FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Ez teny, hogy nehez megfogalmazni mi a BC. en sem tudom, max azt, hogy en mit erzek annak :)
Ami biztos, hogy az szerintem, az mindig az elfoglalhatatlan bazis ellen van, mashol nem lenne ertelme ugye :)
lehet az gyalogos /ha nem spec ops es a bazison van az arty/ pancelos, sniper,
vagy biciklis kislany.De, hogy ne a szenvedo fel oldalrol kozelitsem meg,
az mind oda tartozik szerintem, amikor erzed milyen bunko ko*ocs vagy, de megis csinalod mert elvezed, hogy gyilkolhatsz buntetlenul, holott az angyalka a jobb valladon erosen razza a fejet :)
de reagalva a tobbire. fushee pass, mint lattad szemet szemert, o vart a helinkre, nem talalta el a foldon allo szerkezetet.
utana jott a moka gondolom :)
+ sajna elcseszett map ilyen ertelemben, tul kozel vannak a zaszlok a bazisukhoz, rendet kell ott tenni elotte, mielott elindulsz portyazni.
Helivel sem art foglalni,/gunner kiugrik es mar meg is van a zaszlo/ egyszer mashtur cityn, elloptuk ketten az amcsik bh-jat, mert nem tetszett, hogy irtottak minket
A zaszlojukat akartuk elfoglalni a helinel/64-es map volt/ de nem tudtam leereszkedni, mert nagyon ragaszkodtak a helijukhez legalabb 5-en mindig ott jelentek meg.
persze hullottak, mert a magasbol irtottuk oket, volt mas bazisuk is, de csak ott jelentek meg mar vag 30+ killnel jartunk amikor
kickeltek a gunnert pedig lottek mindennel, en felhaborodtam, hoyg nem kene, erre mondjak baserape.
kerdem miert ? 1 elfoglalhato a bazis, 2 csak azert nem szallok oda, hogy kapjak az arcomba 5 sraw-ot, ok megkapjak a helijuket vissza,
amint nyugi lett volna, ertsd megunjak, hogy halomra lojjuk oket, leszallunk elfoglalni.
pl ebben az esetben nem razta a fejet a jobb vallamon az angyalka, meg jol el is kuldtem oket a fenebe.
bar lehet, hogy nalam nincs angyalka, de nem ereztem szarul magam tole :)
-
100+ ora helizes utan se tudom, hol vannak a spawn pontok, ez lehet, hogy az en lamasagom, de tenyleg fogalmam sincs :)
ja aki azt mondja nem lehet leszedni a heliket az tenyleg jatszon massal vagy gyakoroljon, eleg hozza ket gyalogos, akinek nagyon szurja a szemet, a heli uralom, es mar lent is van a joszag.Na elotte lehet, hogy meghalsz egyszer, de kitartas :)