172102
  • Running
    Eszembe jutott a MAGYAR KUPÁVAL kapcsolatban egy ötlet. Kérek mindenkit fejtse ki a véleményét, ötleteket is szívesen várok, esetleg segítőket...egyenlőre még csak elméleti szinten mozog a dolog.

CÉL: ÖSSZEFOGNI A MAGYAR BF2,BF1942, BF VIETNAM TÁBORT!!!
    Egy olyan magyar weboldalt szeretnék, ahol megtalálhatóak a klánok honlapjai, sok-sok ember elérhetősége, CB meccsek, Magyar meccsek, kupák, gyakwarok eredményei...hirdetések, (pl klánok tagfelvétele...stb...rendezvények stb.)
    Lehetnek magyar kupákat, bajnokságokat sűrűbben is rendezni...stb...

Szeretném ha ezáltal kicsit összeszedettebbek, élénkebbek, magyarpártibbak lennének a játékosok, erősítve az összetartozást, gyengítve ezáltal egymás basztatását, flémelését...

Aki részt vállalna a melóból az jelentkezzen püben nálam...linkhangcsávók kíméljenek...az oldal valszeg a cjb szolgáltatónál lenne. Joomla portálmotor hajtja majd...kérek javaslatokat az oldal nevére és a linkre is: pl

Magyar Battlefield Társaság (példa csak) www.mbt.cjb.hu ....stb.
  • Ninja
    Na kedves Zolly!
    Ismersz engem s tudod, hogy nem nagyon vagyok forúmozó, de most kivételt teszek!
    Olvasom, hogy nem látsz tisztán, valószinüleg Elő Szilvesztert tartasz:)
    1: Nem mi adtuk magunknak a jelzőt, amit előszeretettel használsz!
    2: Addig amig egyedül nemtud kiállítani csapatot a Klánod, nem vágom mi alapján vonod kérdőre a többi csapatot?
    3: Minden csapat saját maga dönti el, hogy indulni kiván-e bármilyen versenyben!
    4: Amennyiben OPC-re vagy kiváncsi, elárulom neked, hogy elfoglaltságok miatt, CB - NT miatt nem indulunk, de ehez neked személy szerint semmi közöd!
    5: Örülök, hogy megmaradtál a saját szinteden, igaz ezt nem nehéz tartanod!

A többieknek sok sikert, bármilyen versenyen is indulnak, valamint Boldog Új Esztendőt Kiván mindenkinek (OPC)Team!
  • Landor
    Ja erről jut eszembe, hogy lesz egy jónak ígérkező Bill Murray film hétfőn az RTL-en
    (katonás-vígjátékos)
  • JCSR Wolfguy
    Ejjj, pont jan 8.? Akor lesz az autóverseny selejtezője is, aszzem erről kimaradok....nembaj legalább más is nyer majd nem csak én :D
  • Landor
    pl mi? hogy átmenetileg nem ment? :D
  • Running
    Na meguntam a dolgot. ETTŐL A PONTTÓL FOGVA AKI ELŐVESZI A BC, DC TÉMÁT...VALAMINT MURRY VS MINDEKI TÉMA TÖRÖLVE LESZ...van elég újdonság a bf2-vel kapcsolatban tessék arról beszélni.
  • dronkZero
    Egyensúlyon nem a két csapat kiegyenlítettségét értettem, hanem a csodafegyverek jelenlétét. Pl a SCUDot, ami átlő a pályán, az irányítható légvédelmi sz*rt, ami szintén ellőtt a pálya feléig, de nekem még a gyalogosan elpusztíthatatlan tankok is szúrták a szemem.

Na, itt pixel már nincs. Arty ugyan van, de a kettő össze sem hasonlítható.

BFV basecamp publicon volt téma, mert ott voltak a a vérBubák, akik helivel freggelték a bázist, anélkül, hogy bárki húzta volna a zászlót. És publicon abból tényleg igen nehéz volt kijönni.
    De könyörgöm, minek van a squad leader BF2ben? Ha az ellenség waron rááll a másik kempelésére, és akár csak egyetlen ember kijut, akkor kijutott az egész csapat, a BC-s banda meg ott ül a bázisodon, és kempeli a semmit.

Szerinted a vadászgép mire való? Ha a vadászpilótátoknak nem az a feladata, hogy lekösse az ellenség légierejét, akkor az a ti bajotok, mással tényleg nem lehet a repülőket leszedni. De olyan pálya nincs, ahol csak az egyik csapatnak lenne repülője, szal ez eléggé üres kifogás. Egyébként jellemzően a repülő sem a főbézt kempeli, hanem a lehúzott zászlókat bombázza sz*rrá.
  • Verzoo
    Nem is értem,hogy milyen alapon minősítesz bárkit....
    Lehet,hogy az ilyen beszólások miatt nem indulnak sokan az MB-ban,mert szerintem erre senki nem kiváncsi.
  • 0Fritz0
    Akkor átmegyek gecibe és gyorsan lenyúlom pát kedvencem nevét...
  • TS Zolly
    megy.
  • TS Zolly
    Bíztam benne, hogy csak átverés. De sajna nem. Olvastam pár hete valamelyik BF2 fórumon, hogy év végén mindenkinek törlödik az akontja valami hiba miatt, amit nem tudnak elhárítani. Sajna ujra kell regelned. Persze a ponjaid, rangod, ánlok fehyvereid eltüntek.
  • Landor
    remélem menni fog este..
  • TS Zolly
    Ááá, csak beszélgetünk. Tapasztalat csere meg miegymás. Nincs itt semmi flém. Igaz?
  • TS Zolly
    Igazat adok neked, nem volt valami jó egyensúj a DC-be. De rossz egyensúj ellenében is lehetett nyerni a rossz oldalon. Amugy most nem kimondottan a pixelezésről van szó. Minden klán pixelezett. Csak pár példa. Open Cup-on összekerültünk a legerösebb DC-s klánal a HFD-el. Asszem most dRagonaliti vagy mi a nevük. Pixeleztük öket rendesen a mi bézünkről, erre ök kipixelezték a mi pixelezésünket. q szót nem szoltunk, mert jól tették. Vagy másik példa az FRX ellen ugy veszettünk, hogy mi nem tanultuk be az uj pályát, ök meg igen, és szét pixeleztek bennünk.

Ha meg vijetnámba nemvolt benemfoglalható bázis, akkor nem is értem te miről beszélsz.

BF2-ben mondj olyan fegyvert, ami hatástalanítani tudja normálisan a repülőket. Telepített légvédelem és a mozgó egy nagy határ pont pont pont. Azok csak arra valók, hogy a repülőn esetleg megkezdje a dukkót.
  • dronkZero
    Igen, már megint a DC-t hozod fel, aminél durvábban elcseszett egyensúlyú BFmod még nem nagyon készült. Igen, aláírom, hogy oda valóban elkelt némi szabályozás, ha már a mod készítői basztak belegondolni a SCUDos pixeles bézkempbe.
    De ezt a leszabályozást BF2-ben az égvilágon semmi nem indokolja. Nincs kivédhetetlen überfegyver, minden ezköz a kezedben van, hogy megállítsd a kempet, hogy kitörj. Ilyen feltételek mellett -szvsz- lámaság emiatt rinyálni, ezért meccset óvni. Ez nem DC, le kéne már szokni a faszságairól.

BFV war vonatkozásban meg értelmetlen BCről beszélni, ott minden bázis foglalható, sőt, szinte elsődleges cél volt az ellenséges reptér elfoglalása.

Egyébként biztosan képesek lennénk BC nélkül játszani, de egy hajszálnyit sincs kedvem azon vitatkozni, hogy "De a tankom segge még belógott a főbázisra, amikor lebombáztatok!" meg "Fenn áltam a bázis szélén a homokzsákokon, és az arty szele lekapott!", meg az egyéb ilyen okos problémákon.
    De most már mondd meg -őszintén!-, hogy hányszor kerültetek BCre BF2ben? Csak azért mert én még nem játszottam olyan waron, ahol beszorultunk volna a főbézre, illetve mi sem szorítottunk annyira vissza senkit. Eléggé fikciónak tartom az emiatti sírást, nem is igen értem, hogy miért van szükségetek erre.

Publicot most tényleg hagyjuk már a fenébe. Tököm kivan már, hogy a beírásaimat public vonatkozásában próbáljátok értelmezni. WAR-ról beszélek. Még mindig.
  • TDC Geronimo
    Jóvan csak így tovább. Flémeljétek át az évet
  • Jancsik
    mikor jelentkeznék be az accountommal ezt írja ki. nektek is?
  • Jancsik
    B.U.É.K mindenkinek!
  • TS Zolly
    CoR CB ladder szerepléseiből pár válogatás, a Notes-t érdemes megnézni mindenhol.

Match: Corps of Rebels Hungary versus [CY]Clan - Cyprus Clan Cyprus
    Date: Friday 26 November 20:30 (20:30 Hungary, 19:30 Cyprus)
    Levels: Battle Of 74 Eastings/Bocage 2
    Server: 195.70.38.91:14568
    Ladder: BF1942 DC 10on10 Europe
    Notes: no basecamping no besaraping just good game! Half game our server and the other half on your so there is fair ping.

Corps of Rebels win from [CY]Clan - Cyprus Clan with 642 to 158 tickets
    and gain 65 rating points ([CY]Clan - Cyprus Clan lose 32 points).

--------------------------------------------------------------------

Match: Corps of Rebels Hungary versus ResurrXion [Third place BF1942 DC Cup Fall 2004] Europe
    Date: Saturday 15 January 20:30 (20:30 Hungary, 20:30 Europe)
    Levels: Dc No Fly Zone/Dc LostV
    Notes: no basecamping no besaraping just good game! Half game our server and the other half on your so there is fair ping.

ResurrXion [Third place BF1942 DC Cup Fall 2004] win from Corps of Rebels with 493 to 180 tickets
    and gain 22 rating points (Corps of Rebels lose 22 points).

-------------------------------------------------------------------------

Match: Corps of Rebels Hungary versus =MKZ= Clan Netherlands
    Date: Sunday 23 January 20:00 (20:00 Hungary, 20:00 Netherlands)
    Levels: Dc No Fly Zone/Dc LostV

--------------------------------------------------------------------------

Match: Corps of Rebels Hungary versus Squad Luojat Finland
    Date: Sunday 24 April 20:00 (20:00 Hungary, 21:00 Finland)
    Levels: El Alamein 1/El Alamein 1
    Notes: No BC, No BR

Corps of Rebels win from Squad Luojat with 257 to 65 tickets
    and gain 80 rating points (Squad Luojat lose 80 points).

-----------------------------------------------------------------

Match: Corps of Rebels Hungary versus Cowboys from Hell Sweden
    Date: Sunday 29 May 19:30 (19:30 Hungary, 19:30 Sweden)
    Levels: El Alamein 1/Dc LostV
    Server: One each
    Notes: No basrape..... No basecamp.... etc...

Cowboys from Hell win from Corps of Rebels with 492 to 90 tickets
    and gain 65 rating points (Corps of Rebels lose 65 points).

-----------------------------------------------------------------

RX, MKZ, KOD nagy nevek voltak a DC-ben. És ök is, meg mindenki, azzal kezdték a kihivást, hogy no BC/BR. Tehát lehet warozni tisztességesen is.
  • TS Zolly
    Igen ellehetett kerülni. A vijetnámba. De ahol mi szerepeltünk, ott érdekes, mindegyik klán betartotta, ha kivolt irva, ha nem. Ti a vijetnámhoz vagytok hozzá szokva, mi a DC-hez. Mi tudunk BC nélkül is harcolni. De ezekszerint ti nem.

Tegnap DC-tünk egy picit. Rendesen bekempeltek bennünk, admin hiánya miatt ment ezerrel. Kijöttünk a BC-ből, és elkentük a végére az amikat.
  • Beers
    EX!
  • TS Zolly
    Hu te millen klános is vagy? Na mindegy. Nem rinyálni kell, indulni, és tisztességesen játszani. Amugy meg BUÉK!
  • dronkZero
    Ja, még valami. Tudod, CB-n el lehet kerülni az ilyen hozzátok hasonló, problémás-rinyálós klánokat. MB-n nem.
  • TS Zolly
    És tényleg TÉK! Bocsi. Legközelebb figyelmesebb leszek.
  • dronkZero
    Most szívesen írnék neked valami durvát, de inkább visszafogom magam, a fórum, meg a büntiponjaim jóléte érdekében. Csak annyit, hogy kinek érzed megad, hogy -látatlanban- bármilyen szinten minősits csapatokat? Az égvilágosn semmi közöd nincs a dologhoz, úgyhogy pofa lapos.

A másik fele: Amióta a BF2 beindult, osztjátok, hogy BC így, BR úgy, és óvni fogtok érte. Ezek után nyilván rohanni fogunk, hogy játszunk veletek. Egyszerűen hányingerem van a meccs megóvásának gondolatára. Gerinctelenség, ráadásul a f*szom figyelne erre meccs közben. Ha BCre nyaltok egy pályát -mert ahhoz igen szarul kell csinálni, hogy masszív bézkemp legyen belőle- akkor viseljétek emelt fővel, nem kell a rinya, senki sem kíváncsi rá. Waron nem kérünk, és nem adunk kegyelmet. Semmilyen formában.
    Egyébként meg éppen hogy ti nem állnátok ki ellenünk, mert az tuti, hogy nem egyeznénk bele a háziszabályaitokba. És amennyiben a BC BR nincs benne a kupa szabályzatában, ti buknátok a meccset forfeit lossal. Na persze, ha indulnánk.
    Én részemről szívesen indulnék MB-n is, de nem hiszem, hogy meggyőzhetőek a többiek.
  • TS Zolly
    Szomoru. Tudodmit? Sok sikert a CB-n.
  • Running
    Kitettem az autóverseny honlapjára a csapatbeosztásokat, akit érdekel nézze meg!!!

Hordások ellenfelei és warjai szintén a főoldalon...akire vonatkozik kukk rá...
  • Robogo
    Ha nem szólt Aus akkor én visszalépnék sajna az NT-ből.Most jöttem rá,hogy nem lenne időm az NT-re.Remélem nem gond.:(
  • Robogo
    Ahhoj félre értetted Jean barátomat.Jean nem a nevezést adja le hanem a map leosztást.:)
    De aztán lehet én értem félre azt a map leosztásra gondolsz.:D
  • digitalenjoy
    NT-ben 60! azaz hatvan embert számoltam a belső NT fórumon. Lesz kiből válogatni. Főleg, hogy nagyjából egy vmilyen szinten összeszokott csapatnak kellene játszania. Ott úgyis gyorsan elválik, hogy ki az a 8-10max12 aki az alapcsapatban lesz, a többiek sztem ráérnek.
  • uwu
    És sokan vagyunk NT-be.
  • Platypus16
    És kb. mennyibe kerül egy ilyen üvegpad?
  • uwu
    Az hogy nincs időnk sajna nem ócska duma. Igy is alig tudunk összeszenvedni 12 embert egy héten egyszer, ráadásul az ünnepek miatt 2 hete nem volt war.
    Nálunk sok embernek fontos a CB-n való szereplés és nem állhatunk le a kupa miatt.
    Nem érné meg, úgyis csak nyavajgás lenne, hogy egyesek kertészkedni akarnak a főbézen.
    Egyébkén honnan a rákból tudod, hogy nálunk milyen a csapatmunka?
  • Boxer HUN
    LOOOOOOLL
  • Beers
  • DummyBoy
    Ó, milyen láma vagyok :( ... ott volt a TÉK :)
  • 0Fritz0
    Igen, ez kellett, hiszen nincs is jobb befejezése az évnek, mint egy szép kis össznépi flém.

(Jah és ték #54701! )
  • TS Zolly
    Nagyon szegényes lett az MB nevezés hééé! Hol a faxba van a többi klán?

GSdc vagyis GSBF2 az ok, sajna egy héten max 1x tudnak gémelni együtt. Még mindig netkávézoból tolják ott a legtöbben.

De hol van pl a Magyarország ,,legerősebb,, klánjának titulált OPC??? Ja félnek hogy esetleg elvesztik a Magyarország ,,legerősebb,, klánja jelzőt?

EX? Ugyanmár! Lehet vannak bent skiles egyének, de a csapatmunka hááááát, egy kicsit gázos náluk. Olyan mint a real madrid. Tele van klasszis játékossal, de egy harmadszintü csapat elkeni a szájukat. EX meg olyan olcsó dumával jön, hogy nemlenne idejük. Mi anno egy időben nyomtuk a CB-t, Open Cupot és a Magyar kupát. Remélem egy EX-es sincs az NT-be!!!!

SOG? Na ök meg kik? CB-n jegyezve vannak. Magyar kupába miért is nem?

VÉNY! Nyulak mégiscsak nyulak?

De nem tom az FRX is miért nem indult.Hisz az FRX-nek kellett volna lenni az elsőnek, akik leadják a nevezést.

PT6 vagy mi. Egy embert ismerek onnan, a Swindlert. Amugy meg gözöm sincs hogy játszanak. Pedig állitólag jó csapat. Na ez lehet náluk csak fizetett hirdetés volt?

Ja és vannak q nagyszáju kisebb klánok is. - Jajhá azsé nem indulunk mert nyem vagyunk annyian- Uraim! Lehetett volna összeálni, mint pl mi tettük a sFB-el.

Namost megszólitott klánok! Lehet köpködni, de nem érdekel. Ha ennyit nem tudtok megtenni, akkor annyit sem érdemeltek, hogy a Magyar BF2 scene soraiba tartozzatok! Nem a CB meg publikon kell bizonyitani, hanem itt lett volna a lehetőség.

Szánalom.

• DummyBoy
    Ja csináltam gyorstesztet mikor megvettem a micit ...

BF2 single, Oman, 32 Bot, MEC Sniperként fel a tetőre és lövöldözzünk ...

Minimum 2* annyi találatom volt Razer-el mint MX700-al (3 round az egyikkel majd 3 a másikkal ...) szóval noobként is ennyivel volt egyszerűbb vele a célzás! Bár tudom hogy ez sokmindentől mástól is függ, azért az okos kis botok általában ugyanarra jönnek, szóval próbáltam ugyanolyan távolságból osztani az áldást ... :)
  • DummyBoy
    Razer DiamondBack miniteszt:

Szóval ... amikor kezdtem belefáradni, hogy az MX700-al 6-8 óra játék után rendesen elfárad a kezem, gondoltam veszek valami jobb egeret, ezért felmentem Pestre a Pixelbe (Ki lehetett próbálni egeret + padokat, ezért oda ...), ráadásul épp hullámvölgyben is voltam ezért úgy voltam vele, hogy veszek magamnak valami ajándékot ...

Kinéztem előtte: MX-518, MX-500, Razer DiamondBack ...

Elmentem, kipróbálgattam az egereket és a padokat, majd elindultam haza Egy DiamondBack + eXactMat kombóval + egy csomag HyperGlide talp a Razer-hez, csuklótámasz nekem nem jött be ...

Olvastam hogy sokaknak fájt a csuklójuk a Razer használata után (Nekem csak vezetéknélküli Logitech-ek voltak, szerettem őket, csak hát nehezek :( ) úgyhogy ettől kicsit féltem ...

Hazaértem, kicsomagoltam, teszt ... VÁÁÁÁÁÁÁ ... mint olajozott kéz a híg f.sboan ... úgy csúszott ... kénytelen voltam az asztalhoz ragasztani pár helyen az amúgy eszméletlen könnyű kábelt mert lehúzta az egeret a padról ...

Pontosságra is 5-öst adok, sajnos emiatt már nem foghatom az egérre a bénaságomat :) Hihetetlenül kényelmes, künnyű és nagyon jól csúszik a padon (Szerény véleményem szerint ezzel a paddal volt a legjobb, kölcsönadtam havernak mielőtt megvette a CopperHead-et ... Ő is meg volt bolondulva érte, sőt Ő a SteelPad mellé vett eXactMat-ot mert valahogy azon jobban ment!), kellett vagy egy hét amíg megszoktam ... Barátnőm nem is tudta, neki nagyon csúszik, Ő az MX700-ast használja a mai napig ... Én viszont annyira megszoktam hogy rendesen kényelmetlen az MX700 (A melós gagyi Dell optikai + 7 éves szövetről nem is beszélve ...)

USB port hekkeléssel megoldható a 250-500-1000Hz-es USB frissítés (Ez a mici bírja az 1000Hz-et) Megcsináltam, ha már lúd, legyen kövér, hááát ... lehet hogy valamivel jobb lett,nem tudom ... olyan frisebb-lágyabb-jobb :) Mindenki eldönti maga ... De a CPU terhelés 1000Hz-nél már jelentősen megnő!

Driver is kap egy 5-öst ... Érzékenység mindkét irányban KÜLÖN állítható (gyk: vízszintes - függőleges!), On-The-Fly Sensitivity is király : lenyomsz egy gombot majd hozzá a görgőt és játék közben tudsz Sensi-t állítani ... Értelme: Ha beszállsz egy Tank-ba vagy repülőbe vagy Sniperként (Talán inkább itt, mert a többi ugye menüből állítható ...) ha pontosabb célzás kell eccerűen letekerem a sensit és kész ...

Oldalsó 4 gombhoz keyeket, Win billentyűket ÉS MACRO!!!-kat lehet rendelni ami főleg bejött :) Én a közepes (magyarul kicsi ... de ki tudja ...) kezemmel elérek a 4-ből 3-at + a negyediket ha akarom, de a 3-at azt biztosan, reeflexből tudom nyomni ... (Emiatt nem vettem Coppert ... azon csak 2-t érek el ...)

Az egér talpai már gyárilag teflonból vannak, ha elkopnak akkor HyperGlide-al lehet helyettesíteni őket, ugyanolyan lesz mit újkorában ...

Szóval nekem nagyon bejött ... azt sajnálom hogy a bénaságomat és a kellő tapasztalat hiányát nem tudja 100%-ban ellensúlyozni :)

Esetleg még valami érdekel valakit?