172102
  • Gundark1234
    Ez igaz. Tényleg halálosabb. Én csak a felépítés miatt hasonlítottam az m16-hoz.
    (gépfegyó+gránátvető).
  • Running
    Lehet hogy a tieid voltak és csak értetlenül néztek? Ma ez lesz a vesszőparipám.
  • Me0w
    Azert annyiban mas, hogy berontottam vele 3 ember koze es egysem maradt eletben, azert m16-al ezt nehezen viszed vegbe :)
  • Gundark1234
    Affene megelőztek
  • 0Fritz0
    Biztos, hogy Lacoo = Lac coo?
    :)
  • Gundark1234
    Az biztos egy F2000-es volt. Az a következő unlock fegyver a g3 után az Assult kasztnál, de kb ugynolyan mint az alap m16(gépfegyó+gránátvető) csak a dizájn-ja futurisztikus.
  • FlatlineHun
    Ráadásul amennyire én tudom a flashbang hangos is. Szerintem úgy kellett volna megcsinálni, hogy aki eldobja, azt nem vakítja (ő tudja, hogy mikor kell becsukni a szemét), aki elfordul/fal mögött van azt sem, viszont hatótávban süketít mindenkit, úgy hogy a VOIP-ot se hallja az illető.
  • FlatlineHun
    Valószínűleg f2000 volt, az assault SF unlockja....
  • Me0w
    Haha, ezt a villanos dolgot mar counterstrikeban nagyon regen megoldottak, ha elfordulsz akkor nem vakit :) Fal mogul nem vakit, stb. Erdekes lassan 8 eves HL motor mar tudta ezt akkor a csillivilli bf2 endzsin miertnem...
  • koschwarz
    híjj, alap, klasszikus, kultikus, nagyon vigyázz magadra, amíg nem nézted meg, nem halhacc meg!! :) az Antiokhiai Szent Kézigránát. ez lesz az "Top Secret Forces" kiegészítő áltimét vepönje :).

NA, ez a baj a villanóval. ugyanaz, mint a repcsikkel. nem lehet mit tenni ellene. ezért ilyen tehetségtelen faszok ez dájszosok. hiába csináltak egy tök jó játékot, néhány átgondolatlan aprósággal tönkrevágták az egészet.

most monnyátok meg őszintén, ha látnám, hogy repül felém egy gránát, mit csinálnék úgy igazából????? becsukom a szemem és elfordulok. ha kézigránát, azért :), ha meg szerencsém van és csak egy villanó, akkor azért. mibe kerülne azt beletenni a játékba, hogy ha észreveszed a villanót, akkor el tudj fordulni és nincs semmi baj?????

egyébként egy lelőtt ellenségtől felvettem valami űrfegyvert, olyan célkeresztje volt, mint egy bulleye, és sajna nem tuttam kipróbálni harcban, mert leartiztak.
  • Running
    Sajnos nem láttam.
  • FlatlineHun
    Gyalog-galopp.... mindegy.
  • Nagydög
    Hacsak nem indultak a sajat csapattarsaim varosnezo turara, a zaszlok megrohanasa helyett, fejuk felett piros neveket hordva, akkor azt hiszem nem. :)
  • Running
    Na ezt most nem érte...reggel van még.
  • FlatlineHun
    "Nem azért gyűltünk össze, hogy vitatkozzunk, hogy ki gránátozott le kit...."
  • Running
    Biztos hogy nem a sajátjaidat Tékáztad???
  • FlatlineHun
    Én történetesen tudom a megoldást, lévén a hétvégi lanpartyn 3 embernél ugyanez volt.

Viszont nem mondom el. És ezt köszönd magadnak.
  • Running
    Szerintem nem segít ha elfordulsz...egyébként a sima gránátot se veszik észre. Az a kedvencem mikor hajítom előre a gránátot a sikátorhoz, mielőtt befutnék, erre két társam egyenesen rávetik magukat, mintha aranyból lenne. Aztán mikor elszállnak mint a győzelmi zászló, máris kapom a 2 büntetést érte.
    Ezért szeretem a G3-at, messziről egyes sorozatok fejre és lassú előrehaladás...nincs küzedelem a tömegben, ki kit lőtt le, ki kit gránátozott le.
  • koschwarz
    az a baj a villanóval, hogy qrvára nem sikerült még azt sem észrevennem, hogy ha dobnak egyet. úgy értem, míg pl. a SWAT4-ben láttam, hogy repül egy gránát, akkor elfordultam, és így semmi hatása nem volt rám. nos, ez a BF2-ben nem sikerült. valakinek?

• Nagydög
    Juuuuujj! Tegnap jatszottam a HMC szerveren. Sajnos nincs battlerecorderuk, mert ez burleszk filmbe illo volt. Karkandon jatszottunk. Berohantam az amcsik felol legelso zaszlo(Hotel) mellett levo sikatorba, ami mar az amcsike volt. Ott alnak bent a nepek es bamultak lelkesen a keresz iranyu sikatorba. Na, mondom, akkor lassunk munkahoz. Gyorsan hatba lottem a legkozelebbi csokat, aztan a tavolabb allot is elkezdtem, de eszrevett, es vedekezni probalt. Kiurult az AK igy pisztolyra valtottam, es kb a negyedik lovesre lefekudt. A harmadik mandro mindebbol semmit sem vett eszre, igy utana rohantam a sikatorba, es a buksi fejebe uritettem a maradek par golyot a pisztolybol. Tulelte. Meg se fordult. Akkor kes. Rarohantam, de kozben megfordult es meglepeteseben nem lott, hanem elkezdett visszafele menekulni, en meg a kessel hadonaszva utanna. Erre ott all vagy ot tovabbi csoka. En vadul rohangaltam egyiktol a masikig, es probaltam elnyiszalni a torkukat, de annyira meg voltak lepodve, hogy mindenki csak elhuzodni probalt es senki nem lott ram, vagy ha lott is nem talalt el. Persze nekem sem sikerult senkit lekeselnem. A vegen egyszeruen megalltam kozottuk, hogy valaki mostmar nyirjon ki, mert a rohogestol ugysem nagyon tudok mar jatszani.
  • koschwarz
    ne haragudj, de ellent kell mondanom neked. KARI! a határőrség és a vám nem fog létezni pár év múlva, már most is folyamatosan épitik le őket. mindez a kb. 2007. év végi schengenhez való csatlakozásunk miatt (nem lesz határ, csak a szerb, a román és az ukrán, ebből a román is meg fog szűnni középtávon).

pénteken peccseltem, azzal nem volt baj, viszont azóta egyes textúrák villognak, mindig akkor amikor valaki tüzel ( úgy értem fegyverrel :) ). de hogy ez nem a torkolattűz miatt van, az tuti. ti ezt nem tapasztaltátok?

bazze, mikor először az arcomba vágták a flashbanget, nem tuttam mi van, asszittem elromlott a monitor. mit mondjak, qrvára idegesítő. muszáj lesz megvenni a SF-t.

• lacoo
    Már bocsesz te kis irónikus gyerek, eddig tökéletesen tudtam patchelni a F.A.Q. alapján, nem is írtam volna be a fórumba a kérdésemet, ha nem próbáltam volna meg mindent. Csak sajna most nem jött be a dolog és ezért gondoltam , hogy megkérdezem az okosoktól, hátha tudnak valami alternatív megoldást.

Esteleg ha valaki járt már így és meg tudná velem osztani a megoldást, akkor nagyon megköszönném.

Köszönettek:Lacoo
  • Crem
    Mivel ez egy nem hivatalos war, sőt csak poén szinten elindúlt, ezért szerintem többen kíváncsiak rá!:)))
  • Crem
    EX klánból ki jön?
  • Ahhoj
    csak úgy kíváncsiságból, kicsit nem túl nagy felhajtás ez egy meccsnek? :)
  • Running
    WAR AZ EX KLÁN ELLEN!!!!

-IDŐPONT: HÉTFŐ (11.28.) 20:30!!!!

>>>SG HORDA:
    1. MEOW
    2. badsec
    3. [SG]Running
    4. Gundark
    5. Crem
    6. [SG]atwe
    7. -mNz-Jean
    8. Schrank
    9. {TLD}Gaboca
    10.szabfer
    11.tRs.Gerzson
    12.digitalenjoy
    +Tartalékos:
    [SG]Borg
    -mNz-Jean 2 embert tud még hozni...
    Drachomir

>>>TS:
    Server adress: 193.109.252.107:8768
    Nickname-hez a neved, Annonymus legyen pipálva és CONNECT! Keresd meg a BF2 WWEX -t és csatlakozz be.

>>>Szerver: SG SZERVER!
    ADATAI: 193.202.85.85:16567
    Player: 32
    Spawn time: 15 mp
    Round time: 20 perc
    Ticket: 200
    Autobalance: nincs
    Friendly Fire: On
    Punkbuster: On

Térképek:
    Karkand, Masthuur

Ha valaki mégse tud jönni az jelezze...köszönöm.
  • alberto 15
    én a legalsó módszerrel csináltam
  • Crem
    Még egy kis + a Patcheléshez!

Ez is mehet a F.A.Q-ba.

To update your client it's essential that you follow one of these routines:

[b]Install Special Forces -> Install v1.12 Patch -> Play Online
    OR
    Install BF2 -> Install v1.12 Patch -> Play Online
    OR
    Install BF2 -> Install v1.12 Patch -> Install Special Forces -> Install v1.12 Patch -> Play Online

• Danee
    Nekem v-sly kiunlockolta az SF-es fegyvereket, ugyhogy egyenlore nem kell megvennem!
    Ezer kösz v-sly!
  • vsly
    Kérdezd meg ITT???

byebye
  • Verzoo
    FAQ
  • lacoo
    Sziasztok!
    Hogy a fenébe kell ezt az új Patchet felrakni, hogy müködjön a game, ugyanis felrakom; indítás és visszalép az asztalra. Eddig mindig sikerült patchelni, ez az 1.12-es kifogott velem.
    Kérlek segítsetek!
  • bbccc
    Nem tudna valaki olyan linket mutatni,ahonnan letudnám tölteni a bf2 pályaszerkesztő progiját?
  • Verzoo
  • Verzoo
    Az SF-ben is vakul mindenki tőle
  • Pharaoh
    singleplayerbe nem lehet unlockolni.
  • vsly
    Melyiket kéred?
  • Bruce007
    Hogy lehet unlockolni a fegyyvereket? Egy csomót nyomtam singleplayerbe és 70-90 pontokat v miket értem el...
  • mNzJean
    tényleg jó kis war volt , köszi RDHA
  • Robogo
    Köszönjük RDHA-nak a wart!Nagyon izgalmas volt,jók voltatok!

üdv:{TLD}Gaboca