FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Én még nem is meséltem tegnapi élményemet. Tegnap direkt számoltam 10x haltam egymás után mire sikerült kettőt lépnem. Váltottam spawnpontot, mielőtt néhány okos beleszólna. Sajnos valamilyen szinten mindenkinek igaza van, annak is aki dc-zik, bc-zik, pontfarmol, spawnkillerkedik, és annak is aki nem teszi.
Sajnos ezeket már rég meg kellett volna valamilyen szinten oldania a játék készítőinek, hiszen az ő feladatuk ezt megoldani. Vagy ha nem akarják akkor azt mondani, ezeket mind lehet és kész.
De így csak mindenki marja a másikat, mert valakinek belefér, valakinek nem. Én már mind1egyiket csináltam bevallom őszintén, mert olyan helyre járok ahol ezt semmi sem tiltja és mindenki csinálja és kész. De mint a szöveg elején írtam nem puffogok mikor a 10 megjelenés után is kapásból leszednek, max lejövök a szerverről és ennyi.
Szerintem fölösleges erről vitázni flémelni...akit zavar a dolog, az keressen olyat szervert ahol tiltottak a gonosz dolgok, vagy nyeljen továbbra is, vagy írjon a dice-nak oldja meg a dolgot, azért programozók a kúr***életbemá. Akit meg nem zavar az meg csináljon tyúkhúslevest.