172102
  • Kontrakcio
    még most sem jo mert ha mds rakom be akkkor +jelenik 1 ablak további filesekeel és nem indul a játék!
  • MooD
    már megoldódott a probléma..:)
  • koschwarz
    neked eredeti?
  • Enosh Chan
    agyamrrraaaaaa meeeeegy!!!
  • Enosh Chan
    az mds-t kell berakni...
  • Enosh Chan
    bazz engem még mindíg visszadob az asztalra pedig egy ati x800xl-em van :(((
  • Kontrakcio
    Sziasztok! lenne 1 kérdésem! bf2-őt h tudom elindítani? crack helyett mini image-et kell használni ami +van! azt a .mdf es filest betöltem a daemon tools-ba de azt irja ki hogy rakjak ba cd a +hajtóba!
    Egyszerüen nem értem h lehet elinditani már össze vissza 4h foglalkoztam vele de semmi!
    Légyszives segitsetek... !előre is köszi!
  • alma2
    torold a bf config file-okat es allitsd be elorol az irnyitast, ennyi a megoldas.
  • koschwarz
    ehhez az elnemfoglalható bázis bombázásához még annyit tennék hozzá, hogy én béketűrő embernek tartom magam, de megtörtént eset, magyaron: egy anyahajón lespawnolok, majd agyonüt az arty, majd mikor visszajövök, jön egy bombázó és agyonüt a bombáival, majd visszajövök, és jön egy másik vagy ugyanaz a vadászgép és leszed géppuskával, azért azon kicsit én is beidegesedek. ez lehet hogy megdöbbent egyeseket, mert ők fordított esetben birkaként tűrnék ezt vagy az "én annyira kurvára profi vagyok, hogy úgyis kijövök ebből" hozzáállásuk miatt ez nem zavarja őket, de egy olyan mezei játékost, mint én, igenis zavar.

minden személyeskedés nélkül, ODIN: szerintem nem lehet olyan nehéz lenntartani 1-2 ellenséges vadászgépet vagy helit pl. egy anyahajón. még a légvédelem ellenére sem, mivel az egy rakás szar. géppuska, rakéta, bombák, és máris mindenki marad a helyén, ha nem halt meg, akkor is marad javítani. addig lehet tenni egy kört és újra próbálkozni.
  • schrank
    a dzsojozás problémásabb mint a peccselés ha rám halgatsz visszaviszed és levásárolod az árát
  • MooD
    valaki vmi megoldást!!!
  • TS Zolly
    Nem kell beszarni, tegnap raktam ujra a BF2-öt a sima 1.12 pöccel SF nélkül. Tudom használni az SF ánlok fegyvereket. SF-t töröltem is a gépről, ne foglalja a warezos játék a drága helyet. :P
  • TS Zolly
    Tudod.
  • TS Zolly
    Hát nem tom miért nincs még ez tiltva a Magyar rankedokon. GSdc szerverén meg nem voltam soha. Bocs: GSBF2 szerver.

Elmesélek neked egy történetet, ami talán közrejátszott a CoR klán megalakulásának is.

Anno, mikor elkezdetm a BF42-öt, ( talán te még nem is ismerted, HBA, BFBT stb idejében ) nem ismertem ollan én sem, hogy BC BR. Majd egyik haver ráált a DC-re. Kipróbáltam én is. Asszem Magyar szerver akkor még nem volt. Vagy nem tom. Nem klánoztunk még, csak funoltunk. Jó időszak volt az. Párszor kiraktak, mert keményen BC-tem. Késöbb elindiult a DW majd az ACC szerver. Kapcsolatba kerültünk az akkori ACC klán tagjaival. Akkor már nekik megvolt a saját szerverükre vonatkozó szabály. Nem volt tilos végülis a BC BR , csak a javítón nem volt szabag tartozkodni. Majd belevették a helik kempelését is. Bár sokkal könnyebb volt leszedni DC-be a helit, mint a BF2-be. Majd bevettek minket az ACC klánba. Ugyi nem is kell mondanom, elég szépen kempeltük az enemy főbézt, amivel csak tudtuk. Ránk is ragadt a bézkemper klán jező. Volt ott minden. Sorozatvető, scud, sa-3 stb csak kemp legyen. Heli és repülőt meg sem említem. MAjd valami oknál fogva, az ACC megszünt, lett helyette a BB. Na akkor már egy picit visszafogtuk magunkat, soxor az iratlan szabályokhoz tartottuk magunkat, vagyis mi BB-sek. De azért néha répáztunk rendesen. Oszt meguntuk az ingyen freg lehetőséget, és egyik napról a másikra abbahagytunk mindenféle enemy főbéz támadását. Mert nagy volt a flém ezért itt az SG DC-s topicba. Klánvezír akkor nem volt elérhető állapotba, mikor MI klántagok elhatároztuk, hogy azon a szerveren amin fizetünk, bevezetjük az IRATLAN CB-s szabályokat. Magyarán a ellen főbéze tabu. Közöltük is akkor a klánvezírrel. Ö beleegyezett. Leirt szerver szabályzatot nem irtuk át, mert csak ö tudta. Bár igaz, megszerkezthettük volna amit neki csak felkellett volna nyomni a weboldalra. Na mindegy. Nem volt átirva a szabály, sőt a szerveren sem volt kiirva a szabály modósítás, de mi már éltünk vele. Kiszortuk a BC és BR komákat. Na ebből lett ám az igazi flém ajaj! SG és a klán fórum oldalán ment az ereszd el a hajam. Hihi! Majd azt vettük észre, a szerverünk megált. Klánfórumon a klánvezír kérdi, hohy kidöntötte el a szabálymodósítást. Mert ö nem hallott róla. Pedig lett neki szólva, amit nem csak Swindler ( most nemtomillenkénos Rodat) és én is külön-külön megtettünk. Nagy beszélgetés volt, engem kiakartak rakni a klánból, de hehe kellettem azért, de maradt minden a régibe, esetleg csak annyi változott, hogy a másik klánvezír visszalépett. De ez az eset annyira elmérgesedett, hogy pár honapra rá is ezen rágodtunk, majd egy-két vita miatt még tizenvalahány ember kivált a BB-ből, és megalakítottuk a mostani CoR-t. Szereztünk szervert is, és egyből bevezettük az enemy főbéz támadásának tiltását. Nagyon jó és kulturált szerver lett, kiszortuk a rendetlenkedőket. Volt ezért is flém rendesen, de nem érdekelt annyira minket. Mert aki a szerverünkre jött gémelni, az automatikusan a szabályokhoz kellett tartania magát. Késöbb modosítva lett pár pálya szerver oldali dolgai. Főbézen az enemy akkor is meghalt, ha nem löttek rá. Ezt neveztük el halálsugárnak. És hidd el népszerü szerver lett, mert aki játszani akart, és nem állandóan a főbézen meghalni, oda ment. És nem lámák voltak. Egyszerü sima DC-t kedvelő játékosok, klános és nem klános.

Vannak iratlan szabályok amit illik betartani, márcsak a játékostárs tisztelete miatt is.

• MooD
    igen??????
    nem mondod??? nem lehet ezt megoldani vhogy mert a kalibrálásnél ott nem keveri a dolgokat csak a bfbeb.. akkor is ez a helyzet???
  • schrank
    visszaviszed és levásárolod az árát az én dzsojsztikos múltam is így ért véget
  • haxoror
  • MooD
    Hi all!
    Vettem egy Logitech Extreme 3D PRO joy-t és kéne egy ki segítség hogy a tengely keveredési problémákat hogyan lehetne megoldani!
    Előre is köszi!! MooD
  • Promi #54236
    En is ezt gyanitom, most nincs kedvem tesztelgetni.
  • alma2
    Ha en irtam volna biztosan menne, mert nem kotnem ossze a ket dolgot, bar a dice lehet, hogy nem igy gondolkodott :)
  • JCSR ODIN
    Természetesen, ha tiltva lenne a dolog a szervereken, akkor nem répelnék, mert betartom a szabályokat. Ilyen eset volt pl. GSBF2 szerverén is, ahol rámszoltak, hogy nono itt nem szabad és elnézést is kértem és leálltam.

Egyébként meg, ha jobb lenne a dogfight (reméljük egyszer az lesz), akkor részemről nagymértékben csökkenne a rép, mert így hiába manőverezek jobban, mint a másik oldal repcsise és kerülök mögé mindig (vagy fordítva), ha a rakcsik ilyen szerencsétlenek és gépfegyóval vagyok kénytelen lödözgetni 5 percen kereszetül, amely tiszta unalom után bizony jól esik elégtételt venni egyéb úton 8)
  • Promi #54233
    1 kerdes.
    Most fent van a BF2+SF, ha ujra rakom es csak a BF2 + 1.12patch van fent, akkor tudom e hasznalni a SF alatt unlockolt fegyvereimet BF2 alatt mint eddig?
  • alma2
    na mindegy egy-ket nap atszokunk megint arra, aztan mehet a dara :)
    De pont most beszeltem vele, mondta ilyen meg olyan sz*r a heli iranyitasa a bf2ben, es sokan azt mondjak a flight simulator 2004-ben lehet helit is iranyitani, az elegge elethure sikeredett, adsz nagy gazt, forog el az egesz heli stb stb. allitolag meg ezzel oktatnak is.
    holnap teszteljuk, milyen.
  • mohus
  • alma2
    hat jo en meghagylak ebben a hitedben, ha igy konnyebb neked :)
  • TS Zolly
    Ha lenne sztinger ( nem ez az álványos mocsok ) akkor nem szedhette volna össze. És ez a bajuk a DC-s ,,forever,, emberkéknek. Ööö ... ez is.
  • TS Zolly
    Csak megsúgom, nem lesz ilyen a heli irányítás, mert ezt már nem a Dice csinyájja mint anno a DC-t és most a BF2-öt, hanem rajongók sokasága, és már közölték, heli irányítás a régi DC-s lesz.
  • TS Zolly
    Csak nyafi helyett.

Nem csak ezt a két embert kell engedni felszálni, hanem mindenkit. És nagyon rossz duma, hogy pont arra ,, járok,, . Ne járj arra. Ennyi az egész. Mert nagy láma dolog védtelen leszedni a magasból. Nagyobb lámaság mint a sültkrumpli. Amint említettem, sültkrumpli ellen lehet tenni.

Csak gondolj vissza a BF42-re. Ott a légvédelem sokkal jobb volt mint itt. Akár kézifegyverek tüzétől is leesett a repülö, ami meg ráadásul lassabb is volt mint ezek a szupergépek. BF42 más, ez már a BF2 ha nem vetted volna észre. Még a helikre is sok sztinger kell. Repülőt talán ha 2x tudtam leszedni a földről.

Amugy hál isten kezdenek elszaporodni az olyan szerverek, ahol kimondottan tiltják az ilyen láma dolgot.

Nem akarok veled összveszni. Amugy jójátékos vagy földön és levegőben is, de a főbéz támadásáról leszokhatnál. Mert elöbb utobb rádragad a basecamer jelző.

Hameg az enemi vérpistike kutba ugrik, ugorj utánna te is.
  • Boxer HUN
    Egy meccs alatt ugyanaz az ember 9x csak spawn camp-el szedhetett le. Annyira érzem magam jó játékosnak, hogy másképp nem jöhetett volna össze...
  • Promi #54225
    Ejjel jatszottam 1 "jot" en is mosolyogtam vilagba, mikor csak az el nem foglalhato fobezunk volt, es felvaltva jott 2 vadaszgep + az arty + a gyalogsag + a tankok.:(
  • SigS
    Hidd el ha mindenhol ilyen lenne a hozzaallas leszoknanak rola, csak ki kell osztani a heti bant, utana mehetne mosolyogni kulfoldi szerverekre...
    Egyebkent meg az emberek siman altalanositanak, ezert a klanja osszes tagjaval kibaxik igy.Kivancsi volnek a tobbi JCSR-es velemenyere is!
  • alma2
    a sok "Dc forever" emberke itt, ha kijon egyszer a mod bf2 ala, es rajottek a keszitok, sokkal jobb a bf2-es helik iranyitasa ezert ilyen lesz a dc-ben is, akkor mi lesz veletek ? :)
    megint felreteszitek par honapra, evre a jatekot ?
  • mohus
    akkor nem szereted a kihívásokat?
  • mohus
    huh schrank...a szemem közé kaptam tegnap párat...

hiába, öregszem...
  • alma2
    szemely szerint nincs bajom se egy jcsr-es emberkevel , se boxerral
    de amig a gunnerem statja ilyen, addig mi boldogak vagyunk, itt mindenki megtalalhato :)
    More Victims:
    typhon (14), <CoR>TankosCharly (13), Wolfguy2[HUN] (10), -=CPU=-[cro]domobran (10), Boxer[HUN] (9), JCSR-=Kornel=- (9), dido (7), [HUN]Alberto (7), Raucket (7)
  • JCSR ODIN
    Tudtam hogy ezzel fogtok jönni 8) A gránátvetős mondandóm természetesen a JCSR-es tagokkal szemben is áll és ez a féle véleményem tudott általuk is, hisz többször is szóba került belső olalunkon és TS-en is.

A repcsivel kapcsolatban annyit, hogy van egy két ember akinek a teljesítményét tisztelem annyira, hogy hagyjam felszállni. Pl. Hozéval szoktam "elég jókat dogfightolgatni" vagy megemlíthetném még GCR-t. Ez nem azt jelenti, hogy őket még nem lőttem le földön, de ha előre tudom, hogy ő(k) van(nak) a gépben, akkor bizony másképp gondolkodom.

Egyébként meg a br-ről annyit, hogy próbálj meg 2 repcsit + egy helit lennt tartani több percig egy vadásszal úgy, hogy közben lődöznek a közelgő légvédelmekből is. Ha sikerül mondd el hogy csináltad, mert nekem még nem megy, mert NEHÉZ !!! 8)

Persze van a másik eset, amikor szimplán arra járok és ha már ott vagyok miért nem kapnám le a felszállni készülő helit, amikor alig van zászlója a csapatomnak. Ezzel csak segítem őket 8) Ugyanez áll persze a repcsikkel szemben is, azzal a különbséggel, hogy az esély ott volt az elején, vagy menet közben többször is, hogy ő löjjön le engem és tartson ő engem a földön, de ha már lezuhant, viselje is el, hogy vmit elrontott és lennt van a földön és talán nem fog többé felszállni. Ha engem répelnek, akkor én is tűröm és nyafi helyett próbálok mindent megtenni, hogy lekapjam, vagy ha látom, hogy esélytelen elmegyek és segítek a csapatomnak egyéb módon, nyafi helyett !!! 8)

• Beers
    Én többek között ezért nem bf2-özök már lassan 3 hónapja!
  • TS Zolly
    Hihi.
  • TS Zolly
    Hát..... Nem akarok ezen vitatkozni, de ha nem te, akkor valamelyik JCSR-es nagyon szereti. Bevallom most már én is. De szerintem ez nem a lámaság és a kilség kérdése. Én viszont sokkan nagyobb lámaságnak tartom a BC-t repülővel. Sültkumli ellen a gyalogos tehet valamit, de a repülő ellen nem sokat. Szinte semmit. Nos akkor most melyik a nagyobb lámaság?
  • Boxer HUN
    Miért? Az nem "ellámulás" ha a másik fél el nem foglalható bázisát bombázod sz@rrá 25 másodpercenként 2x ??