• Nagydög
    Juuuuujj! Tegnap jatszottam a HMC szerveren. Sajnos nincs battlerecorderuk, mert ez burleszk filmbe illo volt. Karkandon jatszottunk. Berohantam az amcsik felol legelso zaszlo(Hotel) mellett levo sikatorba, ami mar az amcsike volt. Ott alnak bent a nepek es bamultak lelkesen a keresz iranyu sikatorba. Na, mondom, akkor lassunk munkahoz. Gyorsan hatba lottem a legkozelebbi csokat, aztan a tavolabb allot is elkezdtem, de eszrevett, es vedekezni probalt. Kiurult az AK igy pisztolyra valtottam, es kb a negyedik lovesre lefekudt. A harmadik mandro mindebbol semmit sem vett eszre, igy utana rohantam a sikatorba, es a buksi fejebe uritettem a maradek par golyot a pisztolybol. Tulelte. Meg se fordult. Akkor kes. Rarohantam, de kozben megfordult es meglepeteseben nem lott, hanem elkezdett visszafele menekulni, en meg a kessel hadonaszva utanna. Erre ott all vagy ot tovabbi csoka. En vadul rohangaltam egyiktol a masikig, es probaltam elnyiszalni a torkukat, de annyira meg voltak lepodve, hogy mindenki csak elhuzodni probalt es senki nem lott ram, vagy ha lott is nem talalt el. Persze nekem sem sikerult senkit lekeselnem. A vegen egyszeruen megalltam kozottuk, hogy valaki mostmar nyirjon ki, mert a rohogestol ugysem nagyon tudok mar jatszani.