FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Lassan 3 hét után először visszatértem a harcmezőre és toltam egy rendeset ranked 64-esen ahol csak karkand megy. ONE 1 aszem a neve a szervernek.
A következőket tapasztaltam az 5 óra játék alatt. 3 féle ember jár ezekre a szerverekre.
1. Az egyik aki pontot harácsol (tankkal, vagy mediccel),
2. a másik érmere, kitüntetésre gyurmázik,
3. kezdő asse tudja holvan magyarul élő frag
Nem szégyellem elsőnek én is azért játszottam hogy a k/d-met javítsam. Aztán meguntam és miután én lettem véletlenül a leader gondoltam legyen vmi taktika is. Kezdéskor természetesen mindenki ment a húsdarálóba, én meg mindig sunnyogtam hátra és próbáltam zászlót foglalni. A csapat egy idő után rájött ez a leader csinál is valalmit nem csak spawpont és elkezdtek jönni utánam. Majdnem minden alkalommal sikerült a hátsó fronton 2-3 zászlót áthúzni, és ezáltal a mec mindig két tűz közé került és legtöbbször tank és apc nélkül maradt. DE nem hiszitek el a csapaton kivül alig 5-6 emberke jött hátra védekezni. Emiatt majdnem mindig elvesztettük a zászlókat. A commander is segített mindig kapta mit csináljon és teljesítette is. Néztem is hol a picsába vannak a többiek és azt láttam hogy mindenki az első zászló körül darálja le a másikat ész és értelem nélkül. Basztak rá hogy elvesztik a zászlót vagy sem, mentek előre mint a buta birkák. Természetesen a csapat és én is meguntam hogy egyetlen squad és a csapat tagjai se képesek értelmesen játszani. Hozzáteszem 1x-2x kijelöltem az első két zászlót foglalásra és hopp sikerült is elfoglalni különösebb nehézség nélkül, csak oda kellett állni a zászló alá és nem arra várni mikor lőhetek a megjelenőkre, lehetőség szerint hátulról.
Aztán meguntam az egészet és leléptem mert felháborított ez az egész hozzáállás. Mindenki szarik a másikra áááá mind1. Komolyan mondom egy autóversenyt vagy egy 5-10 ember fun wart sokkal jobban élvezek mint egy ilyen szart.
A másik meg hogy a városi térképeken kívül másra már nekem sincs kedvem járni, mivel bh kilőve patch miatt, joyom nincs...járműért meg nem fogok közelharcot vívni, hogy aztán az első bombázó elkapjon. Gyalogosan meg pfff...5 perc amíg eljutok valahova...ennyi.