172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
az a helyzet, hogy valóban meccseken -mivel cb szabályzat engedi- ezért bc nélkül nincs nagyon esélyed. egyébként joebá, nem is hinnéd, hogy omanon mekkora légifölénye van az usmc-nek. a bombázó az nulla, az 1 mig a 2 f35 ellen pedig esélytelen. persze utána nyomni kell a kempet a reptéren. az pedig koránt sem olyan egyszerű, mint az ember gondolná (csak géppityud van, mert ha visszamész tankolni, akkor addigra felszállnak). ezért néha gyakoroljuk a kempet, ezért bocsi . :) -
Nagydög #52204 Szo mi szo, eleg szar, mikor belebonyolodok valami buliba, aztan mire felnezek, minden bazisunkat elfoglaltak.
Mustaron egyebkent a PowerPlantot direkt cellovoldenek alakitottak ki. Tettek fole egy k... magas hidat, a zaszlot pedig gondosan ugy helyeztek el, hogy csak gyalog lehet bemenni, es minden fedezek 20 legalabb 20 centire van a foglalasi korzet hataratol. -
azért 32-esen már lehet repkedni, bár igaz, hogy leginkább csak körbe-körbe 
másrészt ilyen "kis" mapon meg a repülő tényleg csak azt tuggya, hogy bomba ledob, kanyar reptér fölé, bomba felvesz, kanyar, bomba ledob...és mindezt 15 mp-ként
-
mint mondtam sztem is publikon a bc gyökérség, csak leírtam pár érvet a másik oldal mellett...az meg, hogy mennyire megy egy szerveren, az adminfüggő...ez a "külföld mennyivel jobbmár, csak mi magyarok vagyunk gyökerek" közhely meg elég vicces... -
ha nem lenne üres az a két slot akkor azok is be lennének töltve játékossal csak akkor tudod hogy nem hiába nem tudsz felmenni
-
Megkerdem a fonokseget :) -
nade a játék nem 1 hónapja jött ki, lehet kérni ám karácsonyra is ha máshogy nem megy :) -
ha 4 peccs alatt nem történt semmi a méretnövekedésen kívül akkor mit vársza az ötödiktől
-

egyébként csak halkan kérdezem, hogy feltétlenül kell az a két üres slot fenntartva? gondolom kellemetlen lehet valakit kirúgni, hogy egy admin beférjen, de az esetek 95 %-ban, mikor mennék valamelyik magyarra, mindig üres az a két hely. -
Na majd az új peccsben srácok...
-
az egész ott lett elbaszva hogy nem fixek a főbázisok mint a korábbi bf-ekben ezis például egy ok ami ronmbolja ajátékélményt ha mustászitin fixek lennének a főbézek sokkal tovább lehetne játszani és sokkal élvezetes lenne a másik ilyen faszság az hogy 32-es mapokon van repülő hamár ilyen sebezhetetlenek akkor maradjanak 64-es map-okon arról nem is beszélve egy-egy repülő az azért elég ratyi ekkora map-okon
-
sorrysorrysorry :), inkább írtam (2-őt is) borgnak :). még nem válaszolt
kösz egyébként a jótanácsokat :) -
Szerintem a foldon allo vadasz szetloveset lehet simen szingleben is gyakorolni, felesleges elbaszni vele egy jopar ember jatekat. 4-5 napja betoltottem enis sharqit, puff lelonek alapon. RA betolt, pedig utalok kitabolni, ha nem kellett 5-6 ember bannolnom, egyet sem. Hatbaz, ezt a sok faszlamat honnan sodorja a viz? Mostanaban ha felmegyek I-re vagy II-re mar elore kell inditanom RA-t mert latom hogy a sok gyoker keptelen a fobaset elkerulni. De ha azt hiszitek, hogy csak no-name emberek csinaljak, nagyon tevedtek. Omanrol pl Odint meg Wolfguyt kellett 2-3 hete kiraknom. Go figure. -
arról nem is beszélve, hogy a többi játékos meg a szigeten várta az ellenfelet nyilván, akik csak nem jönnek, mivel ki sem tudnak mozdulni, hát ez bizonyos értelemben velük sem fair -
Válaszolhatnál a PÜD-re jóbarát. -
persze ott szerencsére van admin, és olyanokért is kirúgják az embert, hogy módosított színű meg betűméretű nick, stb. szóval csend, rend, fegyelem van, viszont jókat lehet jáccani.
egyébként van, amikor szinte szükségszerű a bc, pl. sikerül egy zászló kivételével elfoglalni az összeset, és annál az egynél gyülekezik mindenki, hogy ne engedjék ki az ellenfelet. ez is bc, de teljesen méltányolható nyilvánvalóan. viszont ez a tegnapi, amit leírtam, tökéletesen megölte a játékot, az op.cleansweep-en gyakorlatilag rögtön a játék elején ezzel indítani az amcsi főbézen, ezért volt bosszantó. kiváncsi vagyok hányan léptek még ki. -
---->
---->
---->
-
Block #52188 arra nem gondolsz hogy:
ha senki nem bc-zik hanem tisztességes módon tolja akkor egyszer az eggyik oldalon nehezebb, másszor a másikon. Ez hozzáálás kérdése, és ez a baj hogy itt a hozzáálás amolyan magyar mentalitás... hát de ő is csinálja....
nézde meg külföldön mennyia bc.... nemsok megsúgom. -
pedig te valójában SZERETED a bfkettőt -
persze, persze, külföldin is van kempelés, de én arról az egyik kedvencemről beszélek, amin ilyet még nem tapasztaltam. -
TS Zolly #52185 Gyakorolni, lezárt szerveren is lehet.
Nekem többek közt ezért is megy el a kedvem a publik játéktól. Warozni sajna nem tudunk. Marad a tisztességes játék, a DC. -
egyrészt igazad van, mert publicon a bc igenis gyökérség...másrészt pedig meccsen meg szükség van rá (pl egy f35 vs mig esetén csak akkor van esélyed mig ellen, ha - miután valami csoda folytán leesett - nem hagyod felszállni) ...namost ezt hol tudod egyedül gyakorolni? igen publikon...és ilyen szempontból a publik mindig is alá volt rendelve a klánwaroknak...persze meccsen is ha 2 normális csapat játszik, meg lehet egyezni pár dologban, de amíg a cb szabályzata lehetővé teszi, addig tudni kell használni...(mi se szeretjük, de ez van) -
TS Zolly #52183 Gyere wazze! 
-
még szerencse, hogy odaírtad :D -
Csak úgy, ahogy egy játék is. :)
Ha nem írtam volna oda, akkor a következő MP3-nál 15 perces hang nélküli adásra ítélt volna az ORTT.
-
512 ram rulezz
szival csít az 1 gigádal
Amugy én és inkább kezdek visszatérni a DC-be igaz több idöt töltötem BFV-ben és BF42-ben az idömet, úgyhogy mostantól majd feljárok hozzátok Zolly ha nem zaklatok :D
-
Rafia #52179
-
Block #52178 Kér a szó beléjük....
Ezt a BC témát csak egy értelmes társaságban lehet megbeszélni. lásd DC
-
TS Zolly #52177 Anyira járt a szátok, hogy jó a BC, meg a gyengébbik csapat büntetése. Nesztek, itt van, megkaptátok. Ne sirjatok. Ráadásul valamelyik nap, pont egy régi BF42-es irta. Bekell már látni sokmindenkinek, főleg a BF42-es és BFV-és skacoknak, ebben a játékba sokkal könnyebb BC-ni. Gyalogos nem tudja magát megvédeni a repülő dolgok ellen. Tüzérséget meg sem említem. Hál isten a DC-be nem lesz arti. Vannak nekem favorit szervereim, ahol egyenesen tiltják ezeket a dodokat, pár percenként meg is jelenik a kiirás a képernyőn. Ott élvezet játszani. Egyedül oda is csak c4-ezni lehet bemenni. Ha mégis, és van bent admin, azonnak szórja is ki az illetőt.
Régi DC-s mappokat, átlehetett moddolni ugy, hogy a főbéz körül, egy bizonyos körben, még akkor is csökkent az élet erő, ha nem is löttek az emberre. B2Z angol szerver ilyen volt. Tele is szokott lenni. Tisztességes játék folyt ott, nem ugy mint itt, hogy a vérpistike azzal éli ki eltévejedett nemiszenvedélyét, hogy repülövel vagy esetleg artival szórja az ellen főbézét. Megérteném, ha nem lenne már nekik mit elfoglalni. Pár hete valamelyik HUN-on, pálya betöltés után, rögtön a főbézen meg is haltam artitól. Istenem későn érek be 1 giga rammal. Első dühömbe elkezdtem irni, de inkább nyomtam egy alt f4-et. Legalább elöször foglalna az isten barma!! -
kösz running!
fasza felhozatal
-
Verzoo #52175 Hú de gyorsan eltünt egy HSz 
-
www.bf2sof.fw.hu >jobb oldalt menü
de itt láthatod:
1. meow
2. badsec
3. [SG]Running
4. Gundark
5. CB Crem
6. [SG]atwe
7. -mNz-Jean
8. schrank[HUN]
9. {TLD}Gaboca
10. (HUN)SzabFer
11. keke77
12. digitalenjoy
13. Szigi
14. Drachomir
15. Tomsteel
16. Piedon_GHT_
17. -tRs-Gerzson
18. [HUN]csome -
Ma este a fix.tv-n 20.15-től a Level Up-ban ODIN és az év Szájbersportolója díjkiosztó. Tehát bf, bf, bf namegy egy kis cs.
Nézni ám! Lehet a neten is onlájn:
Fix . tv lájv adás
hogy Khiirsah-t idézzem:
"add magad! ODIN
berongyolsz, lelősz mindenkit és befoglalod a pontot!!"
Szóval jó kis vérfürdőre lehet számítani!
-
Jó reggelt!
dobjon már valaki linket v. listát h kik vannak a Hordában!
koschwarz!
én külföldi szervereken is tapasztalom ezeket az élményeket:))
a multkor Dragon Valley 64-es map mindjárt az elején Tankal APC-vel meg amivel csak lehet elkezdték lőni az anyahajót úgy hogy ahogy éledtem úgy haltam be egyből
semmi esélyünk nem volt a kitörésre!
-
Nagydög #52170 Egy kulfoldi szerveren is talalkoztam ilyennel. Omanon mast sem csinaltam, csak a MEC helit oriztem, mert szakadatlanul jottek a nepek, akik kolcson akartak kerni. Vagy mi robbantottuk fel, mielott elvittek volna, vagy az ellen. Legalabb tiz percen keresztul nem sikerult senkinek felszallni vele. -
áhhh, tegnap du.5-6 körül felmentem az EA HU I.-esen, operation clean sweep kezdődött éppen, lespawnolok az amcsi oldal el nem foglalhatójára (mivel más lehetőség még nem is volt, még 200-200 volt az állás is, annyira az eleje a körnek), mikor rögtön leartiznak. na jó, azért megjegyeztem udvariasan, hogy ez azért nem szép dolog. bocsánatot is kért a másik commander. majd ezek után próbálkoztam a légvédelemmel, kétszer lebombáztak, mert hát az AA-val nincs idő egy feléd tartó vadászt lelőni, mire befogja és ellövöd, már lebombázott. jó, gondoltam megyek vadászgéppel én is. miután PT-6 Neo és társai kilőtték alólam a gépet, még felszállás előtt, elnyomtam egy szitkot és megvárom a következőt. azt is kilövik alólam, még ki sem gurultam. akkor már megnézem, hogy egyáltalán mivel lőnek ki, mert elsőnél azt hittem, valami TV rakétával. de nem, hanem eryx-szel. tehát ment 1000-rel a kemp az elnemfoglalhatón rögötn az elején, ráadásul ezen a pályán, ahonnan egyébként máshonan nem lehet elindulni az amcsiknak. persze lehet azt mondani, hogy nem kell bénázni, ki kell irtani az ellenfelet a bázisról, meg ilyenek, de ez engem nem érdekel, mert akkor is be kellene tartani bizonyos alapvető szabályokat, tényleg csak a másik tisztelete miatt.
csak azért írtam ezt le, hogy ilyenkor én ilyenkor már eccerűen szó nélkül kilépek. nem szövegelek, nincs értelme idegesíteni magam, megyek a megszokott külföldi kedvenc szerverre, ahol ilyet még soha nem tapasztaltam (tényleg). na ennyi. -
A holnapi Horda meccs valszeg 20:30-kor kezdődik mert sokaknak az a jó. Remélem az is kiderül majd mennyien is kéne h összegyűljünk. -
Hát kempelés nélkűl lopni nehéz:) Ti meg túl magassan képzett katonák vagytok Pharolasékhoz...
Leginkább chatelésben játék közben
-

-
miért nem kell minkewt komolyan venni?