172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
FlatlineHun #46418 Az válasz volt a #46372-re, és nem észosztás, hanem szarkazmus. -
Zsoldos #46417 Arrol van szo, hogyha az egyik csapat visszaszorult a bazisara (csak oda spawnolhatnak), az ellenseges csapat pedig ellepi a bazist tankokkal, kilovi a spawnolo embereket/jarmuveket, akkor onnantol ertelmes jatekrol nem lehet szo. Az ellenseges csapat nyer, a masik pedig 10 percen at spawnol-meghal, ami kicsit ertelmetlen. Ez amugy a jatek "hibaja", kiegyensulyozatlansaga. -
#46378 -
FlatlineHun #46415 Miről osztottam az észt egész pontosan ami *assza a csőrödet? -
Pf. Sosem irok be ilyeneket mint Alberto es kisbaratai, sot, nagyreszt 1 sort nem irok chatbe napokig. Leszarom ha lebombaznak, sot azt is leszarom hogy neha a squadunk 10 percig lovoldozik egy vadaszt/bombazot minden eredmeny nelkul - "Bazz, gyerunk, mar fustol!" - majd az cc. 15 mp alatt ujra feltoltve magat legyalulja az ujonnan spawnolt tankot, meg ujra minket. Ez belefer. De hogy a forumon itt osszd az eszt rola, az mar kicsit sok. -
Rafia #46413 Azért, mert elég idegesítő, hogy spawnolás után még magadhoz sem térsz, és már le is lőttek. Ez sok embert annyira idegesít, hogy megalkotják a saját szabályaikat az ilyen esetek elkerülésére. Sok szerveren elvárt viselkedés a "Battlefield Lite" szabályrendszer betartása, amit "no camp, no rape" szavakkal jeleznek. De erről még sokat fogsz olvasni
-
Az ellenseg bazisanak tamadasa miert problema?
vegulis ez egy haboruszimulacio, nem?
Meg csak most egy hete kezdtem jatszadozni ezzel azert erdekelne. -
FlatlineHun #46411 Egyszer? Egyszer? Bárcsak úgy lett volna, kisbarátom! De ha én ilyet teszek, akkor te nyílván gyerekhangon visítozol a feletted épp elhúzó vadászgép után: "mos' mé' bombázol ki, nem látod, hogy tank vagyok, és nálunk senki nem repül? Szájjá' ki a repülődből, és úgy legyél erős, kecseg!"
Mellesleg, ez egy háborús játék, ha nem vetted volna észre. Segítség: tankok, fegyverek, bombázók, helikopterek, légicsapás. És ha nem tűnt volna fel, én csapatjátékos vagyok, és nem is tudom, hogy honnan vetted ezt a gyökérséget, hogy a hatékony játék egyenlő a "leggecibb" játékkal. Ha tényleg spermafióka lennék, akkor nem elfoglalnám a bázisokat, hanem odaállnék tankkal kempelni. (ahogy azt mások teszik)
Örülök, hogy elég sötét vagy ahhoz, hogy véleményt alkoss a játékstílusomról anélkül, hogy 3-nál többet játszottunk volna valaha is együtt.
Kérdezd meg a klántársaimat, mekkora irdatlan genny vagyok, mert pld karkandon, vagy mastuuron úgy KÖNYÖRGÖK nekik, hogy valaki szálljon be a tankba, amit elloptam. Igen, ilyen surmó vagyok, hogy a városi pályákon nem szeretek tankozni, hanem gyenyó módon gyalogosan megyek kínozni az ellenfelet, ahogy azt (nyilván) gyerekkoromban kismacskákkal tettem. Jól látod. És nem vagy sötét bunkó a legkevésbé sem, hogy agresszív seggfejnek gondolsz azért, mert beszállok a repülőbe/helibe/tankba, ha úgy hozza a szükség. Elvégre RAJTAD kívül (te szent!) mindössze mindenki ezt csinálja. -
http://bf2s.com <--erről az oldalról hogy tudom meg, hogy mennyi va vissza a következő rangig? -
Ha te azt mondod nekem, hogy ha felmész egy szerverre és senki nem repül, akkor te sem repülsz, akkor csak sajnálni tudlak. Illetve feltételezni, hogy annyira noob vagy, hogy nem játszottál még eleget ahhoz, hogy lásd, hogy milyen dolgok folynak a szervereken.
Jahm. Mert egyszer valami pattanasos kiskolyok lerapelt, ez neked olyan de olyan belso traumat okozott hogy azota sem vagy kepes feldolgozni. Minden egyes mapon lehajolsz, megcsokolod a sajat segged, majd egy 'Ez HABORU baszki nem JATEK' zaszloval a kezedben megprobalsz a leggecibb modon jatszani. Majd termeszetesen ezt megosztod velunk is, hogy okuljunk: a jatek nem arra valo, hogy okosan jaccunk, hanem agressziv seggfej modjara viselkedjunk; mert valamikor egyszer a multban mar lattad hogy jatszanak kishazankban. -
Polemius #46408 Bugacsov volt a becsületes neve az úriembernek tudtommal. -
haxoror #46407 Ming az igazi :P -
ez az egyik legjobb FLAME-es képed eddig :) -
ja, flatline, lécci egy adandó alkalommal kérdezd már meg a klántársadat, Hatt-ot, hogy tényleg rám gondolt-e (#46394-ben elolvashatod), mert azért egy kicsit zavar a dolog, hogy PONT RÓLAM, az egyik leggalamblelkűbb funjátékosról ilyet mondott :), ugyanis tökéletesen és minden szavában alaptalan. köszi! -
Tipikus péntek délutáni "ereszdelahajam". :)
-
haxoror #46403 frusztált = frusztrált -
haxoror #46402 Ja és még annyit hogy ha lenne a gémben egy telepített lézer amit a levegőből lehetetlen szétlőni viszont a lézer 15 másodpercenként simán szétlőhetne egy vadászgépet akkor talán átéreznéd hogy milyen frusztált helyzete van a másik oldalnak. -
haxoror #46401 hehe :)
Megelégszem azzal is ha a repcsivel az ingyen frag tankok helyett megpróbálod lelőni az ellen helikoptereit és bombázóit, vagyis fraghajszolás helyett a csapatod segíted és olyasmit csinálsz amire a te repcsid a legalkalmasabb az arzenálból. A tankokat és a gyalogságot ugyanis a földi egységek is meg tudják oldani de mivel a telepített légvédelem egy rakás szar így hálásak lennének ha legalább az ellenség légiereje nem őket baszogatná mert a saját pilótájuk lekötné őket.
Persze ha nincs kedved kergetőzni az ellen vadászgépével vagy a helik lelővése gondot okoz viszont szórakoztat a totál kiszolgáltatott földi egységek szopatása akkor tedd azt, de ne lepődj vagy háborodj fel a kickvote-okon :) -
...hanem a sok köcsögpalánta miatt, akik a náluk jobbat lecsíterezik/kiszavazzák/átállnak és teamkillelik.
:)
Régebben valaki kérdezte, hogy miért szo*unk külfödi servereken?
Ezért...
Milyen érdekes, mióta nem járok a magyar rankedra SOHA nem volt ellenem a repülés miatt szavazás, és soha nem löttek le, ha elöbb értem a másik elött a géphez. -
Fritz jöhet a kép!!!
-
FlatlineHun #46398 Hmm.. hozzám hasonlók? Kifejtenéd bővebben? Én nem tartom unfairnak, ha valakit kiszedek repülővel, helikopterrel, tankkal, ugrálva, sniperrel, aknával, c4-gyel, BH-val, c4-es helivel, puskával, eryx-szel, késsel, bármivel. Aki játszani jön, az számoljon azzal, hogy mindezek megeshetnek vele. Addig, amíg a magyar szervereken uiralkodó mentalitás az, hogy a vesztésre álló csapattól átállnak az emberek a jobban álló csapathoz, és fasza basecampelős 9 vs 23-akat szenvedek végig, TE CSAK NE PAPOLJ arról, hogy mi fair, és mi nem. Ha én képes voltam arra, hogy offline 4 óra gyakorlás után bombázóval első legyek, akkor bárki képes rá, ha nem teszik meg az az ő hibájuk, nem sajnálom érte őket.
Ha te azt mondod nekem, hogy ha felmész egy szerverre és senki nem repül, akkor te sem repülsz, akkor csak sajnálni tudlak. Illetve feltételezni, hogy annyira noob vagy, hogy nem játszottál még eleget ahhoz, hogy lásd, hogy milyen dolgok folynak a szervereken. Egyébiránt pontosan ez az az ok, ami miatt én nem játszom magyar szervereken. Nem a jól bombázni/helizni/tankozni tudó emberek miatt, hanem a sok köcsögpalánta miatt, akik a náluk jobbat lecsíterezik/kiszavazzák/átállnak és teamkillelik.
És ajánlom, hogy szállj le a magas lóról, mielőtt elszédülsz, és leesel, beverve azt az okos kis buksidat... -
Verzoo #46397 Még magyarul is alig tudok fordíts már le légyszives 
-
-
Csomoszor van ugy hogy a te nevedben indul 1 szavazas, mert mondjuk aki inditotta kozben kiesett, vagy mert Dice kartars nem tud programozni. :) -
"Ezt jó hogy pont olyan ember írja akit véletlenűl 2x lebombáztam társként miközben ellenséges tankot igyekeztem likvidálni és szavazást indított ellenem:)
Képmutatás rulzz... Csak párszor játszottam veled egy szerveren de szinte minden alkalommal szavazásokat indítottál. "
most vagy félrement ez a válasz, vagy összekeversz valakivel. ha tényleg nekem írtad, akkor meg visszautasítom, mivel:
1. egyrészt ritkán játszom magyar szerveren
2. nem emléxem, hogy egyáltalán veled találkoztam volna bármikor is szerveren
3. én az a játékos vagyok, aki még tk-ért is csak nagyon-nagyon ritkán nyomogatja a punisht, mivel én is elvárom még ismeretlen emberektől is, hogy ha véletlenül tk-zom, akkor ne büntessen meg
4. még a szavazásban való részvétel opció sincs bekapcsolva nálam, mert általában fogalmam sincs, hogy kit és miért akarnak kiszavazni, így nem tartom fair-nek, hogy automatikusan nyomjam a yes-t
5. másrészt azt se tudom, hogy szavazást hogy kell indítani, soha nem indítottam még egyet se
szerintem tuti összekevertél valakivel, úgyhogy nem is haragszom
-
GS.bf2 :)
Én is ott vagyok :D -
Ez nem az APCre vonatkozik, hanem a repulokre. De hagyjuk inkabb. Ugyis lesznek mindig hozzad hasonlok sajnos. -
FlatlineHun #46391 Hűha, beültem a tankba és lebombáztak. Úgy látszik, mégis repül náluk valaki, akkor repülök én is. Jah, hogy ő a mi repülőnkkel repül.... hmmm. pech, kör végéig akkor nem nagyon lesz repülőnk :(( :(((
Így? Na ne már!!! Hányszor volt, hogy TE nem ültél be APC-be karkandon, mert az ellenfélnek nincs? He? -
Nem, mondjuk ugy hogy... "Nezdmar repulo. Hm. Naluk senki nem repul, akkor inkabb beszallok ebbe a tankba". De mivel te mar olyan sokat lattal a jatekbol hogy huha, ezert gondolom ez mar meg sem fordul a fejedben. -
Fritz rakétáját csak egyszer tudtam átugrani, a maradék 20-at simán levettem fejjel. :)
Oké szétzúzunk mindent. -
Platypus16 #46388 Hát azért egy gránátvető ellen nem igazán tudsz elfutni, nem úgy mint egy aknavetőnél. -
Dehogy!
(Én is azt szoktam...
)
-
lammaer #46386 Hmmm... én antitankként szoktam sniperkedni a gyalogságra, rakétavetővel :) Az is bunkóság? -
Sajnos ma kultúr estet tartunk, tehát nem tudok jönni.
Azért zúzzátok helyettem is! :) -
Hát én is csak jártattam a nagy pofám.:) -
Platypus16 #46383 Hát én az esetek 80%-ában szemtől szembe találkozok gránátvetős ipsével (azaz nincsen messzire) és olyankor mindig én szívom meg. -
Pugacsov kobra nélkül az egész szart se ér... :) -
lammaer #46381 Érdekes egyébként, hogy kickvote-val én se nagyon találkoztam hosszú (3 hetes :) ) pályafutásom alatt, pedig volt már egy két ökör TK-s a szervereken ahol játszottam. De legrosszabb esetben is mindenki csak szidta a gyereket, de nem volt vote. Biztos azért, mertnem tudjuk hogy kell :)
Egyedül azt szeretem a repcsisek elleni harcban, hogy amikor a rakétainditó befogja őket, akkor olyan aranyosan tudják szórni a fémet magukból :) -
thomka #46380 Az ASE ba megnézed annak a szervernek az ip-jét amelyikre felakarsz menni felírod azt a játékba rámész hogy connect to server aszem, és oda beírod az ip-t. De amúgy a http://bfhelp.try.hu n levan írva hogy hogyan lehet beálítani hogy feltudjál menni ASE ből. -
Ez király volt...
Fritz jössz ma versenyre?