meg kocsit meg tankot meg vadászrepülőt vezetni?
  • Me0w
    Hagyd, bele van szorulva a feje a repulogep seggebe, azert nem lat rendesen :)) Engem nem zavarnak a repulosok, tudom hogy a foldrol lehetetlen leloni oket, gondolom ez jo igy, nem erdekel nagyon :)
  • lammaer
    Ezt a 40km-es dolgot nem értem... most a realitásokról fogunk elkezdeni vitatkozni vagy mi???
  • lammaer
    oppsss.. most nézem, ez nem tört, akkor egyenlőre nálam nem jön be...
  • lammaer
    Hadd reklámozza, szerintem nem okoz kárt senkinek. Személy szerint nem vagyok nagy ász, de szivesen dolgoznék csapatban ha éppen nem azzal kéne az első 4-5 pályát tölteni hogy az ember találjon vagy létrehozzon egy squadot ahol legalább az alapdolgokat ismerik a csapattagok (pl: leader a spawnpoint, ha elhullik a medic akkor felvesszük a cuccát és visszahozzuk, bevárjuk a másikat, van supportember stb stb).
  • Me0w
    En csak azt utalom az ilyen szervereken, hogy odajar 30 lama meg 30 wanabe es ezek olik egymast, es mindket csopot azt hiszi, mekkora nagy pro mindenki :) Inkabb maradok a magyar szervernel, ahol lehet csak 50 pontot szedek 1 korben, es lehet a k/dm sem jobb 1-nel sokkal, de legalabb erzem hogy nem osszevissza futkoso csirkekkel jatszom. Uff.
  • koschwarz
    nem :)

használja a Heroes Must Conquer szervert, mert egynegyed részt hidratálókrémet tartalmaz, és magabiztosnak érezheti magát a nehezebb napokon is!

:D

• Verzoo
    Reklám vége?
  • koschwarz
    karkandon az ilyen meccsnek fennáll a veszélye. tényleg nem reklámozom már többet ezt a szervert, de a Heroes...-on hozzám hasonlóan nagyon sokan visszajáró vendégek, és kialakult egyfajta taktika mindkét oldalra, és éppen ezért jó meccsek vannak karkandon is, mashturról meg sharqiról nem is beszélve.

• Running
    Már jártam azon a szerveren, elég jó, mert nemcsak karkand megy rajta, megerősítem amit koschwarz mond. Sok szerver csinálja azt hogy idő után leszór néhány embert, vagy épp mindenkit.
  • alberto 15
    ok, akkor töbet nem szavazgatok ha lbombáznak folyton spawnoláskor :)
  • koschwarz
    ja és gyakorlatilag mindig van admin ezen a szerveren!!!! és simán kirúgnak baserape-ért vagy direkt tk-ért. ott nem lehet azt csinálni, hogy leöldösöd a csapattársaidat, csak hogy megszerezd a helit.

és még annyi előnye is van a szervernek, hogy nem lehet punisholni tk-ért, amivel nincs is baj, mert az adminok tényleg figyelnek, ha valaki túl sokat tk-zik, kirúgják.

mellesleg mindig teli van a szerver, eddig akármikor játszottam, mindig kevés szabad hely volt.
  • Running
    Lassan 3 hét után először visszatértem a harcmezőre és toltam egy rendeset ranked 64-esen ahol csak karkand megy. ONE 1 aszem a neve a szervernek.
    A következőket tapasztaltam az 5 óra játék alatt. 3 féle ember jár ezekre a szerverekre.
    1. Az egyik aki pontot harácsol (tankkal, vagy mediccel),
    2. a másik érmere, kitüntetésre gyurmázik,
    3. kezdő asse tudja holvan magyarul élő frag

Nem szégyellem elsőnek én is azért játszottam hogy a k/d-met javítsam. Aztán meguntam és miután én lettem véletlenül a leader gondoltam legyen vmi taktika is. Kezdéskor természetesen mindenki ment a húsdarálóba, én meg mindig sunnyogtam hátra és próbáltam zászlót foglalni. A csapat egy idő után rájött ez a leader csinál is valalmit nem csak spawpont és elkezdtek jönni utánam. Majdnem minden alkalommal sikerült a hátsó fronton 2-3 zászlót áthúzni, és ezáltal a mec mindig két tűz közé került és legtöbbször tank és apc nélkül maradt. DE nem hiszitek el a csapaton kivül alig 5-6 emberke jött hátra védekezni. Emiatt majdnem mindig elvesztettük a zászlókat. A commander is segített mindig kapta mit csináljon és teljesítette is. Néztem is hol a picsába vannak a többiek és azt láttam hogy mindenki az első zászló körül darálja le a másikat ész és értelem nélkül. Basztak rá hogy elvesztik a zászlót vagy sem, mentek előre mint a buta birkák. Természetesen a csapat és én is meguntam hogy egyetlen squad és a csapat tagjai se képesek értelmesen játszani. Hozzáteszem 1x-2x kijelöltem az első két zászlót foglalásra és hopp sikerült is elfoglalni különösebb nehézség nélkül, csak oda kellett állni a zászló alá és nem arra várni mikor lőhetek a megjelenőkre, lehetőség szerint hátulról.
    Aztán meguntam az egészet és leléptem mert felháborított ez az egész hozzáállás. Mindenki szarik a másikra áááá mind1. Komolyan mondom egy autóversenyt vagy egy 5-10 ember fun wart sokkal jobban élvezek mint egy ilyen szart.
    A másik meg hogy a városi térképeken kívül másra már nekem sincs kedvem járni, mivel bh kilőve patch miatt, joyom nincs...járműért meg nem fogok közelharcot vívni, hogy aztán az első bombázó elkapjon. Gyalogosan meg pfff...5 perc amíg eljutok valahova...ennyi.
  • koschwarz
    repülővel én leginkább az ellen repülőit vadászom, mondjuk nem is vagyok egy bombázó ász.

azért egy harci helivel, meg egy BH-val is nagyon jól lehet a földi egységeket támogatni az ellenség földi egységeinek irtásával, pl. zászlófoglalást segíteni.

a baj az, hogy sok helis ezt nem ismeri fel, és általában inkább a maguk javára használják a helit.
  • Robert5
    Valaki tudna segíteni? a bombázónál hogyan kell használni a rakétát, mert nekem mindig a saját gépeket sikerül kilőni :((( (teamkill forever)
  • gergod
    Azért megnézem, hogy mikor van gyalogosnak esélye egy vadászgép ellen, ami már 40km-ről elküldheti a rakétáját. Azért nehogymár minden fing gyalogos leszedhessen egy vadászgépet.
  • koschwarz
    pontos IP címet nem tudok mondani, mert nem otthon vagyok, de keress rá: Heroes Must Conquer a szerver neve, nekem nagyon bejött. örülnék ha több magyar lenne ott. a szerver nagyon jó, 100 körüli pinggel sem lagzik nekem, illetve nagyon ritkán laggol, és annyi hibája van, hogy kb. 2 óránként mindenkit, vagy a játékosok felét ledobja. de nagyon lehet ezeken a pályákon 64 játékos között zúzni :)

egyébként igazad van és nem vagy béna, a földről nehéz helit (repcsit meg főleg) kiiktatni. lehetne egy stingeres kaszt is. azért érdemes repülő alkalmatosságokkal próbálkozni, mert egy teljesen más játékélményt ad.
  • Verzoo
    A legfőbb probléma az szerintem,hogy nagyon kevés az a repcsis vagy helis pilóta aki úgy gondolja, na előbb leszedem az ellen helijét,repcsijét,hogy a gyalogosoknak könnyebb legyen.Pedig ezt kellene szem elött tartaniuk.