• Pharolas
    Azt a mindenségit. Téged aztán jól felpaprikáztak :D

Csak saját véleményként közlöm, hogy a Sharqi szerintem egy antihelis pálya. Nem is értem, hogy minek kellett oda helit tenni.
    Az én álláspontom szerint egy heli ne nagyon foglaljon zászlót, hisz igencsak sebezhető. Ez hatványozottan igaz a sharqira, ahol 3db iglával lehet kereszttűzbe venni.
    Isten igazából ezen a pályán a helisek dolga, hogy ne hagyják a másika élni, és a spawntime ideje alatt meg segítsenek egy kicsit a csapatnak. Sokan mondták már nekem is (köztük szegény Hatt), hogy ne kempeljem a TV tornyot. Itt közlöm alásan, hogy a TV torony elfoglalható bázis, így a helinek támogatnia kell a foglalást, úgy, hogy likvidálja a megjelenőket (teszem hozzá, tényleg hálátlan feladat, de hát a war az war :D).
    Másrészről az arab "tehénnek", ahogy én nevezem, légicsatában nem sok esélye van egy kobra ellen, ha jó a helis, így minden udorlatos cselt be kell vetni.

Alma, én nem húznám fel magam olyanokon, hogy "csak a heliből vagy nagyfiú". Ilyenkor nyugodtan csak annyit kellene mondani, hogy a meccs végén nézze visza a battlerecorderben, hogy ő mit csinált, s utánna csiripeljen.

Ezért is jobb a dragon valley, mert az amcsi és a kínai heli közel azonos képességű. Ott mutatkozik meg a pilótai kvalitás, nem a sharqin.

Albrto, én személy szerint nem ismerlek. De a beszámolók alapján egy olyan emberke lehetsz, aki nagyon nem bírja a konkurenciát (főleg, ha neki te nem vagy konkurencia, ha érted a lényeget). Javaslat...gyakorolj szorgalmasan, és ismerd el a jobbikat, mert talán még tanulhatsz is tőle. Én úgy fejlesztettem a helis képességeimet, hogy kiálltam nagyágyukkal, és szépen lassan kezdtem ráérezni a dolgokra. Hozzáteszem, még így is vannak akik nagyon el tudnak gyepálni (pl. múltkor az egyik amcsi szerveren szembe találkoztam a heli ranglista 8ik helyezettjével, Unknown_x-el, na ő mutatott pár érdekes figurát, miközben halomra killelt.)