FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
ja tenyleg most, hogy mondod mar emlekszem. De te a kovekezokre nem emlekszel.
amugy ez az operation clean and sweep palya volt.
mi voltunk az amcsik termeszetesen mentunk elfoglalni a mec helibazist, feluton talalkoztunk lelottunk, mire odaertunk a bazisototokra, ujrajott a helitek, termeszetesen szetlottuk mielott felszallt volna, majd utana probalkoztunk elfoglalni a bazist.Ami legalabb haromszor sikerult is, de olyan balga volt a csapatunk, senki nem jelent meg ott, igy mire visszaertunk feltoltes utan mar megint a tietek volt, igy titeket megint lelottunk az egben, vagy epp felszallas kozben es megint probaltuk elfoglalni.
Aztan kedves internet szolgaltatonk mindkettonket kivagott, visszalepve senki nem vitte a helinket,az elozo kort elvesztettuk, a csapat keptelen volt egy bazist si megtartani/ ismet felszalltunk, aztan mar nem is mentunk a helipadotokhoz, hanem a csapatunknak segitettunk, ahol neha megjelentetek ti is helivel, de tobbnyire a tengerben vegeztetek./ilyenkor csatlakozott hozzad alberto, elotte repulozott es buszken dobalta az 5 bombat lefele, mert tolunk senki nem repult szerintem/
Az ominozus "HEHE" az annak szolt, hogy kepes voltatok a mec helivel berepulni az amcsi elfoglalhatatlan bazisra, forditva meg sose csinaltam ilyet /mar itt szenthaborut eskudtetek fel ellenunk/ ami a palya masik vegen van, probalva leloni minket, epp felszallas kozben, de arra is keptelenek voltatok igy kb egy meterre a foldtol felemelve az orrat a helinek ismet egy tv guided landolt az arcotokban.
Hmm meg jo, hogy jok az emlekeim...Azzal semmi baj nincs, hogy nem tudsz helit vezetni, azzal se volt ahogy jatszol, de amikor kis alberto melle alltal, es hajtogattad az o hulyeseget, akkor csalodtam benned.
En se azt mondom hude szuper pilota vagyok /pedig az vagyok :)/, de amikor jobbal talalkozom, nem behuzom a farkam es elfutok, hanem szidkozodok magamban es probalok felulkerekedni a probleman...hianyzik beloled a kuzdoszellem.