172102
  • rekettyes
    OK
  • rekettyes
    Igen de a tobbi jatek kiirja pontosan hol a gaz, itt meg semmmi.
    Az a cumi, hogy az X es Z nalam igen kozel van a kilepes a Vindózba billentyuhoz. Ugyhogy ha a harc heveben veletlen rautok mar baszhatom.
    Ezt jol eltoltak a jatek iroi.
    Mindegy.
  • Verzoo
    A left ctrl a gugolás,tedd át valahova és kész
  • Verzoo
    Ha ütközést ír akkor van is biztos.
  • Verzoo
    Majd ha lecsillapodtak a kedélyek szólhatsz neki,ő is mindíg csinál valami flémet
  • rekettyes
    Kibaszott béna kerdes , senki sem fog valaszolni ,(amilyen ELIT GARDA van itt) de hogyan lehet a billentyuleosztast atallitani? Hiaba probalom a lefekvest a LEFT CTR-re allitani mindig azt irja ki , hogy utkozes tortent ... Holott nem latni sehol mashol beallitva ezt a billentyut .. Igy meg szopok mert mire megtalalom az ikszet mar lelottek.
  • Pharolas
    Ja alma, priviben küld már el a szerver címét, had menjek már én is Albertót boldogítani :DDDDDDDD
  • Running
    Tudom hogy ügyes vagyok, nem azért írtam hogy elismerd.

Szólhatok neki ha gondolod...
  • Pharolas
    Azt a mindenségit. Téged aztán jól felpaprikáztak :D

Csak saját véleményként közlöm, hogy a Sharqi szerintem egy antihelis pálya. Nem is értem, hogy minek kellett oda helit tenni.
    Az én álláspontom szerint egy heli ne nagyon foglaljon zászlót, hisz igencsak sebezhető. Ez hatványozottan igaz a sharqira, ahol 3db iglával lehet kereszttűzbe venni.
    Isten igazából ezen a pályán a helisek dolga, hogy ne hagyják a másika élni, és a spawntime ideje alatt meg segítsenek egy kicsit a csapatnak. Sokan mondták már nekem is (köztük szegény Hatt), hogy ne kempeljem a TV tornyot. Itt közlöm alásan, hogy a TV torony elfoglalható bázis, így a helinek támogatnia kell a foglalást, úgy, hogy likvidálja a megjelenőket (teszem hozzá, tényleg hálátlan feladat, de hát a war az war :D).
    Másrészről az arab "tehénnek", ahogy én nevezem, légicsatában nem sok esélye van egy kobra ellen, ha jó a helis, így minden udorlatos cselt be kell vetni.

Alma, én nem húznám fel magam olyanokon, hogy "csak a heliből vagy nagyfiú". Ilyenkor nyugodtan csak annyit kellene mondani, hogy a meccs végén nézze visza a battlerecorderben, hogy ő mit csinált, s utánna csiripeljen.

Ezért is jobb a dragon valley, mert az amcsi és a kínai heli közel azonos képességű. Ott mutatkozik meg a pilótai kvalitás, nem a sharqin.

Albrto, én személy szerint nem ismerlek. De a beszámolók alapján egy olyan emberke lehetsz, aki nagyon nem bírja a konkurenciát (főleg, ha neki te nem vagy konkurencia, ha érted a lényeget). Javaslat...gyakorolj szorgalmasan, és ismerd el a jobbikat, mert talán még tanulhatsz is tőle. Én úgy fejlesztettem a helis képességeimet, hogy kiálltam nagyágyukkal, és szépen lassan kezdtem ráérezni a dolgokra. Hozzáteszem, még így is vannak akik nagyon el tudnak gyepálni (pl. múltkor az egyik amcsi szerveren szembe találkoztam a heli ranglista 8ik helyezettjével, Unknown_x-el, na ő mutatott pár érdekes figurát, miközben halomra killelt.)
  • vsly
    Ebben sajna igazad lehet.
    Koschwarz:Én kérek töled bocsánatot,ha valóban alaptalan Hatt vádja
  • Verzoo
    A legjobb az lenne ha még befutna Lbandi is...
  • Verzoo
    Ügyes vagy
  • Running
    Nekem mindig van valami flémindíto témám a fórumokra. Tavaly egy tolkienes topicot is úgy dobtam fel miután hetekig senki sem írt oda, hogy beírtam Tolkien csak szar könyveket írt...na erre egyből jöttek mint a legyek és láss csodát a topic is életre kelt.
  • Verzoo
    Hány napja megy már a vita?
  • Running
    Szerintem csak járt a szája és épp téged kapott el, jól ismerem az ilyen arcokat. Valami zavarta de nem volt annyi esze se hogy megjegyezze a nevet, mert felírni valahova az luxus érted, szóval meglátott téged itt a fórumon és meglepett a bajával. Persze mikor kiderül hogy tévedett akkor nem ismeri el, csak írkál minden baromságot meg hogy nem érdekli a dolog, de elnézést kérni az bazzeg luxus.

"Szerintem ez vért kívám, csapjatok össze a harcmezőn és győzzön a jobb!!!"

• rekettyes
    Na megis sikerult egy hosszas vitat kibontakoztatni a temarol =)
    Egyebkent ez igy jo, amit leirtal egyetertes.
  • Poggyász
    Én is tapasztaltam ezt a hibát. Talán akkor jön elő amikor a spawn képernyőn matat az ember (nem a szavazó fülön).
  • Verzoo
    Van ilyen bug én is találkoztam vele
  • koschwarz
    bocs, nem is a diplomákra akartam célozni vagy megkülönböztetni, csak hogy talán emiatt nem tekintesz egy hisztérikus idiótának :)

a másik, hogy lehet hogy téged nem érdekel ha másokról valótlant írsz, de azokat a másokat érdekelheti. nem arra célzok, hogy hazudtál, csak valószínűleg összekevertél valakivel. úgyhogy részemről peace!

bár ilyen bugról még nem hallottam, hogy ha valaki szavazást indított, de kilép, akkor a következő név alatt fogja a program a szavazást kezelni, de mind1. ezt MeOw írta)
  • vsly
    Lehet,hogy a memóriák rakoncátlankodnak.Nekem is voltak a gépemmel hasonló gondjaim,de egy kis BIOSfinomítás segített(hajszálnyit lejjebb vettem az overlockot)
  • Hatt
    Annó az eleje felé még csak is magyar szerverre jártam mert minek menjek külföldire ha van magyar is amiért sokan fáradoznak hogy működjön. Mostanság oda megyek ahol a csapatom épp tanyázik.
    Nekem mondjuk teljessen mind1 hogy te voltál e vagy sem, eddig se foglalkoztam vele, mostantól se fogok:)
    Vannak akiket megjegyzek akarva, akaratlanúl, vannak akiket nem.
    A másik hogy sokszór a gyerek érettebben viselkedik mint egy sokdiplomás. Szerintem nem kell így elkülöníteni őket.
  • Hatt
    Ezt a hozzászólást nem igen értem:) Nincs ez kimaxolva még közel sem:)
  • Hatt
    Mi a fene, mindenki hülye csak én vagyok helikopter?!?!?...
  • dronkZero
    Nem, csak a szokásosnál is hülyébbek vagytok. :P
  • dronkZero
    "A "tenni kell ellene" szöveg meg a "csapat hibája, ők tehetne róla meg is érdemlik" egy vicc, waron igaz de publikon nics csapatmunka ezért ez még önigazolás kísérletnek is kevés. Ha valaki a bombázással éli ki magát felőlem csinálhatja nem azért megyek fel a szerverre hogy aztán sorbaálljak a reptéren, ez lenne az egyetlen amit tehetnék mert repcsit földről nem lehet lelőni."

Na ne viccelődjünk már! Mégis, kinek a hibája, ha egy csapat visszaszorul az elfoglalhatatlan zászlójához? Annak az oldalnak kéne meghunyászkodnia, amelyik -public, "nincs csapatjáték" ellenére- összekapta magát, és nyert? Na nehogy már! Ha nincs szerencséd, és egy balfasz pntfarmolós, repülőért-sorbanállós-rögtön-lezuhanós, DTKzós, vagy csak szimplán überláma csapatba kerülsz, az valóban pech, de:
    1. Nincs olyan kemp, ahonnan ne lehetne kijönni (hatványozottan igaz BF2-re)
    2. Ha a kijutás nem megy, úgyis hamar vége lesz a körnek
    3. Semmit nem változtat a dolgok állásán, hogy BC van, vagy csak kijönni nem tudsz
    4. Játék van, nem rinya
    5. Ha már ilyen helyzetbe hoztátok magatokat, akkor talán nem az ellenséget kéne baszogatni -nekik ez a dolguk, hogy lelőjenek-, hanem a saját oldalt összeszervezni picit.

Tudom, bombázásról volt szó, de annak nem sok köze van a BC-témához. Bombázóval nehezen szorítod vissza az ellenséget a főbézére.

Egyébként meg akkor gyárts háziszabályzatot, ha be is tudod tartatni.
    Waron is volt szerencsétlenségem ilyen idióta szabályokkal játszani, remélem több olyan nem lesz.

Egyébként félreértés ne essék, nem a BCre izgulok, de úgy gondolom, hogy aki eddig eljut, az csak magának köszönheti, és megérdemli 100%osan.
    Hozzátéve, hogy azzal a szabállyal, hogy "no BC" pont az ilyen repülőért-heliért sorbanállós faszlámákat véditek. Ha nem bombázza, tankozza, helizi, géppuskázza, késeli le őket valaki rendszeresen a reptéren, soha a büdös életben nem fogják megtanulni, hogy hogyan is kellene ezt a játékot játszani.
  • Yan
    RegCleaner nevü progival töröld a szállat, a backup-ot mentsd el máshová, és késöbb reinstall után vissza tod rakni.
  • Running
    PF Meow.
  • Me0w
    Haha, latom megjott a tobbi betonfeju is hozzaszolni. Rajzas van, vagy mi?
  • Running
    Egyébként már észrevettem hogy 64-es karkandon szinte lehetetlen elfoglalni a Hotel-t ha néhány helyen nem blokkolják a spawpontokat. (lövik a megjelenőket)
    Mivel 4 helyről folyamatosan özönlenek és lehetetlen eljutni a zászlóig...
  • Running
    De a spawolókat is jó egyből hátbalőni.
  • koschwarz
    igen, ezt én is már felfedeztem. főleg karkandon annál az ominózus első zászlónál jól lehet fedezni a kijáratot a bádogfalaknál, amíg a társak benyomulnak.
  • koschwarz
    még mielőtt valaki felvetné, hogy korában azt írtam, hogy rendőrökkel vagyok körülvéve a munkahelyen, akkor milyen cégnél lehetek jogász. az ORFK-nál.
  • koschwarz
    ja, még annyit hatt, hogy talán 10 óra sincs összesen az az idő, amit magyar szerveren játszottam, ami a 10 %-a sincs annak, amit összesen játszottam. úgyhogy a te játékidődet is figyelembe véve az esélye annak, hogy egyáltalán találkozhattunk volna, szinte 0. és még 1x mondom, AZT SEM TUDOM, HOGY KELL SZAVAZÁST INDÍTANI, még a squad nevét sem tudtam soha megváltoztatni. még flatline-nal is csak egy filmforgatáskor találkoztam, runninggal is csak autóversenyeztem, innen a fórumról egyedül albertora meg schrank-re emléxem, hogy együtt játszottam.

komolyan, nem "védekezem", csak az zavar, hogy - magamat ismerve, aki még büntetni se nagyon szokott tk-ért - ilyeneket írtál rólam ÉS ebből bárki helytelen következtetést vonhat le. még annyit, hogy 31 múltam, jogász vagyok egy cégnél, és nem egy hüje kisgyerek, aki ezért, mert egy játékban lelövik - FŐLEG HA A SAJÁT CSAPATTÁRSA, VÉLETLENÜL - akkor megsértődne. ez a játék nekem egy kikapcsolódás a munka után.

de ettől fogva részemről lezárva. csak azt kérem, lásd be, hogy még ha hasonló névre is emléxel (ami monnyuk kizárt :) ), akkor sem én lehettem az a játékos. ehhez csak az kell, hogy hoggy nekem. :)
  • Running
    Szerintem is kevered valakivel mert koschwarz rendes gyerek, versenyen is rendes srác volt nem gázolt el mint schrank. Nem velem kevered? Én mondjuk még mindig nem tudom hogyan kell szavazást indítani, de a warokon nagyon nem vagyok lelkiismeretes.
    Tegnap próbálgattam mivel lehet a leghatékonyabban lelőni a sikátorokban mászkálókat és úgy vettem észre a support 200 töltényes darálója a legjobb. Hosszabb-rövidebb sorozatokkal simán karbantartom a ottlévőket amíg valaki számba nem hajít egy gránátot.
  • koschwarz
    ez a nevem a játékban egy HUN-nal megtoldva, ettől függetlenül kizárt, hogy koknkrétan rám gondoltál, a már leírt okok miatt. nem vettem magamra, csak nem szeretném, ha itt a fórumon más azt hinné, hogy tényleg ilyen vagyok. de erről ennyit.
  • PsyhoApu
    Nekem is sikerült feljutnom EA rankedre. De csak 1-szer! Azóta nem sikerült. Inkább áteveztem a private ranked világba
    Van egy olyan tippem, hogy az álalunk generált kulcsot első körben elfogadja, utána meg tiltó listára kerül. Vagy valami hasonló. De ha ma is fel tudsz lépni, akkor vedd úgy hogy nem szóltam.
  • SigS
    O5XP-JR5Y-C4NL-UO50-8VTL
  • palesz191
    Nem tudja valaki a BATTLEFIELD 2 telepítési kódját? Előre is köszönöm!
  • PocoK Bf2
    "orcadba puncsol egy eroset, azt elviszem egy foldkoruli utra jutalmul"

Én jelentkezem! Hol is laksz Alberto? Már régóta elakarok menni egy földkörüli útra
  • Promi #46459
    Hmm ugy latom nem csak nekem kedvencem Alberto.
    En is tudnek meselni, de felesleges..:)