172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Bazd ledob a szerver ezzel a punkbusteres hibaüzivel:
hibaüzi
Eredeti a gém patchelteam a punk bustert.. PLZ HELP -
onnantól nemfogjuk megérteni egymást,hogy én 42-tem ahol CB-n rávoltál kényszerítve arra hogy te is BC-z,ti meg DC-tetek ahol noBCvolt.
Persze ha közös megeggyezés akkor no BC,de ebből csak vita van mindig,hogy mi az és mi nem,tehát azt vallom ,hogy szabad minden a csiten kivül.Ha jó egy csapat akkor ugysem tudják bekempelni.
és erős túlzás hogy ugyan az a bc meg a dtk mint a bugok kihasználása. -
TS Zolly #54333 Párszor már leirtam. 42 az más volt. Ez már a BF2. Itt hol szeded le a repülőt M16-al? Főleg ha csak az anyahajó van? És közben meg az arty is. -
Én még nem is meséltem tegnapi élményemet. Tegnap direkt számoltam 10x haltam egymás után mire sikerült kettőt lépnem. Váltottam spawnpontot, mielőtt néhány okos beleszólna. Sajnos valamilyen szinten mindenkinek igaza van, annak is aki dc-zik, bc-zik, pontfarmol, spawnkillerkedik, és annak is aki nem teszi.
Sajnos ezeket már rég meg kellett volna valamilyen szinten oldania a játék készítőinek, hiszen az ő feladatuk ezt megoldani. Vagy ha nem akarják akkor azt mondani, ezeket mind lehet és kész.
De így csak mindenki marja a másikat, mert valakinek belefér, valakinek nem. Én már mind1egyiket csináltam bevallom őszintén, mert olyan helyre járok ahol ezt semmi sem tiltja és mindenki csinálja és kész. De mint a szöveg elején írtam nem puffogok mikor a 10 megjelenés után is kapásból leszednek, max lejövök a szerverről és ennyi.
Szerintem fölösleges erről vitázni flémelni...akit zavar a dolog, az keressen olyat szervert ahol tiltottak a gonosz dolgok, vagy nyeljen továbbra is, vagy írjon a dice-nak oldja meg a dolgot, azért programozók a kúr***életbemá. Akit meg nem zavar az meg csináljon tyúkhúslevest. -
ami meg a publikot illeti, a repcsikkel (sztem a külföldiek jobban megérdemlik, hogy odin boldoggá tegye őket párszor :)), meg a helikkel hanyagolni kell a nem elfoglalható bázisokat (értsd: kis pihenő időt adni a drágának), többi az nem vészes (bár f2000-rel kapdosnak lefelé spawnoláskor, kicsit morci tud lenni az ember, de harmadszorra úgyis átlövöm a gigáját, szóval ezekkel a kemp úgyis csak az alkalmazóját minősítí, de közel sem reménytelen a szenvedő fél dolga) -
A keménykezű adminokról csak annyit, hogy az itt szereplő listában van az admin elbújva, de annyi bátorság nem volt a pucájában, hogy fel is vállalja, hogy miért b@szott ki a szerverről!!! Ez úton üzenem neki, hogy egy beszari alak, pöcs orral!!! 
-
megnyugtatlak, 42-ben ha pl kharkovon elvesztetted mind a 3 pontodat, akkor ott se jöttél ki komolyabb csapat ellen, hiába "lehetett tenni valamit" a repülők ellen, begyakorolt bc ellen meg voltál lőve...
tétmeccsen tiltani a bc-t, illetve br-t (ez utóbbit nem is értem, elvégre az arty is benne van, és azért az elég szerves része a játéknak) sztem hülyeség...
mivel ilyen lett a repülők megvalósítása, amilyen bf2ben, ezért a jó pilótának ismérve a jó kempelő skill, amivel a leghatásosabban tudja védeni saját csapatát az ellen repülőitől (sajnos-nem sajnos, de ez van, ezt kell szeretni)
persze közös megegyezéssel lehet nagyon jó késpartikat is szervezni 12vs12ben, de nem valószínű hogy cb első oldalán szereplő összes csapattal meg tudnátok benne egyezni... -
haxoror #54328 Sőt ha vki hamarabb érne a repcsihez akkor nyugodtan hátba lehet lőni, a készítők nyilván ezért rakták bele a játékba hogy sajátot is lehet sebezni az alapbázison pff... -
TS Zolly #54327 Ezzel az erővek a bugokat is kilehet használni. -
haxoror #54326 Igaz, meg vagyok győzve... -
Ezert kellenenek a szerverekre kemenykezu adminok, akik kiosztanak a banzit, de nincsenek... -
TS Zolly #54324 Vedd meg a játékot, tedd fel az 1.12-es pecst. Ja és jegyen a pecsnek minyimum 3 giga szabad helye. -
ez mind szép de én hogy játszhatnék multin? :D -
ha igy lenne akkor a játékkészítők zárt főbézeket csináltak volna,de nem. -
Igen itt kezdodne a NORMALIS jatek! -
TS Zolly #54320 Igazad van, de egyesek ezt nem tudják felfogni. -
haxoror #54319 Tudom.
Repülőn és artyn kívül minden ellen könnyen lehet tenni csak engem nem szórakoztat, számomra az alapbázis az a hely nem harcolok hanem onnan indulva harcolok aztán az elfoglalható zászlókért, engem az szórakoztat. -
TS Zolly #54318 Tank ellen lehet könnyen tenni. -
haxoror #54317 Az önvédelem azért nem azt jelenti hogy lop egy tankot és beáll vele a reptérre, persze hogy ki lehet szedni azt is de legalább az elfoglalhatatlan zászlók maradjanak meg a "béke szigetnének" és ne rögtön hasravetődéssel kelljen spawnolnija a népnek szvsz :) -
Ez mar beteges...
Miertnem csinaltok egy szervert es jartok oda egymast "ripelni" es hagynatok a normalis jatekosokat normalisan szorakozni? -
TS Zolly #54315 Eh, a fene foglalkozzon veled ha egyszerüen ennyit nem értesz meg. -
TS Zolly #54314
-
" az összes repülő egymást bombázná" 
hány éves vagy ?
és még hiszel a mesékben ?
-
"Ha megegyezik a 2 csapat", akkor igaz, de én Murry hsz-ére reagáltam, ahol erről szó sem volt, csak szimpla CB-ről, ami ugye alapból nem korlátoz semmi ilyesmit. "De ez nem " DC ", szokjatok hozzá." 8) Mindig is a jobbik csapat fogja répelni a gyengébbiket és ez igy van jól. Szerintem! -
bemegy robbant és falhoz áll hogy kivégezhessék.
ez a minimum:) -
eredetit? honnan hova? ez most elég gyenge kérdés de légyszives mond el részletesebben!köszi -
TS Zolly #54309 spec ops az más tészta. Neki kell is. Báááááár, itt van ugyi a vékony jég megint. Bemegy, robbant, de nem lőhet le senkit? Még ha megtámadták sem? Ez a kemény dio. -
kedvencem, amikor bejönnek tankkal a főbézre, aztán azt mondják, hogy "spec-ops voltam" -
TS Zolly #54307 Hübaz! Agressziv piás vagy? No akkor ne igyá! -
Ez teny, hogy nehez megfogalmazni mi a BC. en sem tudom, max azt, hogy en mit erzek annak :)
Ami biztos, hogy az szerintem, az mindig az elfoglalhatatlan bazis ellen van, mashol nem lenne ertelme ugye :)
lehet az gyalogos /ha nem spec ops es a bazison van az arty/ pancelos, sniper,
vagy biciklis kislany.De, hogy ne a szenvedo fel oldalrol kozelitsem meg,
az mind oda tartozik szerintem, amikor erzed milyen bunko ko*ocs vagy, de megis csinalod mert elvezed, hogy gyilkolhatsz buntetlenul, holott az angyalka a jobb valladon erosen razza a fejet :)
de reagalva a tobbire. fushee pass, mint lattad szemet szemert, o vart a helinkre, nem talalta el a foldon allo szerkezetet.
utana jott a moka gondolom :)
+ sajna elcseszett map ilyen ertelemben, tul kozel vannak a zaszlok a bazisukhoz, rendet kell ott tenni elotte, mielott elindulsz portyazni.
Helivel sem art foglalni,/gunner kiugrik es mar meg is van a zaszlo/ egyszer mashtur cityn, elloptuk ketten az amcsik bh-jat, mert nem tetszett, hogy irtottak minket
A zaszlojukat akartuk elfoglalni a helinel/64-es map volt/ de nem tudtam leereszkedni, mert nagyon ragaszkodtak a helijukhez legalabb 5-en mindig ott jelentek meg.
persze hullottak, mert a magasbol irtottuk oket, volt mas bazisuk is, de csak ott jelentek meg mar vag 30+ killnel jartunk amikor
kickeltek a gunnert pedig lottek mindennel, en felhaborodtam, hoyg nem kene, erre mondjak baserape.
kerdem miert ? 1 elfoglalhato a bazis, 2 csak azert nem szallok oda, hogy kapjak az arcomba 5 sraw-ot, ok megkapjak a helijuket vissza,
amint nyugi lett volna, ertsd megunjak, hogy halomra lojjuk oket, leszallunk elfoglalni.
pl ebben az esetben nem razta a fejet a jobb vallamon az angyalka, meg jol el is kuldtem oket a fenebe.
bar lehet, hogy nalam nincs angyalka, de nem ereztem szarul magam tole :)
-
100+ ora helizes utan se tudom, hol vannak a spawn pontok, ez lehet, hogy az en lamasagom, de tenyleg fogalmam sincs :)
ja aki azt mondja nem lehet leszedni a heliket az tenyleg jatszon massal vagy gyakoroljon, eleg hozza ket gyalogos, akinek nagyon szurja a szemet, a heli uralom, es mar lent is van a joszag.Na elotte lehet, hogy meghalsz egyszer, de kitartas :) -
ittam,de most megtöltöm a puskám és ráfogom arra a kisbuzira:D -
atwe #54304 igen rakd fel 1.12 pecset
-
Belucz #54303 hogy a faszomba kell már? -
TS Zolly #54302 Jujmá! Ne legyél illen ideges. Számolj el 10-ig, igyál még egy sert, és fogd rá a Zolly-ra. :DD
-
Belucz #54301 felkell rakjam az 1.12es patchet?
-
Belucz #54300 hi emberek!hogyan kell rácsatlakozni az sg battlefield szerverre?
Mer hiába akarok felmenni a connect to ipre nem enged be -
mivan?
-
És eztet te honnan tudod?
Traitor!!!
-
és ezt mi is szeretnénk?
-
az van hogy mikor bekapcsolom a gamespy-t akko megjelennek a szerverek miután rákattintottam a BF2-re de várok egy kicsit és a szerverek neve mellett kis piros x jelenik meg :(