172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Landor #46580 GCR hagyd rá, ez menthetetlen.
Ne alacsonyodj le a szintjére. 
Aki nap mint nap játszik veled a magyar szervereken, azt tudja hogy valójában milyen vagy, neked semmi okod magyarázkodni!
-
Fényévekkel jobb a kínai vadász,mint az f22.De még az f18nál is jobb.
Sztem vadászok közül az a legjobb...
-
Má csak schrank képei hiányoznak -
Az a szerencséd, hogy az előbb kajáltunk, mert ilyen képek láttán bizony nem tálaltam volna fel
-
-
-
Amúgy nagyon könnyen a végére lehetne járni ennek a vitának. Mert az egy dolog, hogy az ember alatt egy jó gunner van, és a pilóta megtanulja kiszolgálni, attól még nem jó pilóta.
Próbáljátok meg gunner nélkül lerendezni a dolgot. Ott megmutatkozik a manőverezőkészség, a célzókészség, és úgy amúgy minden erény, ami egy pilótát jó pilótává tesz.
Én személy szerint jobban szeretem az ilyen típusú harcokat, mint a jó gunnerrel történő "még nem is látom a helit, de a gunner kiszedi" eseteket. -
ere emléxem. ott kempeltetek a helis bázisunkon, és én bombázóval voltam, és mindíg mondták nekem hogy kicsit zavarjalak meg titeket, hogy feltudjanak szálni, mert nem hagytátok őket, -
Milyen csuf ennek a jateknak a boritoja azzal a nagy piros kettessel a kozepen.
Etalon a Splinter Cell - Chaos Theory-e ,arra ha ranezel egybol tudod milyen lehet a jatek=) -
1.Mondtam már ne hazudjál akkor száltunk BE
2. vót má olyan hogy én lőttem le valakit , de nem röhögtem rajta ,és aki engem lelő az se gyakran szokott röhögni (csak a bunkóbb fajta , de az szerencsére ritka)
3.Az idióta szót tartogasd anyádnak -
Igaz hogy te lany vagy? -
Verzoo #46567 -
Mondom en, hogy idiota vagy. De nem meglepo, a vilag tulnyomo tobbsege az, azert mert a jatekban kissebb mintat vizsgalunk, azert meg az aranyok nem valtoznak.
Azert mert a forumba irkal valaki, meg az aranyok nem valtoznak...
Igen ha latod, termeszetesen lelovod, de mivel nem lattad igy en lottelek le titeket :)
Ha te losz le minket, mi miert rohognenk ezen ? ez a te dolgod olyankor...
de azt hiszem meg erre is tett egy smilet a gunnerem, hiszem mi szorakozunk, ti meg vert izzadtok...
Borg kossz a felkialtojelet, mindig szerettem volna egyet :)
-
Peugeot #46565 eggyet értek ! igen férreértetted nem baj majd legközelebb 
-
Hat elegge keteluen fogalmaztal elozo leveledben, lehet hogy en ertettem felre... 5 ora alvas nem eleg a friss elmehez :)
-
Ne hazudjál ,szerinted ha látok a bazis mellet 1 BH ,nem lövöm ki ? Akkor száltunk be ,odaforditottam a helit akkor szedtél ki minket belőle .És sose sírtunk,szidtunk azmiatt hogy lelőttetek (azon a pályán egyetlen egyszer írtam ,amikor kiszedtelek erixel a főbézen , azt hogy: most röhögjetek ) . Mondtam már , engem az a nagy arcod idegesített fel . Idióta meg az a nagypofájú jó édes a.. -
Peugeot #46562 hát igen a hülyéket vizsgállom ! de A te pártodat fogva irtam és mit kaptam 
-
ja, hogy meg egy hibbant, koszi ennyi eleg is volt bemutatkozasnak...
jezus, vagy valami parlementi vizsgalobizottsagi tag lehetsz :)
-
haxoror #46560 Na akkor ötödszörre:
A kickvote-ot a pilóta nem azért kapja többnyire mert az ellen irígy a tudására hanem azért mert ez a játék(!) egy társas szórakozás amiben a bombamániás nem partner.
Érdekes hogy assaultok vagy bármi más ellen szinte sosem indul szavazás mindig szegény pilótákat utálja a nép... -
Peugeot #46559 hogy én kivagyok ?? hát ha mondok egy nevet rájössz nemhinném ! én most felártam az igazságot immáron negyedszerre ! -
ki vagy te ? neked meg mi bajod ?
-
haxoror #46557 Mivan? :DD 
Ennek mi köze az én írásaimhoz?
Egy szóval sem beszéltem a bc-ről végig a bombázásról volt szó jééézus...
-
nem jol emlekszel, repultetek vissza a helivel hisz azert nem szaguldottam be a bhval mert latatlak titeket, aztan kerestem egy helyet ahova nem baj ha leesik a bh par meterrol amig atulok loni, ertsd dombteto, es ugy forditottam, hogy az egyik agyuja ralasson a helipadra, majd epp akkor ertetek vissza, de a levegoben voltatok meg, es nemis a helit lottem szet, hanem csak titeket ki. nincs itt semmifele ferdites max reszedrol. Soha nem alltunk meg lebegni, hisz nagyon messze van a bazisotok, az hogy a gunnerem azzal probalkozott a hosszu ut alatt, hogy feltavrol ellovi a tv guideot a nagy semmibe , es neha el is talalt titeket ez teny az o erdeme es talan ebbol adodott:
tegnap talalkoztunk a magyaron egy 667 nevu klan ? emberkekkel, a pilota nem volt nagy asz, de a tv guideot ugy lottek vaktaba a vilag masik vegerol, hogy csak na. mondjuk az allo helire, de akkor se tudtuk sose honnan jon az egi aldas, jol nyomta. De valahogy eszunkbe se jutott elkezdeni szidni oket es felmeojiket, hogy hogy meritek hasznalni a raketat.Igazabol veluk 100 X szivesebben jatszottunk volna mert igen jok voltak, de elotte megint megszakadt mindkettonknek a net-e es server fullal nem tudtunk visszamenni mar.
Ha visszamentunk volna, tanultunk volna biztos sokat, es nem az ilyen idiotakat lottuk volna halomra mint ti vagytok. -
Melyik szerveren utkoztok azt meg nem irtatok , bemennek rohogni. -
A W - t nyomjad ne a bal shiftet, majd kello sebessegnel a lefele nyilat, utana meg csak gyozzed a levegoben tartani=) -
Peugeot #46553 tök mind 1 ha már ide beirsz hazudsz végülis sokak szerint ez igy van ! de erre mondom én hogy itt forumon vagyis inkább interneten nagy a szája mindenkinek de ezt csinálja meg velem négyszemközt akkor egy büdös szavam nem lessz többé hozzá hogy mit ir kinek és kit tapos éppen a földbe csak ugy ! -
Jobb is. Inkabb legozzal. -
Samspye #46551 De nyomom a repülésnél a balshiftet de nem száll fel az a kurva repülő!
-
hat kerdezed meg az aldozatokat... ok is itt vannak valahol.
nem azt mondom csipobol csinalok ilyet, de tegnap pont ott, pont osszejott, es igen jot derultem rajta.
Kamuzni nem az en stilusom...
-
Aha , persze ti látotávolságon kívül TV kamerával foglaltok ? Mert ott lebegtetek úgy szedtetek ki minket a foldön nem egyszer és ezen röhögtetek . Amikor a BH-val lelőttél akkor se tölteni mentünk hanem akkor szálltunk be , és több ilyen ferdítés is van a szövegedbe . De kurvára nemérdekel ,undorító ez a menő stílusod és kész . Ja amúgy meg a gunnered jó volt ( vagy ő volt a jó ?) , úgy hogy ne fényezd itt magad , ezt ha jól emlékszem már más is mondta neked . -
Ejj de nagy arcod van ,azért ezekre a nagy mutatványokra kiváncsi lennék szvsz a fele se igaz. -
Verzoo #46547 Albertó te meg anyázás helyett inkább moss fogat
-
Sot az volt a legviccesebb, amikor meg egyedul voltam bent, amcsi oldalon beleptem egyedul, felszalltam a BH-val, mert a cobra nem volt ott.
atmentem a mec bazisra, gondoltam elfoglalom egyedul, de lattam megy vissza a harci helijuk, amiben talan ti voltatok, erre vezetoulesbol atultem a BHban az egyik gepagyuba kilottelek a helibol titeket majd visszaulve, odarepultem az ures helitekhez, Bh-bol ki, majd be a ti helitekbe es mar vittem is.
Nn mi, ha ez nem vicces :)
-
Peugeot #46545 Szerintem csak egy kicsit nincs jo kedve ! ennyi hagynikell ! -
Verzoo #46544 Egyre több baj van az Albertó gyerekkel 

-
Peugeot #46543 Csokolom mi a nagy helyzet ? -
Verzoo #46542 Én segítenék de nem értek hozzá 

-
ja tenyleg most, hogy mondod mar emlekszem. De te a kovekezokre nem emlekszel.
amugy ez az operation clean and sweep palya volt.
mi voltunk az amcsik termeszetesen mentunk elfoglalni a mec helibazist, feluton talalkoztunk lelottunk, mire odaertunk a bazisototokra, ujrajott a helitek, termeszetesen szetlottuk mielott felszallt volna, majd utana probalkoztunk elfoglalni a bazist.Ami legalabb haromszor sikerult is, de olyan balga volt a csapatunk, senki nem jelent meg ott, igy mire visszaertunk feltoltes utan mar megint a tietek volt, igy titeket megint lelottunk az egben, vagy epp felszallas kozben es megint probaltuk elfoglalni.
Aztan kedves internet szolgaltatonk mindkettonket kivagott, visszalepve senki nem vitte a helinket,az elozo kort elvesztettuk, a csapat keptelen volt egy bazist si megtartani/ ismet felszalltunk, aztan mar nem is mentunk a helipadotokhoz, hanem a csapatunknak segitettunk, ahol neha megjelentetek ti is helivel, de tobbnyire a tengerben vegeztetek./ilyenkor csatlakozott hozzad alberto, elotte repulozott es buszken dobalta az 5 bombat lefele, mert tolunk senki nem repult szerintem/
Az ominozus "HEHE" az annak szolt, hogy kepes voltatok a mec helivel berepulni az amcsi elfoglalhatatlan bazisra, forditva meg sose csinaltam ilyet /mar itt szenthaborut eskudtetek fel ellenunk/ ami a palya masik vegen van, probalva leloni minket, epp felszallas kozben, de arra is keptelenek voltatok igy kb egy meterre a foldtol felemelve az orrat a helinek ismet egy tv guided landolt az arcotokban.
Hmm meg jo, hogy jok az emlekeim...Azzal semmi baj nincs, hogy nem tudsz helit vezetni, azzal se volt ahogy jatszol, de amikor kis alberto melle alltal, es hajtogattad az o hulyeseget, akkor csalodtam benned.
En se azt mondom hude szuper pilota vagyok /pedig az vagyok :)/, de amikor jobbal talalkozom, nem behuzom a farkam es elfutok, hanem szidkozodok magamban es probalok felulkerekedni a probleman...hianyzik beloled a kuzdoszellem.
-
Polemius #46540 Nem mintha a SQUAD'S GUIDE F.A.Q. részében nem szerepelne a válasz az eredeti kérdésedre. Ami ott fenn is be van linkelve, ha valaki az aláírásomig nem jutott volna el még soha. ;)
Jut eszembe! Lenne kedve valakinek hozzájárulni? Egyrészt jó lenne ingame képekkel behelyettesíteni a jelenlegi (kiképzési anyagokból vett) képeket. Ehhez kellene valaki, aki szép képeket tudna csinálni, meg esetleg még pár ember a 'fotózáshoz'.
A másik dolog, hogy ha valaki érez affinitást magában, hogy pofásabb külsőt adjon neki, emelje fel a kezét. Mert már most is túl hosszú egyben, meg akarok is rajta még igazítani, hozzátenni. Ezért célszerűbb lenne szétszedni. Persze ha senki nem segít, akkor is meglesz előbb-utóbb ez a része, csak hasonló minimál (nulla) designnal. :) -
Azért az ne felejds el odaírni hogy ez az egész az előző pályán kezdődött amikor még a helipadon széttlőttétek a helinket . És nem ez volt a bosszantó hanem az , hogy még röhögtetek is rajta . Ezt a nagypofájú stílusod nem bírom , amit már itt is bemutattál többször , hogy milyen fasza gyerek vagy .